Madem maddiyat bukadar senin icin önemli neden bastan düsünmedin bunlari , haa elbette madiyat önemlidir iki gönül bir olunca malesef samanlik seyran felan olmuyor ...
Ama bazi seyler en bastan bellidir , uzatmanin bie anlami yok ..
Evi istemiyorsan caresi vardir , para diyorsan ikiniz calisirsiniz kazanirsiniz..
Ama tabiiki karar senin ...
Sevdiğin adamın hiçbir şeyi yok diye onu bekleyemeyecek olan sensin..
Ama saygısız olan benim..
Ben değil senin kendi ilişkine saygın yok asıl..
Cokkkk rahat olan erkekten uzal dur . Kisa ve net.20 yaşında sadece sevdik birbirimizi ve ciddi düşünüyorduk ama çalışılır yapılır diyorduk okul bitti hayatın o kadar kolay olmadığını anladım diyebilirim. Şimdi cevremde görüyorum kendini herşeyden kısan arkadaşlarım ( para gitmesin diye nişanlılık süresi boyunca dışarda yemek bile yemeyen onu bile düşünen) 50bin tl para gitti diyorlar bense kara kara düşünüyorum sevgilim beklede bekle diyor çok iyi olabilir ama çalışma konusunda çok rahat kafam karışıyor bir yandan annem baskı yapıyor haklı bitirmeyi asla istemiyorum ama evlenip mutsuz olmak da istemiyorum
Oturmayacaksanız evi satın. Oturmataxağınız ev kredisi ödemeyin maddiyat iyi değilse. Borç sırta kambur.
Açıkçası hiçbir zaman maddiyatınız süper olmaz. Bundan sonrası sana kalmış. Ben çekemem dersen ayrıl. Maddiyat önemli değilse evlen.
Şu an süper bir semtte oturamazsın. Ama bir miktar sıkıntı çekersiniz, sen terfi edersin belki ondan sonra daha iyi şartlarınız olur. Düğün yapmazsınız çok borca girmezsiniz.
Çocuğun aldığı parayı beğenmemişsin ama sen de ondan çok kazanmıyorsun ki.
İlerde daha çok kazanma şansın varsa, kendine güveniyorsan naddiyat ve kariyer konusunda ben olsam evlenirdim. Maddiyatı sen sağlayacaksan, bunu dert edinmiceksen evlen.
Seçim senin yani. Sıkıntı çekerim önemli değil sevdiğimleyim vs zengin koca , sen bilirsin.
Bende mi sorun var..bekleyemem diyen sensin..Özür dilemek bu kadar zor değil.
Sizinle tartışmayacağım laf sokarak bişey başardığınızı sanıyorsunuz ne kadar kolay insanları yargılayıp çöpe atmak
Allaha havale ediyorum. YEDEKTE SEVGİLİ diye bir çirkin söyleme başka bişey yapılmaz zaten. Ne kadar ağır bir laf olduğunun farkında değilmisiniz Allahtan korkun!! Nasıl söyleyebiliyorsunuz hiç tanımadığınız biri için kalbiniz yosun tutmuş yosun yazık!
BİR KADININ KALBİNİ KIRDINIZ RAHAT RAHAT UYUYUN ŞİMDİ
İstanbul'un köhne bir yeri olduğunu düşünmüyorum artık. Olsa bile hemen gelişiyor. Benim anneannemler beylikdüzüne taşındığında doğru düzgün ev yoktu oralarda şimdi o kadar gelişti ki. Metrobüs geldi lüks rezidanslar yapıldı. Bizim evimiz var mesela, ben nefret ederdim oradan, oraya çok büyük bir avm yapıldı, metro geliyor evler neredeyse 2. katına çıktı.
İş kurmaya gelince ben her zaman risk almaktan yanayım deliyim çünkü. Bir de ne yapmak istediği önemli. Benim arkadaşım tekel bayisi açtı normalde polis ve oradan polislikten kazandığı paranın 2-3 katını kazanıyor desem inanır mısın. Arkadaşımın babası küçük bir bütçe ile çiğ köfteci dükkanı açtı küçücük dükkan. Ve şu an 3. dükkanını açacak.
Ama bir de şu var erkek arkadaşın senin kadar takmıyor gibi. Baksana o gayet rahatmış. O durum sıkıntılı.
Özür dilemek bu kadar zor değil.
