• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim metabolizma bozuk 😂
2ayda verir millet biz 1 senede
11 hazirandan beri 71 kg dayım canım atlamadı gitti.
Anaam atsana bakalım. Bende yuksel bel alıcam ama memelerıde gızleyen bısey olsun🤣 onlarda sarkık cunku😂
1624477931180.png

20 25 cm bir top alıyorsun kollarını 80 derecelik açıyla yanlara açıyorsun avuç içlerinle topu sıkıp bırakıyorsun.topu gevşetirken burnundan nefes alıp sıkarken nefesini ağzından çok yavaş bırakıyorsun. nefesi alman vermen 8-10 sn arasında olmalı parmak uçları daima yukarıyı göstermeli hareketi doğru yapıyorsan koltuk altlarında derin bir boşluk hissetmen gerekiyor. bunu hissetmiyorsan açını ayarlamaya çalış. bu hareketi 15 kere tekrar et. sonra pozisyonu bozmadan parmak uçların karşıyı gösterecek şekilde bir duruş al aynı nefes şekliyle hareketi yap. mutlaka avuç içleri ile sıkmalısın parmaklarınla değil.

Eki Görüntüle 2876533
20 25 cm bir top alıyorsun kollarını 80 derecelik açıyla yanlara açıyorsun avuç içlerinle topu sıkıp bırakıyorsun.topu gevşetirken burnundan nefes alıp sıkarken nefesini ağzından çok yavaş bırakıyorsun. nefesi alman vermen 8-10 sn arasında olmalı parmak uçları daima yukarıyı göstermeli hareketi doğru yapıyorsan koltuk altlarında derin bir boşluk hissetmen gerekiyor. bunu hissetmiyorsan açını ayarlamaya çalış. bu hareketi 15 kere tekrar et. sonra pozisyonu bozmadan parmak uçların karşıyı gösterecek şekilde bir duruş al aynı nefes şekliyle hareketi yap. mutlaka avuç içleri ile sıkmalısın parmaklarınla değil.
Kaydettım ceydoşum yapacam hergun ıse yarar ınsallah

Eki Görüntüle 2876533
Ohaaa işe yarar mıııı
Benim de sarkık ya😔 d cup kullanıyorum 😞

Cidden isin zor.
Korona bana yaradi, evden calistigim icin pizza da yesem kendim yaptim, disarida yemekten cok daha saglikli oldu.

Senin durumunu ben anliyorum cok. Farkli taktikleri denemeye calis yine de, sevecegin ve uzun vadede devam edecegin bir yontem bulmaya calismak en onemlisi. Bu arada bir diyetisyenle de çalışabilirsin. @neutral in diyetisyeni gibi birisi mesela, hani kisiye ozel calisanlardan, tek bir yöntemi zorlamayanlardan.
Ya canim mesele farkli yontemler degil ki,
yani en ugrastigim haftalarda 500 gr verip,
iki yiyecek gorsem kilo veremiyorum.
Ustune bir de surekli insanlarin yaninda diyetteyim yemiyorum, o kalorilidir yemem, bundan yemem baska sey yapalim ya da siz yeyin ben odadan cikayim falan 😊 hayir 3,5 verseydim biraz motive olurdum..
Hee bir de surekli birlikte oldugum kisiler zayif ve pizzayla beslenip kilo almayanlardan 😂
Benim bu cabalarim onlara komik geliyor ve inandirici olmuyor.
Kilo da veremiyorum ya pek, sanki eve gidip onlardan gizli yiyorum disarida diyetteyim diye blof yapiyorum gibi 😂😂
Dunya duydu diyet yaptigimi guya, totalde 3.3 kilo gitti 🙈🙈🙈🙈
Surekli kalorili yemeklerle, tatlilarla sinandigim bir ortamdayim gunduzleri.
Ee hafta sonu biraz saldim simdi ugrassam da gitmiyor 😮
Bu kadar acimasiz olmamali vucut dedigin 😊
Dedigim gibi ugrasmaya devam edecegim tabi ki temmuzda da tahlillerden anlariz ne var ne yok insallah.

Back
X