• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nedir bu yeşil çay detoksu bakim
@neutral kaptanımda da gördüm beraber mi yapıyorsunuz? Ama hiç öyle bir yazışma hayırlamıyorum:işsiz:
Yok bebeğim pazartesi 2 kilo artı görünce kendimi kaybettim 😱😱😭 başladım hemen 🤭750 ml kaynar suda 3 yeşilçayı demliyorsun gün içinde iki saatte bir kupanın yarısına yeşilçay yarısına süt koyup içiyorsun çay kahve serbest başka bişey yemek yok. Ertesi gün 2 saatte bir 2 yumurta salatalık çeyrek avokadoyu dönüşümlü olarak yiyprdun ertesi gün yine süt yeşilçay Taylan kümeli 3 günlük detoks

Sanki kendi çok akıllı😜 olum 6. Takımla yarışıyoruz 10 bin adım ne la😤
Ne demek 10 bın adım ne. Ne emekler var o adımda😡
Akşam yürüseydin ya kuzum cildin lekelencek öğlen yürülür mü😂
Uyandıgımda oğlendı zaten😂
Alışmadık şeyde don durmazmış😝😝 ne bilsin ne zaman yürünür ne zaman yürünmez 🤣
Kız sen benı ıyıce tembel yaptın benım yuruyecek alanım yok burda tabıkı bılıyom ne zaman yurunur :63:

oy oy ölüyorum
sabah reformer artı 750 ip atladım
accıkın yürüyüş yaptım geldim
onca harekete 7.000 olmuşum anca
benim bu saat düzgün saymıyor herhal

spor hocam bugün çok beğendi beni
çocuk gibi kaldın ufaldın iyice dedi
artık bacaklara yoğunlaşıp onlarıda eritecekmişiz
ama ölüyorum reformer mahvetti beni
kaç gündür komşularda elime yüzüme bakıyor cildin güzelleşti diyorlar
su içmenin artısı buda

kızlar bugün çok yoğunum ofiste tablolar az beklesin
siz yürüyün yeter ki halledicem onları
klanımı ihmal ettim bu ara ama bakıyorum müdahele gerektiren bir durum yok gayet iyisiniz @aysunayy @Tavsannesi

Asi Matmazel Asi Matmazel ne güzel tatildesin bol bol yürü ve yüz fırsatı değerlendir
iki gündür bende normal öğün yapmadım canım çekmiyor bir şey
bugün normal kahvaltı yapayım dedim ama yine canım istemedi 3 yeşil erik attım ağzıma yetti şimdilik
mezun olana kadar ölüm orucu yapıcam 😂
hadi öptüm hepinizi 😍😘
Ben mi tatil yapıyorum tatil mi beni bilemedim 🤣🤣 evden tek farkı mekan değişikliği yine iş güç çocuklar derken fırsat kalmıyor ya da hep ben bahane üretiyorum bilmiyorum yumuş yumuş oldum iyice 😭😭

Yok bebeğim pazartesi 2 kilo artı görünce kendimi kaybettim 😱😱😭 başladım hemen 🤭750 ml kaynar suda 3 yeşilçayı demliyorsun gün içinde iki saatte bir kupanın yarısına yeşilçay yarısına süt koyup içiyorsun çay kahve serbest başka bişey yemek yok. Ertesi gün 2 saatte bir 2 yumurta salatalık çeyrek avokadoyu dönüşümlü olarak yiyprdun ertesi gün yine süt yeşilçay Taylan kümeli 3 günlük detoks
Yeşil çay ve sütmü🙄

Back
X