- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
Asıl konu adli tıbba kimin yönlendirdiği aşırı mantıksız değil mi?
Cidden ilk defa surda okkalı bir şeyler söylemek istedim yazacak çok birşey yok çürük beyinliler . Beyin varsa tabi sanmıyorumYazıp yazıp siliyorum vallahi bende söylenecek çok şey var da
Zar da gitti şimdi iyice adları çıkar oldukları sitede tövbe yarabbim
Çıldırıyorum
İstismar olup olmaginin incelenmesi icin olabilir bence. Mesela cocuk istismar ediliyor ama anne dustu diyor gibi gibi. Off ne fena durumlar.Konu sahibi için bir söz sarfetmeye değmez ama cocuğu adli tıbba neden göndermek istemişler onu anlamadım Adli tıp ne alaka?
Muhteşem bir annesiniz ! Yavrunuzun derdine duseceginize bi et parçasinin derdine düşmüssünüz bravo4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Bakış açınızı sevdim ama konu sahibinin derdinin bu olmadığını hepimiz biliyoruz.Çocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.
Kurumun çalışma şekli bu değil bu muayenenin kanunlarla ne durumda yapılabileceği zaten belirtilmii durumda diğer türlüsü suçBilgi veremiyorlarmış. Konu sahibi de darladı muhtemelen doktorları zar da zar diye. Bilgi verebilen kuruma yönlendirmişler.
Konu sahibi de kesin bu niyetle sormuştur zatenÇocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.
Hi hi kim inanir? Kadir inanirÇocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.
Kurumun çalışma şekli bu değil bu muayenenin kanunlarla ne durumda yapılabileceği zaten belirtilmii durumda diğer türlüsü suç
Öyle deme kadın doğuma alır şimdi gidip Allah aşkına ya…Hanımefendi lütfen bir hekimden kendiniz için randevu alir misiniz? Korkarim mental sagliginiz zarar görmüs.
Konu sahibi enfeksiyon kaptığından şüphe ettiği an doktora götürebilirÇocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.
Benim kızıma da benzeri bişey oldu bende aynen bu şekilde düşünüp doktora sordum. Bişey olmamıştır dedi. Gözle görülüp anlaşılacağını düşünmüyorum zaten de baktırmazdım da.Çocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.
Kızlık zarı bozulmamıştır ama sizin insanlığınız zihniyetiniz bozuk buna çare bulun4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Düşünsene ;4 yaşındasın düşüp vajinanı yaralıyorsun canın cok fazla yandı havuzdan korktun cevrende seni düsürmelerinden korktun 4sün daha ya 4? ağlıyorsunn ve..Öyle deme kadın doğuma alır şimdi gidip Allah aşkına ya…
Gözüm seğirdi sinirden. İnşallah fake konudur diyorum. Daha fazlasını derdim ama böyle biri için banlanmaya değmez.Düşünsene ;4 yaşındasın düşüp vajinanı yaralıyorsun canın cok fazla yandı havuzdan korktun cevrende seni düsürmelerinden korktun 4sün daha ya 4? ağlıyorsunn ve..
annen hymen derdinde.
Cok korkunc.
EvetKızlık zarı bozulmuş mu diye kontrol ettiricek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?