• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksama menüde neler var diyecegim de. Orda zaten aksam oldu 🤭
Ben hemmen menümü yazıp spora geçeyim kaptanım
B Beklenen2
Sabah 3 köz kapya 1 dilim kaşar 2 kaşık çökelek
Öğle çay 3 kuru incir
Akşam 1 dilim etli tepsi adana 1 kase çorba salata
Su 2 lt
Spor şimdilik 3 mile leslie

Screenshot_20201117_173220.webp

İyi akşamlar canlar menüm
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelim North River North River senin günün nasıldı canım
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_

Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelim North River North River senin günün nasıldı canım
Afiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyor

Afiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyor
Gelecek inşallah 😰 odasını boşalttım ordan oraya koşup duruyo şimdiden heyecanlı görünce üstüne çıkıp zıplar kesin 😆

Ben hemmen menümü yazıp spora geçeyim kaptanım
B Beklenen2
Sabah 3 köz kapya 1 dilim kaşar 2 kaşık çökelek
Öğle çay 3 kuru incir
Akşam 1 dilim etli tepsi adana 1 kase çorba salata
Su 2 lt
Spor şimdilik 3 mile leslie
Daha ne yapcan spor yetmez mi 🤭
Menu super. Ah su ah. Azcik cogaltalim dedik ama ne sen ne ben 2 nin ustune zar zor cikiyoruz
Su 3.5 lt
Unu kendin mi yapiyorsun yoksa aliyor musun canim?
Su mukemmel 😍 menuye ekleyecek bisey bulamadim
Gelecek inşallah 😰 odasını boşalttım ordan oraya koşup duruyo şimdiden heyecanlı görünce üstüne çıkıp zıplar kesin 😆
Simdiden hayirli olsun. Ne mutlu Olur geldiginde 😍

Daha ne yapcan spor yetmez mi 🤭
Menu super. Ah su ah. Azcik cogaltalim dedik ama ne sen ne ben 2 nin ustune zar zor cikiyoruz

Unu kendin mi yapiyorsun yoksa aliyor musun canim?
Su mukemmel 😍 menuye ekleyecek bisey bulamadim

Simdiden hayirli olsun. Ne mutlu Olur geldiginde 😍
Geceden nohutu yada mercimeği ıslıyorum canım sabaha kalkınca içine baharat bir kaşık yoğurt tuz ekleyip blender dan geçiriyorum hamur oluyo 😝😝 sonra tavaya zeytin yağı sürüp pişiriyorum canım lezzetli oluyo

North River North River Ilk kim yazdiysa o kapti 🤭 bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))

Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik

@esmeriiim nasil geciyor OMAD?
@fyzanur nerelerdesin kuzum?
@GCA sen Nasil oldun ?
@JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
@Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
Hyt-123 Hyt-123 sen nasil oldun? ❤️

Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
@barga @bnnu @sserendipity @stitch @MorVampirella
İdare eder Canım 😔inşallah bu sıkıntılı günler geçer

Back
X