• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar
KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020: hedef 75.00 🎯
Tam 21 günde 3 kg vermiş oluyorum küsüratlı. Arrietty_ Arrietty_ yani çok hızlı değil, normal dimi? Haftada 1 kg. Hani konuşmuştuk yaa ben de o yollardan geçtim demiştin. Ayrıntılı düşündüm ama :) zaten hızla verilen hızlı alınır, çok koşan çabuk yorulur. Sıkılır, bıkar, hâli kalmaz. Tahminim bazen de yarım kg veririm hep aynı performans olmaz, bana 1 kg makul geldi. Yediklerimde de sebzeye ağırlık vereyim ki dediğin gibi kastan gitmesin ki şak şak almayayım geri
Gayet iyi kilo verdin aslinda. Normal 1 ayda 4 kilo.
Suyu arttirsan belki dahada hizlanir

buketx buketx coktan bitti kız temizlik yemek bile hazır sadece pişecek 😀
Masallah ya
Ben kizi aldim direk banyo yaptirmaya. Saclari cok uzun(du)
4 tarak aldim hepsinde agliyor pasakli geziyordu. Kestim 🙄 baya vaktimi aldi yika, kes, temizle.
Az dinlenip Yemek faslina gececegim. Ev isi dokunmayacagim bile.
Esim tum gün evdeydi hic birsey yapmamis 🤯

Masallah ya
Ben kizi aldim direk banyo yaptirmaya. Saclari cok uzun(du)
4 tarak aldim hepsinde agliyor pasakli geziyordu. Kestim 🙄 baya vaktimi aldi yika, kes, temizle.
Az dinlenip Yemek faslina gececegim. Ev isi dokunmayacagim bile.
Esim tum gün evdeydi hic birsey yapmamis 🤯
Saçı acıtmayan taraklar vardı ya tangler olan onlardan denedin mi canım

Denedim canim
Okadar kirik ki saci.
Felaket dolaniyor
Sabah 30dk taramakla geciyordu
Zaten bebeklik saciydi. Sadece 1 defa uclarini kestirmistik
Ohoo iyi dayanmışsın sen saç kesmek için 😀 ben hemen hemen 3/4 ayda bir uçlarından kısaltıyorum oğlanın ve kendimin 😀

buketx buketx canim yazdim mi hatirliyamadim ama sorayim yinede.
Yarin deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim canim, fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin.
Senden haber bekliyorum :)

buketx buketx canim yazdim mi hatirliyamadim ama sorayim yinede.
Yarin deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim canim, fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin.
Senden haber bekliyorum :)
Şöyle; bir kilo vermek yeterli oluyorsa gireyim tabi duruma göre değişir belki ama 1 kilo verip de yetersiz gibi görülürsem istemem açıkçası girmek. Bilmediğim için soruyorum ve menülerimi bir gün bile aksatmadım, aktifim de. Tek kafamı kurcalayan kilo yetiyor mu haftalık,

Back
X