• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar menümü de sporumuda yazayım artık bişey yapasım yok çok yoruldum
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu bnnu bnnu

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
K.k peynir

Ara
3 kuru erik
1 şişe maden suyu

Akşam
Fırında kabak 200 gr
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 kaşık bulgur pilavı

Su=3 litre
Spor
40 mekik=80
200 bölgesel =100
11000 adım =550
Toplam=730puan
Eşim çok güzel bir gün olmuş :KK36:

Chloe öldürmez süründürür 😀 ama ben bir aylık programından acayip verim almıştım. Güzel incelme sağladı
Ne demek istedigini cok iyi anlıyorum. Dun çok yormustu beni amaann bisi olmaz dedim. Bugun bacaklarım tutmuyir sunnet cocuklari gibi oturup kalkıyorum ben pert oldum rrsmen ya

Herkese günaydın Bn kalktm yarım saat Bi adım attım kendime geleym ddm çocukları doyurdum smdi dukan birası yapcm 1 yeşil çay iöerim kahvaltıyı biraz zman geçtikten snra yapmayı dsnyrmm Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu kaptanlarm sporlarımı puanlamadan atıyrm(nedense eriniyorum puanlama yapmaya) o zman gecersiz mi oluo sporum acabaaaa?

Ne demek istedigini cok iyi anlıyorum. Dun çok yormustu beni amaann bisi olmaz dedim. Bugun bacaklarım tutmuyir sunnet cocuklari gibi oturup kalkıyorum ben pert oldum rrsmen ya
Ahh suan bends öyleyimmm canımm bıgün cok yüklenmeyelim zorlanmadan yapalım eger yapcaksak spor ☺️

Herkese günaydın Bn kalktm yarım saat Bi adım attım kendime geleym ddm çocukları doyurdum smdi dukan birası yapcm 1 yeşil çay iöerim kahvaltıyı biraz zman geçtikten snra yapmayı dsnyrmm Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu kaptanlarm sporlarımı puanlamadan atıyrm(nedense eriniyorum puanlama yapmaya) o zman gecersiz mi oluo sporum acabaaaa?
Puanlanmadan yapilan sporlar sayilmiyor diye biliyorum canim

Chloe ting 15 dk 150 puan
11221 adım 561 puan
50 dk zumba 350 puan
Toplam 1061 :halay:

2 bolum halinde yaptım.
Yemek hazırlanırken leslie yaptım. Sonra dedim kızlar chloe ting diyorlar bi bakayım ve anladım neden dakikasinin 10 puan olduğunu :21:Azmettim 15 dk da tamam dedim yetti. Öldüm ama :ruh::KK48:
Sonra yemek kahve filan kendime geldim:KK48: Survivor izliyorduk. Dedim Emel kalk. Kızlar spor yapıyor. Zumba yaptım.
Amaaa gerçekten eenn eğlencelisi zumba. Bayıldım. Hiç anlamadan zaman geçiyor. Daha devam edecektim de şimdi netflix zamanı. Bugün çok harikaydı. Iyi geceler hepinize :KK68:
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal
Süpersin👏 ben paylaşım yapamadan uyumuşum. Şimdi yazayım;
6000 adım : 300 puan
15 dakika koşu : 75 puan
15 dakika leslie: 105 puan
Toplam: 480 puan

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Günaydın canim. Spor puanlarını siz hesaplayıp yazıyorsunuz biz tabloya ekliyoruz.

Back
X