• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli aedenli benim veliaht😂 nerdesiniz ulaaa😍
@AKovser @esmeriiim @emell_ ( sende pek normal degilsin gibime geldi😆😆) @Asi Matmazel kibar maynak😂
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun🤣) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS CEYDOS 😂😂
NERDESINIZZZZZZZ
Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendim:KK53::KK53:
Bulusalim bebem😍😍
Ay kiz hep beraber toplansak nasil guzel olur biliyonmuuu😍 maynaklarda toplanir😍😍
Bana gelin gezdireyim sizi🤩🤩
Acaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?
Ne güzel olur hepinizi çok merak ediyorum 🥰
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.
Ay kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır. 😂 hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu. 😕
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim🥴🥴
Ay herkeste şu akıllı saatlerden var. Ben de alıcam ya. Benim adımlarım hep boşa gidiyor telefon sürekli üstümde olmadığı için. :63:
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunler:KK70::KK70:arkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu:KK70:saatte alamadım..kaldik oyle.

Ilk isin olsun. Seni motive de eder😍
Bence de 👌 kocam bu mesaja kızgınım ifadesi bıraktı 😂😂

Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.

O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim🥴🥴

Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunler:KK70::KK70:arkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu:KK70:saatte alamadım..kaldik oyle.
Kötü çay ne?
Ben de telefonla ilerletmeye çalışıyorum da olmuyor 😂

Henuz benimde saatim yok ama askili telefon kiliflarindan kullaniyorum kacurdiklari olsada çoğunu yakaliyor😅

Kızz valla bu kadar etkılı oldugunu bılmıyordum

Banada soylee canık neymıs o bagırsak bosaltan
Soylimmi aedenli aedenli 😂😂

Sennnnn. Askim kelebemm modun dusuktu ya ondan ellesmim dedim. ( caktirma unuttum la😂😂)

Back
X