Bizim komşunun kizi bile az canı sıkılsın ben arkadasimin annesine gidicem onlarin kizi olcam ben cicekli teyzeme gidicem ben bu evi terkedicem diye tutturuyodu
Bakti anne baba aman gitme demiyo vazgecti
Hatta bir seferinde babasi tabi gidebilirsin deyip kapiya birakmisti sipayi
Simdi anlatiyoruz da gülüyo kendine :)
Siz babadan ayri oldugunuz icin bu kadar uzulup endiselendiniz ama cocuklar sinirlari zorlamayi sever
Hallolur uzulmeyin anne baska bisey
olaya çok vahim bir durummuş gibi bakmayı bırakınca benimde psikolojim düzeldi.. içimin cızz edeceği hiçbirşey yok gerçekten yani yıkılmış bir aile olmamızda beni suçlayabilecekleri hiçbirşey yok anne 8 yıl neden çektin? diye sorabilirler sadece..
bu yüzden önce ben kendimi suçluymuş gibi hissetmeyeceğim.. ve bu çocuklara olumlu yansıyacak inşallah..
mücadeleye devam daha dört yaşında bunun birde ergenliği var allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgiler:)
Eşinize olanları anlatın, çocuklara daha iyi bakacağınızı bu yaşta zaten annelerine ihtiyacı olduğunu söyleyin. Çocukla konuşmasını işe gideceğini ve diğer geldiğinde ki gibi olamayacağını söylesin. En kötü tekrar gönderin ama baba işe gidiyorum diye çıksın evden. Belki görerek daha iyi anlar. Eşiniz bunu sizin için değil de çocuğu için yapmalı bence