Sizinle tartışmayacağım laf sokarak bişey başardığınızı sanıyorsunuz ne kadar kolay insanları yargılayıp çöpe atmak
Allaha havale ediyorum. YEDEKTE SEVGİLİ diye bir çirkin söyleme başka bişey yapılmaz zaten. Ne kadar ağır bir laf olduğunun farkında değilmisiniz Allahtan korkun!! Nasıl söyleyebiliyorsunuz hiç tanımadığınız biri için kalbiniz yosun tutmuş yosun yazık!
BİR KADININ KALBİNİ KIRDINIZ RAHAT RAHAT UYUYUN ŞİMDİ
gayette küçümseyebilirsin, senin oturcağın evi sana sormadan ne diye alıyolar. gelin adayı sensin sonuçta. en mantıklısı şu şartlarda evliliği ertelemek
SAygı duyuyorum yorumunuza ama inanın zengin koca gibi bir istegim yok. Belki de çevre baskısından bu fikre kapıldım kendimi geliştirmek yorum almak istedim sizlerden. cevrem diyorki hamile olsan çocuk doğursan çalışmama lüksün yok sana tek başına bakamıyor vs doldum ve korktum başarabilir miyiz yapabilir miyiz diye
Yani zaten ertelenecek ama nereye kadar beni üzen düşündüren de bu. Annem baskı yapıyor daha fazla anlayış gösteremem oyalıyormu seni diyor
O aslında takmamakdan ziyade çok hayalci biri :) lise yıllarında inşaatta çalışmış biri ekmeğini taştan cıkarır aslında ama onun karakteri öyle birbirimizi seviyoruz hallederiz bişekilde diyor başka bişey demiyor
İyi de evladım senin yaşadığın gerçek aşk mı sence?
Vallahi benim çok süper bir işim , kazancım, eğitimim var. Sevdiğim erkek 1 yıl önce başka bir kıtaya taşındı ayrıldık. Şu an gelse cherry 1 kuruşum yok, sırtımdaki hırkayla geldim umrumda olmaz. Hayatboyu çalışır bakarım. O bir gelse benim için her yer bahar oluverir. Şu yazdıkların bana o kadar anlamsız geldi ki, mantık çerçevesinde yorum yapıp geçtim ama kalbim güldü geçti. Hayatta milyonlar versen de satın alınamicak , geri gelmeyecek şeyler var.
İnsanlığın sevgi anlayışı mı değişti, yoksa ülke koşullarımız mı insanları çarpıttı bilemicem ama....dediğim gibi konu sahibesi yazdığınız şeylerin bence aşkla alakası yok. Siz hiç aşık olmamışsınız bence.
Ben soruma yanıt alamadım?Yani zaten ertelenecek ama nereye kadar beni üzen düşündüren de bu. Annem baskı yapıyor daha fazla anlayış gösteremem oyalıyormu seni diyor
Aslında erkeklerin geneli böyle :) kadınlar gibi değiller. Ama sen gerçekten onu sevdiğine emin misin? Belki de alışkanlığa dönüştü artık. Kuzenimin eşi sözlü iken yurtdışında çok iyi bir yerde çok iyi bir maaş ile çalışıyordu oradan çıkarıldı. Buraya geldi burada, bir süre iş aradı, yarısı kadar maaş ile iş buldu borç var. Ev alacaklardı paraları büyüğüne yetmedi gidip 1+1 aldılar kuzenime herkes at nişanı dedi ama o asla vazgeçmedi. Hatta şu an ev hala inşaat halinde ve kv ile oturuyor bir süre sonra taşınacak inşallah. Ben herhalde aşık olunca gözüm bir şey görmüyor.
valla yapcak bişe yok annen anlayış göstermek zorunda sende annenin karşısına dikilmek zorundasın. hayat hep istenildiği şekilde gitmiyor, şu durumda anlayış mecburi. acele etmek mantıksız yani. senin işin annenle , ve bu hayat senin ne zaman evlenceğine sen karar ver bence. annem istio ama durumu yok ayrılıyımmı die bişe oluşursa kafanda ben senin sevginden şüphe ederm zaten. o çocuk içinde zorYani zaten ertelenecek ama nereye kadar beni üzen düşündüren de bu. Annem baskı yapıyor daha fazla anlayış gösteremem oyalıyormu seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?