• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar; yılsonu devir işlemleri, acil yetişmesi gerekli işler olacak, buna bağlı olarak daha koşturmacalı mesai olacak. Akşam geç çıkmalar da... diyete adapte olamayacağımı düşünüyorum, bugün öğlen bile çalıştık, hani yemek istesem de yiyememeye başladım. Sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapacak durumum da olmuyor. Mesai saatleri 10:00 a alınsa bile bizler için pek mümkün olduğu söylenemez. O yüzden üzülerek aranızdan ayrılıyorum, CUMA dan sonra. Sizi seviyorum. Kusuruma bakmayın lütfen . Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Ceyhans Ozzybal Ozzybal Varyemez Varyemez @esmeriiim ve diğer arkadaşlar 🥰😌😊😙
Bu is durumu daha önceden belli miydi

Menüm
Kahvaltı sucuklu yumurta salatalık yeşil çay 3 tane zeytin
Öğle kahve ve peynir
Akşam 2 tabak pırasa yemeği 2 yemek kaşığı yogurt
Bir yeşil elma

Su 4 lt
Chloe ting 65 dk 650 puan
Squat 50 adet 150 puan
Toplam 800 puan
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
410988D7-97C8-48DC-AB12-746F643ADEDF.webp

Menüm
Kahvaltı sucuklu yumurta salatalık yeşil çay 3 tane zeytin
Öğle kahve ve peynir
Akşam 2 tabak pırasa yemeği 2 yemek kaşığı yogurt
Bir yeşil elma

Su 4 lt
Chloe ting 65 dk 650 puan
Squat 50 adet 150 puan
Toplam 800 puan
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Eki Görüntüle 2741606
Suyu 3 L yapana hayranim ama 4 yapana ne diyeyim bilemedim 😍
Sporlar cok guzel yine
Menu de cok hafif. Guzel eksi gelecek yine senden

Suyu 3 L yapana hayranim ama 4 yapana ne diyeyim bilemedim 😍
Sporlar cok guzel yine
Menu de cok hafif. Guzel eksi gelecek yine senden
Ay umarım kaslar çok yoruldu siskinlik yapmasın da 😀 ben tam bir su kurbağasıyım 😀 sabah uyanınca zaten 600-700 ml içiyorum kahvaltı öncesi

İyi akşamlar kızlar; yılsonu devir işlemleri, acil yetişmesi gerekli işler olacak, buna bağlı olarak daha koşturmacalı mesai olacak. Akşam geç çıkmalar da... diyete adapte olamayacağımı düşünüyorum, bugün öğlen bile çalıştık, hani yemek istesem de yiyememeye başladım. Sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapacak durumum da olmuyor. Mesai saatleri 10:00 a alınsa bile bizler için pek mümkün olduğu söylenemez. O yüzden üzülerek aranızdan ayrılıyorum, CUMA dan sonra. Sizi seviyorum. Kusuruma bakmayın lütfen . Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Ceyhans Ozzybal Ozzybal Varyemez Varyemez @esmeriiim ve diğer arkadaşlar 🥰😌😊😙
En kısa zamanda geri dön😊

Back
X