• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şimdi baktım haklısın çok fazla var. mta yı çok duydum ama henüz gitmedim. bir gitmek lazım artık.

gece saatlerinde ben daha enerjik oluyorum. gündüz o miskinliği yaşıyorum sabah erken kalkarsam kolum kanadım kalkmıyor o gün.

tadı nasıl asıl onu söyle bana görseli aynı olmuş.
Tadi enfes. Kiymali da sahane olur
Felaket tok tutuyor.
Böyle 2 parca doyurdu.
120kiloluk esimi bile doyurdu 😂

Bende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi😍 ter icinde kaldimm😍 aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi😒 hepsine sövdüm😂 emeklerimi bosami gitsin dedim😆😆
Kendi yaptigim salatayi yedim😎
Iradene sahip cikman varya 😍
Masallah 🧿

ben 12.50 saat uyumuşum😂
derin uykumda 3.53 dk 😂
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye😂
Bir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem ne :işsiz:

Bende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi😍 ter icinde kaldimm😍 aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi😒 hepsine sövdüm😂 emeklerimi bosami gitsin dedim😆😆
Kendi yaptigim salatayi yedim😎
Benim eşim sagolsun boğazına düşkün gitmiş pastaneden simit poğaça ne bulursa almış içim gitti kokladım :KK70:

bende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
benimkide kıskançlıktan 80 li rakamlara indi 😂
millet genç kız gibi oldun dedikçe yüzü değişiyordu 😂

Bir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem ne :işsiz:
ay bilmem mi bizde geçtik o yollardan
ne hafta içi ne hafta sonu keyfi yapardım
benimkiler uyanmayayım diye uğraşırdı tam tersi çizgi film keyfi yapmak için 😀

bende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
Bu 10kg vermis hali 😂
Yarin tarti günü diye kandirayim. Boy 186 olunca guveniyordu kendine 🤪 gobus aldi basi gidiyor

Nirdesiniz 🤪
Skldim 😂

Eklentiler

• 16236009070219126357282728693200.webp
    16236009070219126357282728693200.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 28
tabiki yeter artık sıkıldım ondan bundan. 1 gün ketojenik beslenip ertesi gün yumurta orucu yapacağım 5 gün. sonra ketoya girerim. ama normal bişeyler yemem lazım öncesinde misal evdekiler lahana spagetti yiyorlar şuan ben ne yiyorum kuru lor.
Guzel planmis
Isvec e 1 gun dayandim 😂😂 cok aciktim bea
Bugun hemen ketojenik e gectim 😂 belki lchf oldu emin degilim 🤔

Back
X