altın defteri kızılay'a inince arayacağım senin için
KumraL_KrakeR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen beni yeter ki öv damlarım ben hertürlüSeni görebilene maşallah nasıl övelim pohpohlayalım
Yoksun la![]()
Adım yarışında yenilirsek över miyim gömer miyim artık bilemeyecemSen beni yeter ki öv damlarım ben hertürlü![]()
Baş Walker sana sabah yürü dedi, öğlen ıccağına galma didiAnaa bune laan 1 saat yurudüm 8 bın anca oldu. Guensın altındaa. Bıdaha oğlen yuruyenı dövsünler![]()
Akşam yürüseydin ya kuzum cildin lekelencek öğlen yürülür müAnaa bune laan 1 saat yurudüm 8 bın anca oldu. Guensın altındaa. Bıdaha oğlen yuruyenı dövsünler![]()
Alışmadık şeyde don durmazmışAkşam yürüseydin ya kuzum cildin lekelencek öğlen yürülür mü![]()
Ha ha ha yapan kadının dansını yaparken böyle kaldım desen kimse anlamaz zaten ne diyor bu deli derlerAhahahhaha hayal ettim de kendimi öyle kalmış, ay kimseye açıklayamazsın da ahdjsjjsjsj![]()
Yok bebeğim pazartesi 2 kilo artı görünce kendimi kaybettimNedir bu yeşil çay detoksu bakim
@neutral kaptanımda da gördüm beraber mi yapıyorsunuz? Ama hiç öyle bir yazışma hayırlamıyorum![]()
Omurilikten beyne giden damarlarda da sıkıntı var deyip beyin MR I da alırlarHa ha ha yapan kadının dansını yaparken böyle kaldım desen kimse anlamaz zaten ne diyor bu deli derler![]()
Ne demek 10 bın adım ne. Ne emekler var o adımdaSanki kendi çok akıllıolum 6. Takımla yarışıyoruz 10 bin adım ne la
![]()
Uyandıgımda oğlendı zatenAkşam yürüseydin ya kuzum cildin lekelencek öğlen yürülür mü![]()
Kız sen benı ıyıce tembel yaptın benım yuruyecek alanım yok burda tabıkı bılıyom ne zaman yurunurAlışmadık şeyde don durmazmışne bilsin ne zaman yürünür ne zaman yürünmez
![]()
hangi video bu meraktan çatlayacağım .Omurilikten beyne giden damarlarda da sıkıntı var deyip beyin MR I da alırlar![]()
Ben mi tatil yapıyorum tatil mi beni bilemedimoy oy ölüyorum
sabah reformer artı 750 ip atladım
accıkın yürüyüş yaptım geldim
onca harekete 7.000 olmuşum anca
benim bu saat düzgün saymıyor herhal
spor hocam bugün çok beğendi beni
çocuk gibi kaldın ufaldın iyice dedi
artık bacaklara yoğunlaşıp onlarıda eritecekmişiz
ama ölüyorum reformer mahvetti beni
kaç gündür komşularda elime yüzüme bakıyor cildin güzelleşti diyorlar
su içmenin artısı buda
kızlar bugün çok yoğunum ofiste tablolar az beklesin
siz yürüyün yeter ki halledicem onları
klanımı ihmal ettim bu ara ama bakıyorum müdahele gerektiren bir durum yok gayet iyisiniz @aysunayy @Tavsannesi
Asi Matmazel ne güzel tatildesin bol bol yürü ve yüz fırsatı değerlendir
iki gündür bende normal öğün yapmadım canım çekmiyor bir şey
bugün normal kahvaltı yapayım dedim ama yine canım istemedi 3 yeşil erik attım ağzıma yetti şimdilik
mezun olana kadar ölüm orucu yapıcam
hadi öptüm hepinizi![]()
Zuğaa ho zo ha zuğaa hooohangi video bu meraktan çatlayacağım .
Yeşil çay ve sütmüYok bebeğim pazartesi 2 kilo artı görünce kendimi kaybettimbaşladım hemen
750 ml kaynar suda 3 yeşilçayı demliyorsun gün içinde iki saatte bir kupanın yarısına yeşilçay yarısına süt koyup içiyorsun çay kahve serbest başka bişey yemek yok. Ertesi gün 2 saatte bir 2 yumurta salatalık çeyrek avokadoyu dönüşümlü olarak yiyprdun ertesi gün yine süt yeşilçay Taylan kümeli 3 günlük detoks
Zuğaa ho zo ha zuğaa hooo
Sen eriğini ye annem neeedecen detoksuYeşil çay ve sütmü![]()
Emek var tabii ama diğer takım fena canım, yarışıyoruz ya haniNe demek 10 bın adım ne. Ne emekler var o adımda![]()
Yerin mi dar annem seninKız sen benı ıyıce tembel yaptın benım yuruyecek alanım yok burda tabıkı bılıyom ne zaman yurunur![]()
Ay bıktım leslıden. Evde yurumeyıde sevmıyomEmek var tabii ama diğer takım fena canım, yarışıyoruz ya hani
Yerin mi dar annem seninaç Leslie evde yürü