- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
- Konu Sahibi burcumsu12
-
İnsanlar köprü altında da yaşıyor o halde sizde gidin yaşayın. Çocuğunuz olunca yazdiklarinizi bir daha okuyup gülün bence.Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
hakkıyla büyütmekten kasıt nedir? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?İşte hakkıyla büyütemeyecekseniz cocuk yapmayın diye boşuna söylemiyoruz.
Ben sana anlatayım madem.Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
Evet oyle .Ben kızımla bana gecen sene 1800 cıvarı yaptırmısım bu sene kıza o fıyata mumkun degıl yaptırmakBiz üç senedir yaptırıyoruz. Çocuğun rutin kontrolü dışında ciddi bir hastalığımız olmadı. Hele ki ben geçen sene bir kere bile gitmedim doktora sigortam olduğu halde. Bu sene 8 bin çıktı üçümüze.Ne olur ne olmaz deyip yaptırıyoruz. Çünkü bir hastalığımız çıksa yandığımızın resmidir. Özel hastaneler çok uçuk, devlet zaten sefillik.
450 ye servis..5 tl ye süt de yok üstelikKreş en ucuzu 2.500 doğuda batıyı es geçtim servis şu an 450 TL bu çocuk günde bir sut içse 5 TL den 150 TL sadece süt hastane ekstra en az 1500 bı parka götürse bir kıyafet alsa yani asgari geçim bu arada bnm min kızıma harcamam 4.000 TL yi buluyor ay sonu ekstre ye bakınca
Gitmeyecek o kadar, 6bin olmamada 5 bin net. Çocuk dedesinin evinde diye mi böyle basit düşünüyorsunuz ?Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
Sizin çocuğunuz büyük. Arkadaşlarıyla takılır, kıyafetlerini kendi seçer harçlık ister vs vsBen sana anlatayım madem.
Kızım 14 yasında geçen sene lgs sürecinde bana aylık masrafı dershaneye gönderdiğim halde ek dersi ve masrafı servisi yemegi kitabı, egitim masrafı sadece 4000 tl idi.
Bunun kılık kıyafeti, ayakkabısı, gezmesi, yemesi, içmesi yok içinde daha dikkat çekerim.
Benim maaşım komple kredi kartı ve kızımın masrafına gidiyor.
Eşim de kira ve kredi ile faturaları ödüyor.
Elimizde hiiiiiç para kalmıyor :)
Ucu ucunayız.
Oluyor nasıl oluyor biliyor musunuz o eve ayda bir et giriyor ayda bir balık süt en ucuzundan kıyafet ayakkabı pazardan park oyun etkinlik yok oyuncak derseniz hak getire al sana çocuk bakmakArkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
artık dalga geçtiğini düşünüyorum takmışsın marka da marka lcw defaktonun çocuk giyimine bak o çocuğun her sene tüm gardılobu değişiyor hızlı büyüdüğü için . en uygun fiyatlı çocuk ayakkabıları vicco da falan bir bak fiyatına senede belki 2 kere ayakkbı almak zorunda peynirden yumurtadan haberin yok senin heralde herşeyi elleyip dokunduğu merak ettiği yaşlar haliyle çok mikrop kapıyor sık hastalanıyordur bir doktora gitse fiyatlar ortada kreşler en az 2500 buralarda marka ne alaka domatesin salatalığın markası mı var asıl siz ne yiyor içiyorsunuz da sağlıklı düşünmenizi bile etkilemiş merak ettim doğrusu eski yengenizi bu kadar kıskanmayın belli ki ne giyse yakıştıran titil tiril çok güzel bir kadın. sizden alımlı bakımlı durduğu için kendisine harcıyor sanıyorsunuz nereden ne giyiyor ona bakıyorsunuz anlaşılanhakkıyla büyütmekten kasıt nedir? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?
Hakkıyla büyütmekten kaşırım şudur.hakkıyla büyütmekten kasıt nedir? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?
