4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Asıl konu adli tıbba kimin yönlendirdiği aşırı mantıksız değil mi?

Bilgi veremiyorlarmış. Konu sahibi de darladı muhtemelen doktorları zar da zar diye. Bilgi verebilen kuruma yönlendirmişler.

Yazıp yazıp siliyorum vallahi bende söylenecek çok şey var da
Zar da gitti şimdi iyice adları çıkar oldukları sitede tövbe yarabbim
Çıldırıyorum
Cidden ilk defa surda okkalı bir şeyler söylemek istedim yazacak çok birşey yok çürük beyinliler . Beyin varsa tabi sanmıyorum

Konu sahibi için bir söz sarfetmeye değmez ama cocuğu adli tıbba neden göndermek istemişler onu anlamadım Adli tıp ne alaka?
İstismar olup olmaginin incelenmesi icin olabilir bence. Mesela cocuk istismar ediliyor ama anne dustu diyor gibi gibi. Off ne fena durumlar.

Muhteşem bir annesiniz ! Yavrunuzun derdine duseceginize bi et parçasinin derdine düşmüssünüz bravo

Bakış açınızı sevdim ama konu sahibinin derdinin bu olmadığını hepimiz biliyoruz.
Öyle olsa zar bozuldu mu diye sormazdı.
Kızım mikrop kapar mi diye devam ederdi

Konu sahibi de kesin bu niyetle sormuştur zaten.

Hi hi kim inanir? Kadir inanir

Kurumun çalışma şekli bu değil bu muayenenin kanunlarla ne durumda yapılabileceği zaten belirtilmii durumda diğer türlüsü suç

Aa ben bilmiyordum, önceki yorumlarda doktorun bilgi veremediğini söyledikleri için öyle bi çıkarımda bulundum. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Konu sahibi enfeksiyon kaptığından şüphe ettiği an doktora götürebilir
Ya da ya kızlık zarında bir sıkıntı olması enfeksiyona eğilimi ne kadar arttırır ne yapmamız gerekir diye sorabilirdi

Benim kızıma da benzeri bişey oldu bende aynen bu şekilde düşünüp doktora sordum. Bişey olmamıştır dedi. Gözle görülüp anlaşılacağını düşünmüyorum zaten de baktırmazdım da.

Kızlık zarı bozulmamıştır ama sizin insanlığınız zihniyetiniz bozuk buna çare bulun

Öyle deme kadın doğuma alır şimdi gidip Allah aşkına ya…
Düşünsene ;4 yaşındasın düşüp vajinanı yaralıyorsun canın cok fazla yandı havuzdan korktun cevrende seni düsürmelerinden korktun 4sün daha ya 4? ağlıyorsunn ve..
annen hymen derdinde.
Cok korkunc.

Düşünsene ;4 yaşındasın düşüp vajinanı yaralıyorsun canın cok fazla yandı havuzdan korktun cevrende seni düsürmelerinden korktun 4sün daha ya 4? ağlıyorsunn ve..
annen hymen derdinde.
Cok korkunc.
Gözüm seğirdi sinirden. İnşallah fake konudur diyorum. Daha fazlasını derdim ama böyle biri için banlanmaya değmez.

Yazıp yazıp siliyorum , Allah akıl fikir versin inşallah size . Cahil cahil konuşuyorsunuz . Dışardan yırtılma var demişler , enfeksiyon kapmaması için dua edin.
Kızlık zarı kadar bilinciniz olsaydı keşke . Hiç mi sevmiyorsunuz kızınızı ? Beşik kertmesi mi var ? Belki evlenmeyecek bile bu çocuk , belki de evleneceği kişi bunları hiç dert etmeyecek .
Mesajlara keşke bir tepki verseniz . Kusura bakmayın yanlış ifade ettim kendimi deseniz ya da yetiştirilme tarzım bu , çevrem böyle , farklısını düşünemedim deyin lütfen. Haklısınız saçmalıyorum deyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…