• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne kadan kotu?
Yuruyom iste ben senin icin 😂
Balkona tasidim yurume bandini. Günde 2 defa yer degistiriyoruz. Sefilim 😂
o da zor be. bulantım hala devam ediyor. kusacak kadar değil ama keşke öyle olsa rahatlardım. eve ekmek vs de almıyorum ağzıma atsam bir yudum belki yatıştıracak. olsun ya ne kadar fazla o kadar iyi çok değil daha 3000 yapsam içim rahat edecek. koşmakta istiyordum yine 23 gibi o iptal bugün
Kolumda saatın ısı çıkmıs yaa abıye gıyecem ben kolla😡
Oğlen yuruyuse gıderken saatı takmadım ız yapıyor dıye telefonda. Eve gelınce saatı taktım yarısı da orda napacuuukk sımdı🤣
nazarlık olarak kalsın canım emeklerinin delili

Ehem eheeem:KK53:
Yarın sanatsal bi çalışma yapayım da :confused::confused:
Ona göre şiiiiiidelim şeyi :KK8::KK8::KK8:
Suan ne durumda kiz bi de😬
Kızlar bakıyorum dünya turunu tamamlamaya az kalmış ha gayret endonezyaya vardınız mı :KK70: :KK70:
-Izmi? Len sende yardim
Etsene🤣
Ahhahahahahhahahaha evde deneyiniz mi🤣🤣
🖐
kız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.
Garagozlum gaddar olma kendine kizz😡
Kolumda saatın ısı çıkmıs yaa abıye gıyecem ben kolla😡
Oğlen yuruyuse gıderken saatı takmadım ız yapıyor dıye telefonda. Eve gelınce saatı taktım yarısı da orda napacuuukk sımdı🤣
Ne guzel iste. Gurur duy. Siz popo buyutuyonuz ben spor yapiyom😎
Simdi eve girdim😅

Ben abiye giymicem nasilsa, takarim askilari 😜

O degil de benim bikininin alti ustu farkli bedendi normalde, şimdi altini degistirmek gerekecek bak, ustu olsun ama lutfen, meme kalmadi ama 😬
Boşver kız olmasın. Zayflamışız o kadar ben herseyımı bastan almaya razıyım.
hem benım bir bıkınım bılem yok:cry: 11 yıldr mayo gıyıyorum. O kadar özledım ama sımdıde karnım sarkık catlak:KK14:

Boşver kız olmasın. Zayflamışız o kadar ben herseyımı bastan almaya razıyım.
hem benım bir bıkınım bılem yok:cry: 11 yıldr mayo gıyıyorum. O kadar özledım ama sımdıde karnım sarkık catlak:KK14:

Ohooo oyle baksam ne kusurlar bulurum, bakmıyorum 😉
Giyerim pikinimi, alti ustu bir hafta deniz tatili yapicam, umurum olmaz 🤗

Back
X