- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.261
Kreş var kreşcik var.Sürekli kreş zaten 3-4 bin yazılmış. Sırf merakımdan mahallemizdeki kreşe gittim sordum 2000 bin dediler. Siz nse tarz kreşlere yolluyorsunuz acaba. Gerçeği söyleyince ben kötü oluyorum
kendi baksın o zaman.hatta işe yanında götürsün oturur hastanenin bir köşesinde çocuk.siz de amma düşüncesizsiniz kızlar.adam sevgili yapacak tekrar evlenecek para lazım ona.Mahallenizdeki kreşe bile yetmiyor nafaka. En azından bunu çıkarım yapsaydınız.
Mahallenizdeki kreş kaç saat hizmet veriyor, çocuklara sundukları şartlar neler, iyi bir kreş olup olmadığını nerden biliyorsunuz? Benim mahallemdeki kreş de ucuzdu ama iki sene önce 3-4 yaşlarında bir çocuğu öldürdüler.
Maaşı yazmış hanımefendi. 8900 tl.
Gelin hanım nafaka yükseltme davası açsın mağdem yetinemiyorsa.
Abi daha ucuz bir evde, 2. El eşya tutabilirdi. Ama herkes kendi imkanı doğrultusunda çocuğunu yetiştirir.
Siz alakayı çözemediydeniz o sizin algı yetersizliğinizdir.
Kreşe vermeyecek o zaman. Anası büyütecek. Daha ucuz bir yer arayacak. Devlet adamın maaşı doğrultusunda nafaka belirlemiş. Yarın bir gün belki başka çocuğu olur. Her çocuğa 3 bin tl verecek.
Utopik utopik fikirler
Aklıma geldi. Kızım zamanında çevrenin en iyi, en kaliteli kreşine gidiyordu. Eğitimi, öğretmenleri vs parmakla gösterilir cinsten.
Geçen sene haberlerde gördüm, öğretmeni yaşlı bir kadını öldürmüş.
Kızımın da en sevdiği öğretmeniydi, ben bile hala içten içe yok ya iftiradır falan diyorum.
Bu arada konuya hiç yazmamış olabilirim, babanın daha fazla para göndermesine gerek olmadığını düşünenler, 6 bin TL çok diyenler falan muhtemelen ikinci eş, ya da ipsiz sapsız eski kocasından nafaka bile alamayanlar diye düşünüyorum.
Ya orda kreşin suçu yok ki. İnsanların zihinlerini okuyup katil potansiyeli var mı diye bakamazlar ki.Aklıma geldi. Kızım zamanında çevrenin en iyi, en kaliteli kreşine gidiyordu. Eğitimi, öğretmenleri vs parmakla gösterilir cinsten.
Geçen sene haberlerde gördüm, öğretmeni yaşlı bir kadını öldürmüş.
Kızımın da en sevdiği öğretmeniydi, ben bile hala içten içe yok ya iftiradır falan diyorum.
Bu arada konuya hiç yazmamış olabilirim, babanın daha fazla para göndermesine gerek olmadığını düşünenler, 6 bin TL çok diyenler falan muhtemelen ikinci eş, ya da ipsiz sapsız eski kocasından nafaka bile alamayanlar diye düşünüyorum.
acaba aramızda her ay 150 şer tl toplasak da çocuğun kreşini biz mi ödesek?adama pek bi üzüldüm şimdi bak
10 kişi verse 1500 eder çünküPeki neden 150 anlatsana biraz
250 şer istesem belki aynı kreş ücreti gibi çok bulanlar olur diye korktum daPeki neden 150 anlatsana biraz
250 şer istesem belki aynı kreş ücreti gibi çok bulanlar olur diye korktum da
en iyisi çocuğa ben bakayım.18 yaşında veririm babasına.tövbe tövbe bir çocuk bir babaya yük oldu.bak gene aklıma benim baba geldi.tek kuruş nafaka ödememişti mübarek.Kadin evde otursun baksın canım aa
Aslında söylediği o kadar saçma ki, farkına varamıyor bir türlü.Kadin evde otursun baksın canım aa
kadın çalışmayınca o da nafaka alır.adama 2 kat yük olur bu seferde.çalışması daha iyiKadin evde otursun baksın canım aa
Muhtemelen eşinin ilk evliliğinden çocuğu var ve adam nafaka ödüyorYa orda kreşin suçu yok ki. İnsanların zihinlerini okuyup katil potansiyeli var mı diye bakamazlar ki.
Benim dediğimde ihmalle küçücük çocuğu öldürdüler yahu. Günlerce uyuyamadım ben.
Bence de bir sıkıntıları var özellikle orange’ın.
Birine bakamıyorken yapmasın ikinciyi o zaman.Siz alakayı çözemediydeniz o sizin algı yetersizliğinizdir.
Kreşe vermeyecek o zaman. Anası büyütecek. Daha ucuz bir yer arayacak. Devlet adamın maaşı doğrultusunda nafaka belirlemiş. Yarın bir gün belki başka çocuğu olur. Her çocuğa 3 bin tl verecek.
Utopik utopik fikirler
Hayır neden evlenmesin o kısmı anlamadım. İnsanlar hayatlarını bir kere yanlış biriyle birleştirdi diye ömür boyu kölelik mi yapsın? Daha 38 yaşında hayatı bitsin istiyorsunuz insanların. Aa ama çocuk var yaşamasın ölsün sürünsün püü erkekkendi baksın o zaman.hatta işe yanında götürsün oturur hastanenin bir köşesinde çocuk.siz de amma düşüncesizsiniz kızlar.adam sevgili yapacak tekrar evlenecek para lazım ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?