Benim babamda ticaret yaptı o da biliyor ve 2 ay içinde herşeyimiz yok oldu annem 40 yaşından sonra çalışmak zorunda kaldı. Bunları biliyor. Ben de böyle şeyler yaşamak istemiyorum. Ama ikna edemiyorum. çok düzgün biri hakikaten ama tek kavga konumuz bu ailesi de çok iyi ama maddi durumları yok bişey diyemiyorum. Çocukça davranması beni çok düşündürüyorkendi işini kurmak istemesi iyi bir şey ama her seyin risk olduğunun da farkındasın. çok mantıklı yaklaşıyorsun zaten. önce sadece bir adım önünüzü görün derim ben. önce bi askerden gelsin..
İs kurmasin. Ne olacagi belli olmaz batar falan. İsteme soz masrafli bisey degil. Bi nisan yaparsiniz evde gelen takilarla bazi borclar halledilir. Dugunde takilanlarla yine bazi seyler halledilir. Sen caliscaksin o calisicak ev de ikinizin beraber hem kredi oder hem gecinirsiniz. Esyalari cok luks bisey almazsin ucuz ama iyi seyler de var. Gecinirsiniz allah yardim eder. Sirf maddiyat yuzundne sevdiginden vazgecmemeli insa. Elbet bi yolu bulunur zaten. ayrildin diyelim seni onun gibi seven birini bulabilecek misin ya da buosan sen ona bu kadar isinabilecek misin? Tamam sevgi karin doyurmuyo ama ekmeginizi tastan cikarabilirsiniz. Herkes luks bi yasam ister. Ama bunun icin cabalayip bikac yil disinizi sikmaniz lazim. Bu yuzden iyi gunde kotu gunde diye soz veriyoruz
herkes ev-esya-maas-eş ....mukemmel bi hayat yasamiyor malesef. oyle eksiksiz bi dunya varsa bizde gidelim.
sevgi fedakarlik ister.
maddiyat icin bitirmeyi aklinizdan gecirdiginiz an bitmistir bence.
zor u gorunce kacacakdaniz en basindan vazgecin.
siz belliki o evde oturmucaksınız satsın bencede evi. Para için vazgeçme derim adam gibi adam diyorsun. satsın iş kursun bi şansı olur hiç yoksa, büyük risk ama bilemedim
TEŞEKKÜR EDERİM anlayışınız için :) derdimi düşüncemi paylaştım paragöz yerine koyanlar oldu evlenmek bu çocuk oyuncağı değil herşeyi düşünmek gerekiyor. şükür gerçekten çok iyi biri ailesi çok efendi bir aile yani annesi babası kardeşleri çok iyi . birde sıkıntı benim oturacagım apartmanda amcasının da oturması. amcası alkolik kumarbaz belalı biri sevgilimde onu hiç sevmiyor ama mecbur yani orada oturmak zorundayız satalım o mahallede başka ev alalım diyorum bide o adam yüzünden kafam ağrımasın diye o da biz zamanında aldık şimdi pahalandı evler diyor bide o amcası yüzünden huzurumuz kacsın istemiyorumElbette bunları düşüneceksin ama aşılmayacak şeyler değil.Sonuçta ikinizde çalışacaksınız.Allah ne kapılar açar,hepsi halledilir ama herkese sevdiğiyle evlenmek nasip olmaz.Madem dediğin kadar kıymetli biri,onu kaybetme.
gayette küçümseyebilirsin, senin oturcağın evi sana sormadan ne diye alıyolar. gelin adayı sensin sonuçta. en mantıklısı şu şartlarda evliliği ertelemekasla küçümsemiyorum evi hatta aşmaya çalışıyorum düşüncelerimi ev il sınırında köhne biyerde köhne bi ev satsa başka ev alamayız zaten ki borcuda var işe girse ikimizin toplam kazancı 3000 olur hem kredi hem geçim hem evlilik masrafı nasıl halledebiliriz bilemiyorum
Beklemeyip ne yapacaksın?
Yedekte sevgilin var ve zaman kaybetmeyip onunla mı evleneceksin..
Çocuk askerde suan dönsün ve hayatını bir düzene soksun hele bi
Sevdiğin adamın hiçbir şeyi yok diye onu bekleyemeyecek olan sensin..Ne kadar saygısızsınız gülüyorum sadece :) buraya insanlar bişeyler paylaşıyor ben akıl almak istedim evlilik öyle peri masallarındaki gibi bişey değil herşeyi düşünmek gerekiyor. ben İNSANlardan fikir almak istedim.
bir kadın olarak başka bir kadına bu söylemlerde bulunmak yakışıyor mu?
Yedekte sevgilin var ne demek? Sizi Allaha havale ediyorum şuan kul hakkına girdiniz yazık gerçekten yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?