- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
Yok yeni nesilim sanırım kaşıntı tozu vs tuzaklar için:))) sahi kaç yaşındasın ? Antika diyince merak ettimAntika olduğum doğrudur sizin çağda yok mu kaşıntı tozu
Ağzımdan aldın lafı bak canım adam senin bu huyunu biliyorsa bunlardan ekstra zevk alır egosu zaten şişmiş bide böyle ağlak ağlak durum tavan yaptırtma şuna valla canım buradan bu kadar yardım edebiliyoruz anca taktik bizden pratik senden hadi bakalım
Kafasını duvarlara vuracak kesin odalara kapandığı için benim öyle bir şansım olmadı ama olsaydı böyle hibe etmezdim bir öküz uğruna ye iç gez eğlen oh missYani su erkeklere bu kadar yuz vermeyelim. Bu nasil erasmus onu da anlamadim.
Yok yeni nesilim sanırım kaşıntı tozu vs tuzaklar için:))) sahi kaç yaşındasın ? Antika diyince merak ettim
İntikam al o zaman sende nasıl alacağını bu kadar üye defalarca yazdı zatenmantıklı davranmadığımın farkındayım bi taraftan pişman olcağımı da biliyorum bu günler için. ama takdir edersiniz ki tak diye olmuyor biliyorum kimler kimleri unutuyor ama yıllardır tanıdıgım insanın bi günde değişmesini hazmedemiyorum, ölse içim soğumaz bi de affetmek asla asla. pişman olcak mı diye sormam insan bunu istiyo pişman olsun istiyo kapıma gelsin istiyo tamamen ondan sordum affedecegimden değil. benim için bitti bu ilişki zaten sildim 8 yılı, sadece kandırılmamı silemiyorum görmeye dayanamıyorum .
mantıklı davranmadığımın farkındayım bi taraftan pişman olcağımı da biliyorum bu günler için. ama takdir edersiniz ki tak diye olmuyor biliyorum kimler kimleri unutuyor ama yıllardır tanıdıgım insanın bi günde değişmesini hazmedemiyorum, ölse içim soğumaz bi de affetmek asla asla. pişman olcak mı diye sormam insan bunu istiyo pişman olsun istiyo kapıma gelsin istiyo tamamen ondan sordum affedecegimden değil. benim için bitti bu ilişki zaten sildim 8 yılı, sadece kandırılmamı silemiyorum görmeye dayanamıyorum .
türk hattıma mesaj atmış ordan engellemeyi düşünememiştim demiş' odana geldim seni bulamadım engellemişsin her yerden yazamıyorum da noluyo' cidden şaka gibi noluyo yazmış bi de.ki odama geldiği de yalan odadan hiç cıkmadım kii hala neden uğrasıyo vicdanını rahatlatmaya mı calısıyo anlamadım ordan da engelledim ne kadar acı cekersem cekeyım ona cevap vermıcem hiç bi şekilde haketmiyo tek kelimemi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?