• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen cuma 67.7
Bu cuma 67.6
Fark 100 gram
Yuzde 0.147
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ esmeriiim esmeriiim
Mezun olmak istiyorum

Kilo veren vermeye calisan butun arkadaslarima 😍😍😍😍

Eklentiler

• 20201126_112448.webp
    20201126_112448.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Eki Görüntüle 2728817
Merhaba hanımlar
Geçen hafta 70.2 idim bu hafta 68.1 fark 2.1 kg
Tebrikler
Günaydınlar
Geçen hafta =67.1
Bu hafta =66.3
Fark=0.8
Yüzde=1.19Eki Görüntüle 2728818
Tebrikler
76.1/75.7/0.4/%0.525
Ben sabah unutup bir bardak su içtim sonradan cuma olduğu aklıma geldi ama olsun
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Tebrikler
Eki Görüntüle 2728823 Eki Görüntüle 2728824

Geçen cuma 77.2 kg

Bugün 76.4 kg

Fark 0.8 kg

% 1.036
Tebrikler
Günaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Geçmiş olsun :(
Kızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın 😘
İnşallah hayırlısıyla emin oluruz 🤲🤲
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 66.5
Fark +900
Yuzde - 1.371
:( sağlık olsun
Başlangıç kilom
Hayırlı olsun
Gunaydin hanimlar... 🥰
Gecen hafta: 86 kg
Bu hafta: 85.5 kg
Fark: 0.5 kg
%0,58

Tutun beni yurumiyeyim...😁
Tebrikler ablacığım, yarım kilo 🥰🥰

Varyemez Varyemez biraz tatsızlık olmuş, su içtiğin için de sen de haklısın tartıya yansıyor, bence de bir beklemende fayda var, belki foroğraf kabul görür, olmasa da bu haftalık geçersiz sayılır. Maalesef takımın kuralları bu şekilde, adı üstünde kural, belki bu seferlik esneklik olabilir, hayırlısı olsun, devam et derim ben, bi haftadan birşey olmaz

Varyemez Varyemez biraz tatsızlık olmuş, su içtiğin için de sen de haklısın tartıya yansıyor, bence de bir beklemende fayda var, belki foroğraf kabul görür, olmasa da bu haftalık geçersiz sayılır. Maalesef takımın kuralları bu şekilde, adı üstünde kural, belki bu seferlik esneklik olabilir, hayırlısı olsun, devam et derim ben, bi haftadan birşey olmaz
76.6 ile 76.4 un arasında koskoca 200 gr var
Benim için ne demek biliyor musun canım
Göbeğim çatlıyor🤭🤣🤣

Bak bunları yazarken de beni güldürüyorsun senin yüzünden kilo alıyorum şimdi 🤣🤣😉😘😘😘

Back
X