Küçükken de çalışıyordum hanımefendi maaşım 750 tlidi.Sizin çocuğunuz büyük. Arkadaşlarıyla takılır, kıyafetlerini kendi seçer harçlık ister vs vs
Arkadaşlar çocuğunuza gerçekten aylık 6 bin masraf yapıyorsanız siz ne yiyip içiyorsunuz cidden merak ediyorum ana babaya ne kalıyor geriye,? Ben yeni evlendim. Eşimde bende asgari ücretle çalışıyoruz. Evimiz kira gerçekten 6 bine çocuk büyütüyorsa bizim gibilerin çocukları nasıl oluyor
Ortalama marka fiyatı nedir Bilgin var mı ? Pazar malı T shirt bile lcw ürünlerinin outlet fiyatına satılıyor !hakkıyla büyütmekten kasıt nedir? Ortalama markalarla standart bir hayat yaşanamaz mı?
De factodan yaz basında cocuga kot şort aldım.artık dalga geçtiğini düşünüyorum senin takmışsın marka da marka lcw defaktonun çocuk giyimine bak o çocuğun her sene tüm gardılobu değişiyor hızlı büyüdüğü için . en uygun fiyatlı çocuk ayakkabıları vicco da falan bir bak fiyatına senede belki 2 kere ayakkbı almak zorunda peynirden yumurtadan haberin yok senin heralde herşeyi elleyip dokunduğu merak ettiği yaşlar haliyle çok mikrop kapıyor sık hastalanıyordur bir doktora gitse fiyatlar ortada kreşler en az 2500 buralarda marka ne alaka domatesin salatalığın markası mı var asıl siz ne yiyor içiyorsunuz da sağlıklı düşünmenizi bile etkilemiş merak ettim doğrusu eski yengenizi bu kadar kıskanmayın belli ki ne giyse yakıştıran titil tiril çok güzel bir kadın. sizden alımlı bakımlı durduğu için kendisine harcıyor sanıyorsunuz nereden ne giyiyor ona bakıyorsunuz anlaşılan
Çok alakasız ve niyet okumacı bir yorum olmuş. Yakıştıramadım sizeartık dalga geçtiğini düşünüyorum takmışsın marka da marka lcw defaktonun çocuk giyimine bak o çocuğun her sene tüm gardılobu değişiyor hızlı büyüdüğü için . en uygun fiyatlı çocuk ayakkabıları vicco da falan bir bak fiyatına senede belki 2 kere ayakkbı almak zorunda peynirden yumurtadan haberin yok senin heralde herşeyi elleyip dokunduğu merak ettiği yaşlar haliyle çok mikrop kapıyor sık hastalanıyordur bir doktora gitse fiyatlar ortada kreşler en az 2500 buralarda marka ne alaka domatesin salatalığın markası mı var asıl siz ne yiyor içiyorsunuz da sağlıklı düşünmenizi bile etkilemiş merak ettim doğrusu eski yengenizi bu kadar kıskanmayın belli ki ne giyse yakıştıran titil tiril çok güzel bir kadın. sizden alımlı bakımlı durduğu için kendisine harcıyor sanıyorsunuz nereden ne giyiyor ona bakıyorsunuz anlaşılan
Biz ailece lcwdan giyiniyoruz ha orası da artık çok pahalı.artık dalga geçtiğini düşünüyorum takmışsın marka da marka lcw defaktonun çocuk giyimine bak o çocuğun her sene tüm gardılobu değişiyor hızlı büyüdüğü için . en uygun fiyatlı çocuk ayakkabıları vicco da falan bir bak fiyatına senede belki 2 kere ayakkbı almak zorunda peynirden yumurtadan haberin yok senin heralde herşeyi elleyip dokunduğu merak ettiği yaşlar haliyle çok mikrop kapıyor sık hastalanıyordur bir doktora gitse fiyatlar ortada kreşler en az 2500 buralarda marka ne alaka domatesin salatalığın markası mı var asıl siz ne yiyor içiyorsunuz da sağlıklı düşünmenizi bile etkilemiş merak ettim doğrusu eski yengenizi bu kadar kıskanmayın belli ki ne giyse yakıştıran titil tiril çok güzel bir kadın. sizden alımlı bakımlı durduğu için kendisine harcıyor sanıyorsunuz nereden ne giyiyor ona bakıyorsunuz anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?