Gerçekten ilk kez böyle bir durumun içine düştüm. Hiç bu kadar tuhaf davranan insanla karşılaşmamıştım. Yani karşılaştım ama hiç bu kadar yakından aile içinden olmadı bu. Böyle olunca afalladım. Bir de küçük bir çocuk var iyice ne yapacağımı şaşırdım hani o çocuğa da zarar vermek istemiyorum. Ya da ben değiştim mi ne oldu artık.Ben de ilk konunuza bakarak böyle şeylere metelik vermeyecek cool bir imaj canlandırmıştım gözümde. Dakika bir gol birşahsen he deyip geçme insanıyım, o yüzden mi bilemem çok önemli bir konu gibi gelmedi.
Bunlar da hep hormonlardan sanırım. Mesafe koyun rahatsız oluyorsanız.Bebek doğunca ona da zorbalık yapabilir diye endişeleniyorum. Küçük kıza da üzülüyorum büyük baskı altında gibi. Annesi dengesiz diye çocukla arama mesafe koysam duyguları incinir mi? Böyle işte.
O kadar cringe oluyorum ki bayağı kendimi görümce konusu açarken buldumGörümceniz kafayı yemiş, e afiyet olsun.
Doğru haklı olabilirsiniz. Daha ne kadar mesafe koyacağım bilmiyorum ama benim bu kadınla merhabadan başka diyaloğum yok.Bunlar da hep hormonlardan sanırım. Mesafe koyun rahatsız oluyorsanız.
Bize şimdiye kadar bir kere geldi. O oyuncak vukuatının yaşandığını gün. O da eşimden acilen alması gereken bir şey varmış o da evdeymiş o yüzden geldi.Görüşmeyin, kapı çalarsa açmayın muhattap olmayın. Çocukla da aranıza mesafe koyun, bebek doğmadan ayakları kesilmiş olur bebeğe zorbalık yapamazlar.
Önce karnındakini düşün stresten uzak dur.
Ben nişanlıyken görüncemin kızı 5-6 yaşlarında vardı galiba. Sen şimdi dayımla mı yatacaksın demiştiDoğru haklı olabilirsiniz. Daha ne kadar mesafe koyacağım bilmiyorum ama benim bu kadınla merhabadan başka diyaloğum yok.
Hiçbir fikrim yok ve ben nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum. Ki genelde bu konularda isabetli karar veririm.Derdi ne ki?
Yok yok, görümceyi soruyorum. O çocuğun yanında birşeyler konuşuyor o kadın kesin.Hiçbir fikrim yok ve ben nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum. Ki genelde bu konularda isabetli karar veririm.
Ayy inanmıyorum yaBen nişanlıyken görüncemin kızı 5-6 yaşlarında vardı galiba. Sen şimdi dayımla mı yatacaksın demiştieşim hemen susturmuştu. Yapıyor çocuklar böyle densizlikler. Ben büyüyene kadar yüz vermemiştim .yaramazdı ve nerede ne yapacağı belli olmuyordu. Çekinirdi benden yani. Böyle bir yöntem uygulanabilir
Anladım ben de görümce için demiştimYok yok, görümceyi soruyorum. O çocuğun yanında birşeyler konuşuyor o kadın kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?