• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa ne güzel zayıflamışsın 🧿
Benimde hedef 60 bakalim kaç ay sürecek biraz yavaş ilerliyorum🤦‍♀️
Eleştirilerine sonuna kadar açığım acıma 😂😂
yavaş ilerlemeyi hiç kafana takma az olsun ama yağdan gitsin , yeri geliyor bir anda 1 kg gidiyor yeri geliyor 100-300 gr veriyorsun. eksinin her türlüsü kabul , yeter ki vazgeçme :KK37:

Geçen cuma: 89.2
Cuma: 87.5
Fark: 1.7
Hedef: 86.5

Arrietty_ Arrietty_ şimdi oldu kaptanım ,😍

Eklentiler

• IMG_20210108_105157.webp
    IMG_20210108_105157.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar
Bugün geç kalktım koştura koştura online 3 saat dersimi yaptım
Anca fırsat bulup geldim
Adet şişkinliği yaşıyorum tartıya artı olarak yansımasını bekliyordum açıkçası
Gene de 100 gr eksi çıktım ,sevindim 😊

Geçen hafta 72.8 kg
Bu hafta 72.7 kg

Fark 100 gr
Fark % 0.137

Eklentiler

• 20210108_104924.webp
    20210108_104924.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 20
Geçen cuma 89.2
Cuma: 87.5
Fark: 1.7
Hedef: 86.5
😍😍😍
Regl 4. Günü bugün ama genede sonuç güzel dimii

Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
sedulu sedulu
şaka mı yapıyorsun müthiş güzel bir eksi, tebrikler canım :KK36:
sedulu sedulu günaydın eşim
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 66.4
Fark 0.4
Yüzde 0.598Eki Görüntüle 2756707
tebrikler canım 400 gr ları görünce kendimi hatırlıyorum çoğunlukla böyle verirdim ben de, arada 1,5 kg olduğu oluyordu o da iyi gidiyordu :KK70:
ilk defa yürüyüş bandı dışıdnda bölgesel çalışmalara başladım merakla haftaya nasıl olacak bekliyorum. ama sanırım regl olacağım, olsun artı da görsem yediklerime dikkat ettiğim sürece sorun olmaz :halay: kendime telkin veriyorum

tebrikler canım 400 gr ları görünce kendimi hatırlıyorum çoğunlukla böyle verirdim ben de, arada 1,5 kg olduğu oluyordu o da iyi gidiyordu :KK70:
ilk defa yürüyüş bandı dışıdnda bölgesel çalışmalara başladım merakla haftaya nasıl olacak bekliyorum. ama sanırım regl olacağım, olsun artı da görsem yediklerime dikkat ettiğim sürece sorun olmaz :halay: kendime telkin veriyorum
Bence regl artısıdır sen yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. Her zaman tartı odaklı olmamak lazım ben aylardır 66dayım ama incelmem devam ediyor ölçüde o yüzden pilates leslie felan yap bence 😍😍

Güzelde laf mi muhtesem tebrikler🥰

Teşekkür ederim kızlarrr ☺️☺️☺️

Back
X