• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artık öğlen yemegi ana ogunum oldu. Tavuk göğüs ızgara+taze isotlu karışık salata ve kefir. 👍

Eklentiler

• IMG20210802140956.webp
    IMG20210802140956.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 30
Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için💝
Evet aşırı bir kilom yok ama kendim hissediyorum maddi manevi sıkıntısını.Kıyafetlerim olmuyor , dizlerimde ağrı oluyor.Ve herkes iyisin yaa dedikçe motive olup başlayamıyorum.Yeme düzeni , alışkanlıklar konusunda da kendime çeki düzen vermek istiyorum.Umarım herkes istediği ölçülere sağlıkla ve en yakın zamanda ulaşır🌷
İnşallah eminim burda o duzeni edinebilirsin bn aralikli oruc yapiyorum tavsiye ederim bnmdebebegim var emziriyorum ek gidaya basladigi zmn katildim bu takima istersen bi hafta dene etkisi cok gzl gercekten cok gzl incelme sagliyo tabi kiloda tıkır tikir gidiyo❤️

İnşallah eminim burda o duzeni edinebilirsin bn aralikli oruc yapiyorum tavsiye ederim bnmdebebegim var emziriyorum ek gidaya basladigi zmn katildim bu takima istersen bi hafta dene etkisi cok gzl gercekten cok gzl incelme sagliyo tabi kiloda tıkır tikir gidiyo❤️
Bi adapte olayım tecrübelerinizi dinlemek isterim😍

Günaydın kızlar kimse paylaşmamis ilk benim 🤭
Cuma 81.5
Bugun 81.1
Cumaya hedef 80.5
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Eksi harika 😍
Kontrol tartisi
Cuma: 70.9
Pzt: 70.6
Fark:0.3
Hedef:69.9
Eki Görüntüle 2895400
Bir harika ekside burda
Cuma - 66.2
Bugün - 66.6
Fark +0.4
Cumaya hedef - 65.9 olsun, 65.5 pek mümkün görünmüyor

Beklenen artı, regl olamıyorum yine :işsiz:

Kiz ters yone gidiyorsun 🥲
Tartı bozuldu heralde :KK70: :KK200:

Cuma 63.7
P.tesi 62.8
Giden 0.9
Arrietty_ Arrietty_
Eki Görüntüle 2895408
Simdi niye oyle dedin sen tartiya. Olamaz mi 😁
Gunaydin arkadaslar🤗💕
Malum bn iki haftaya yakindir giremiyorudum bayramoncesi enson 69.2cikmistim buraya atmistim fakat bayram gelen giden dugun dernei derken 70.3u gordum malesef
Gecen cuma=70.2
Bugun=69.5
Cuma hedef=69.0saygilarimla😅
Eki Görüntüle 2895423
Bu hiz ile kurtulursun odemlerden hemen
Cumayla sabitim .
Hedef 57.70 olsun
Arrietty_ Arrietty_
👍
♥️👋
Cumaya gore sabitim.
tarti benim degil ve sabah yedim ictim💃💃