• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceyhans Ceyhans o kadar güzel konuşuyor ki aksanı çok tatlı keşkee her gün bize ses atsa kaptanımız ama arada çok kızgın yazıyor :KK53::KK53:
Tahmin edebiliyorum
Şimdilik bi kızgınlığını görmedim bundan sonrada görmem inş😂

E-brulim E-brulim
Anlasiliyor mu bilmiyorum ama soyle
Bu kuzu marul olarak geçiyor diye biliyorum gülüm, semizotu başka galiba?
yaa bizim köyde kendiliğinden çıkıyor çekip atıyoruz biz boşuna ot diye bi tanıdık gelmişti almanyadan ayy semizotu mu yetiştiriyorsunuz biraz götürebilir miyim felan diyip bi torba alıp gitti aklıma o geldi şimdi.ülkemin toprağından besin fışkırıyor En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Yazık kız atmayın çok sağlıklı yoğurtla yoğurtla ye 😄

Bencede sadece onlar alıngan😂
Evet en cok da @_Vera_ 🤣
Aslinda danimarkalilarin espri anlayisi sakalari filan cok garip. Soguk soguk böyle.
O kafa ile yazinca oluyor bu 🤭

Örnek dün is arkadas kizinin cok yuksek sesle konustugunu anlatiyor.
Bende somalilerde genel birsey, garip degil ki dedim. Ikimizde guluyoruz ama buraya yazinca cok kotu kalpli hatta irkci gibi gorunuyorum 🙊
Bisey oldugunda cunku ben Siyahim derim 😜 gayet normal ama dklilara gore

Evet en cok da @_Vera_ 🤣
Aslinda danimarkalilarin espri anlayisi sakalari filan cok garip. Soguk soguk böyle.

Bende somalilerde genel birsey, garip degil ki dedim. Ikimizde guluyoruz ama buraya yazinca cok kotu kalpli hatta irkci gibi gorunuyorum 🙊
Tabi cnm nerde yaşıyorsan oraya ayak uydurmak zorundasın 😁

Merhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .😞

Merhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .😞
Geçmiş olsun cnm neyin varmış önemli birşey yoktur inş

Cok gecmis olsun :( dikkat et kendine. Kendini toparla oyle dusunursun ketoyu. Suan o onemli degil

O kızartmalar çoktan yakıldı 🤣

Tek öğün beslemiyorum sadece bugünün kahvaltı listesi

Geçen gün yazmıştım kendimi daha iyi hissetmek için gün içi menüleri ayrı ayrı yazıyorum

En son akşam toplu liste halinde
Yeme içme spor su olarak yazıyorum
Oyleyse iyi 😄
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Cuma 65.6
Pazartesi 66.8
Fark +1.3😭😭😭
Gecer gecer gecer bunlarda gecer 😄😄
Selam kızlar
20/11/2020:77.40 (cuma)
23/11/2020:77.00 (pazartesi)
🤲💪🏻
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
@CanTorun
💚
Bnde bu hafta kilo veremezsem bni zorunlu izne çıkaracaklar galiba🤔 naptin tartildin mi bugün🤗
😂Oyle demesen iyiydi
Cuma 69.1
Pazartesi 69
Cumaya hedef 68.5 insallah
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ Varyemez Varyemez
Iyi iyi cumaya gider kilolar
Ketojenik San Sebastian 😍😍
Ustunde 1 t.k fistik ezmesi
Ve 1 tk ketojenik surup
Biraz da Badem serptim
Yanina kahve ile guzel gitti
Sisirdi Baya

@JaneRizzoli @nanekekik
Eki Görüntüle 2726604
Keten tohumu alirsam bende deneyim
İçmiyorum bu sıra

Bende takılıyorum yzun süre bı yerde
Cuma tartı 62.4
Bugun. 62.6
🙄
Ucuz atlatmissin
Ikiniz de aktif degilsiniz bence ondan 😁
Yaaaaaa 😄😂
Evet tamamen haklısın😂
🙉🙉🙉
50 yasima kadar, 65 kilonun uzerine hic cikmadim. Gunde 1 lt de sut icerdim. 😍
1 kg yogurt, keza peynir de oyle.
Hepsinin ortak ozelligi kalsiyum iceriyor olmasi.
Kalsiyumun ozelligi de vucuttan yag attiriyor olmasi...
Peki neden kilo aldim?
Beslenmem yine ayni olup, surekli yatmak zorunda kaldigim icin...
Yeterince hareket edenler, hersey gibi beslenmesini de dengeye oturtursa kilo almaz...
Cok fazla rakamlarda bogulmamak lazim...
Vucut soyluyor aslinda, biz onu dinlemeyi bilmiyoruz...😖😔
Aynen
Saol canim
Sen birde aksanimi duy dimi Birgaripanne Birgaripanne @_Vera_ :D
Terapi gibi ozgecimle zeynepcimin sesi 😂

Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik33??
@Beklenen22.51.52.5
@Birgaripyolcu06221.5
Birgaripanne Birgaripanne 1.81.81.5
Arrietty_ Arrietty_ 222.5
@CanTorun333
@Mountainsgirl??????
E English_teacherrr 333
@Ozlemlerhayallar1.52.52
@_Vera_ 221.5
@Melegimkorusun2.522
Varyemez Varyemez 2.2522.5
Ceyhans Ceyhans 22.53
sedulu sedulu 33.53.5
@Onlymemeself43.54.5
@buketx??32.35
esmeriiim esmeriiim ??3??

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBEToplam
sedulu sedulu Arrietty_ Arrietty_ 5101020210
@_Vera_ @Ozlemlerhayallar3005250
Ceyhans Ceyhans E English_teacherrr 0240480
@Onlymemeself @nanekekik240240360
Varyemez Varyemez @Beklenen2276450270
@Melegimkorusun @Birgaripyolcu06000
@CanTorun @buketx360960296
Birgaripanne Birgaripanne esmeriiim esmeriiim 03600
Ellerine saglik canim
Cok cok gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokunduda mide ilaci verdi
Süzme Yogurtlu salata yıyebıırmıyım aceepp
Havuc lahana rendesı mısırlı falan
Misiri az olursa neden olmasin

Oyleyse iyi 😄

Gecer gecer gecer bunlarda gecer 😄😄

💚

😂Oyle demesen iyiydi

Iyi iyi cumaya gider kilolar

Keten tohumu alirsam bende deneyim

Ucuz atlatmissin

Yaaaaaa 😄😂

🙉🙉🙉

Aynen

Terapi gibi ozgecimle zeynepcimin sesi 😂

Ellerine saglik canim

Cok cok gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokunduda mide ilaci verdi

Misiri az olursa neden olmasin
Sağol canım sabahları zencefil içiyodum belkide ondandır diye düşünüyorum

Evet en cok da @_Vera_ 🤣

Ben normal hayatta da aşırı alıngan biriyim ailede hatta vera olsa şimdiye küsüp gitmişti der gülerler hep. 🤣🤣 Ceyhans Ceyhans kızgın derken dün bi konuda yanlış anlaşılma oldu kaptanım bana şöyle yazmış veraya anlatıyorum o da anlamıyor özelden de konuştuk hala yanlış bilgi veriyor. Bunu Türk biri yazsa Ayy bana kızıyor derim ama gerçek anlamda kullanıyor anlamayıp yanlış olarak aktardığımı söylüyor kızmıyor aslında. Ama anlıyorum artık ne dediğini ne zaman kızıp kızmadığını anlıyorum 🤣🤣

Back
X