- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Ohooo oyle baksam ne kusurlar bulurum, bakmıyorum
Giyerim pikinimi, alti ustu bir hafta deniz tatili yapicam, umurum olmaz![]()
Bosver yahu
Sev kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo oyle baksam ne kusurlar bulurum, bakmıyorum
Giyerim pikinimi, alti ustu bir hafta deniz tatili yapicam, umurum olmaz![]()
Sen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhhHerifim Mac izliyor
Yoo degilim![]()
Sana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım@Fatma Girik ceydoş sen benım mesajlara uzgun koyunca ben cok korkuyom yaa![]()
Sen oturursan gecer o kirmizilikSuzy, günesdeb suratin kizarmis
Gunes kremi surmeden cikma Kuzu
Ceydosun 15i yapinca belli olur kac yaptigimSen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhh![]()
HrrrrCeydosun 15i yapinca belli olur kac yaptigim![]()
Giymek istiyorsan giyersin. Milleti salla yaw![]()
Gıyecem bu sene yuksel bel bıkını begendım hatta alayım bıran once
Daha napim la 111 kiloyla sizle yarisiyom ula@Suzan AvciArrietty_ bilmez cevap vermeyi simdi
Ben onun adina vereyim
Haset etme ne olur, calis senin de olur![]()
Sana noli kiz bamya@Suzan AvciArrietty_ bilmez cevap vermeyi simdi
Ben onun adina vereyim
Haset etme ne olur, calis senin de olur![]()
Ben birtane yuksek bel aldim. Rengi cok hosuma gitti. Hm denGıyecem bu sene yuksel bel bıkını begendım hatta alayım bıran once
Zeynebım ınsallah zamanla kendımı sevmeyı de oğrenıcem![]()
Bi 15 te bana olma mi
Sana noli kiz bamya![]()
Daha napim la 111 kiloyla sizle yarisiyom ula![]()
Bizim metabolizma bozukArrietty_ zayıfladık demı zeyno. Gecen sene bu zamanlar 60 lardaydık. Sende bende. 66,100 ıle basladydım. 1 senede 8 kg anca
![]()
Anaam atsana bakalım. Bende yuksel bel alıcam ama memelerıde gızleyen bısey olsunBen birtane yuksek bel aldim. Rengi cok hosuma gitti. Hm den
Esimin begenmedigi![]()
Ben bugün parkta bi yakışıklıyla yarıştım, yenmesine izin verdim:) aşık oldum galibaSen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhh![]()