• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20201127_085617.webp

Merhaba hanımlar
Geçen hafta 70.2 idim bu hafta 68.1 fark 2.1 kg

Günaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Geçmiş olsun

Kızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın 😘

Kızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın 😘
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim tabiki burası senin takımın istediğin zaman gelebilirsin kapımız sana hep açık

Back
X