- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk aminKizlar hepiniz bi amin diyin.
canim skldi moralim
Bozuldu.
Suzinin dilegini kabul et yarabbim diyin hele![]()
Hosbuldum bebeem
Yaptım kız dururmuyumGecmis yapma @esmeriiimgecmis bitirdiginde uyuraun zaten
![]()
He esmerim gecmis yapmaya geliyo zatiGecmis yapma @esmeriiimgecmis bitirdiginde uyuraun zaten
![]()
Heeehh Geldi diğer deliAmiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk amin
Hosbuldum bebeem![]()
Amiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk amin
Hosbuldum bebeem![]()
Kendinle gotureydinHeeehh Geldi diğer deli
Ben gidiyom sopamı da alam
Takıma sahip çıkın gız, en çok da Aysun’a saaap çıkın![]()
Bana da istediğime göre bi koca lazımaminnn. 4. Takimin kizlarina saglik, huzur, mutluluk versin insalah
![]()
Sopanı almıyacan laan saklıyacanHeeehh Geldi diğer deli
Ben gidiyom sopamı da alam
Takıma sahip çıkın gız, en çok da Aysun’a saaap çıkın![]()
Heeeeeh Aysun’un eline verdin kendini resmen, o iyi dürter seniSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
![]()
Sabah ben calisiyorum. Biri durtsun amanSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
![]()
Hani nerdeeKim o ha ha ha yapan be![]()
Saklayacam kiii ama söylemem yerini hıııı konuşturamazsın beni taaammm mıSopanı almıyacan laan saklıyacan![]()
Allahım şu kıza bı koca verde kurtulalımBana da istediğime göre bi koca lazım
Bu gece şartı yok ama uzatmasın yine de![]()
Vereyım kız baska turlu olmaz . Bugunku pıdeyı erıtmem lazımHeeeeeh Aysun’un eline verdin kendini resmen, o iyi dürter senirüyana girerse Şaşırma
![]()
PuhahahahahhaBana da istediğime göre bi koca lazım
Bu gece şartı yok ama uzatmasın yine de![]()
Ben durterimSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
![]()
Kim o ha ha ha yapan be![]()