4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Yani su erkeklere bu kadar yuz vermeyelim. Bu nasil erasmus onu da anlamadim.

mantıklı davranmadığımın farkındayım bi taraftan pişman olcağımı da biliyorum bu günler için. ama takdir edersiniz ki tak diye olmuyor biliyorum kimler kimleri unutuyor ama yıllardır tanıdıgım insanın bi günde değişmesini hazmedemiyorum, ölse içim soğumaz bi de affetmek asla asla. pişman olcak mı diye sormam insan bunu istiyo pişman olsun istiyo kapıma gelsin istiyo tamamen ondan sordum affedecegimden değil. benim için bitti bu ilişki zaten sildim 8 yılı, sadece kandırılmamı silemiyorum görmeye dayanamıyorum .

İntikam al o zaman sende nasıl alacağını bu kadar üye defalarca yazdı zaten

Kendini suçlama sakın senin bu yaşadığını kimse kaldıramaz. Ciddi söylüyorum edebinle durduğun için tebrik ediyorum. Karakolluk olmuştum ben hele senin yaşlarında of of. Ama dişe diş göze göz yapabilirsin. İçini soğutman önemli bence. Yoksa bir ömür izi kalır.

Onu kaybettiğin için değil, seni aptal yerine koyduğu için, gururun incindiği için üzgünsün şu an. Gelip geçici duygular bunlar.Bir süre sonra umrunda bile olmayacak hatta kendine kızacaksın üzülüp durduğun için.
Böyle leş ve seviyesiz bir insan hayatından çıktığı için şükür namazı kıl bence.

Bence senin için bulunmaz nimet olmuş , o x kişi ile yer değişip aynı ükeye denk gelmeniz .

Düşünsene , bu aptal Avrupa gördümcük ; bir yandan seni elde tutup öte tarafta her haltı yiyecek ; dönünce de kaldığınız yerden devam edecektiniz .

En kısa sürede toparlan , çık odandan @taysuss

Senin onun kahkalarından , danslarından haberin oluyorsa ; onun da senin odalara kapanıp ağladığından haberi vardır .

Lütfen bu zevki yaşatma ona !

Erasmus değerlendirmen gereken iyi bir fırsat .

Lütfen tadını çıkar .

Yeni arkadaşlıklar edin . Farklı bir ülkede ,kültürde olmanın fırsatlarını kaçırma .

Ve şükret . İyi ki o saçma salak fikirlerini sana ilk günden söylemiş .

Hadi göreyim seni :)) Erasmusuda , bulunduğun ülkeyi de fethetmeden gelme .

Son düzenleme:
Ayyy buldumcuk olmuş şu erkeklerin yabancıları direk yatarım ben bununla şeklinde görmelerine ve öyle davranmalarına deli oluyorum üzülme diyemem ama hayatı kendine zehir etme daha çok kaldırma totosunu

Olan olmus. Allaha havale et.
Ama ' turkiyede olsam boyle olmazdi, daha cabuk toparlanirdim" bahanesiyle dahada dibe cekme kendini.

türk hattıma mesaj atmış ordan engellemeyi düşünememiştim demiş' odana geldim seni bulamadım engellemişsin her yerden yazamıyorum da noluyo' cidden şaka gibi noluyo yazmış bi de.ki odama geldiği de yalan odadan hiç cıkmadım kii hala neden uğrasıyo vicdanını rahatlatmaya mı calısıyo anlamadım ordan da engelledim ne kadar acı cekersem cekeyım ona cevap vermıcem hiç bi şekilde haketmiyo tek kelimemi bile.

Bir taraftan sizi elde tutup bir taraftan eğlenmesine bakmak istiyor. Çünkü biliyor hep orda kalmayacak. Bunun dönüşü var o zaman sizle kaldığı yerden devam edeceğini sanıyor sanırım. Bence hiç bir şekilde konuşmayın ve hayatınızdan çıktığı için mutlu olun. Kaç kere avrupa ülkesine gitme ihtimaliniz olacak bilmiyorum ama tadını çıkartın. Arkadaş edinin doyasıya gezin inanın herşey yerine oturacak ve hayat daha güzel devam edecek. Sizi öyle görmek onuda mahfeder. Yazdıklarından anladığım kadarıyla seni cepte görüyor. Sizi kaybettiğini anladığında odalara kapanan kişi değişecek emin olun. Herşey gönlünüzce olsun... ve sizi üzün o kişi aynı şeyleri kat ve kat yaşar umarım...

Harika bir yurtdışı deneyim fırsatı yakalamışsınız ve odadan dışarı çıkmayarak hem.kendinize hem fırsata yazık ediyorsunuz....Bol bol arkadaş edinin, yabancı dilinizi geliştirin, bulunduğunuz ülkenin kültürünü öğrenin, gezi programlarını kaçırmayın... hayatımın en şahane 18 ayını geçirmiştim. Birleşmiş milletler toplantısı gibi olurdu masamız. En az 8-10 ülke. Hayatın içine yuvarlandiginizda paranız olsa gitmek için zaman bulamazsınız. Zaman bulursunuz, iş güç bırakmaz vss. Bu fırsat bir daha elinize geçmez. Nasilsa döneceksiniz. Burada yanınızdakinin aynısından bir dünya var. Birşey kaybetmiş sayılmazsınız. Keyfinize bakın...

Son düzenleme:
Hic umrunda degilmis gibi yap evet uzuluyorsn normal kac yildir birlktelgn var kolay degil ole bir anda silip atmak ona hic tanimadgn bir yabanci gibi davran macera pesinde ve hevesini aldktan sonra sana geri donecek ve asla barisma derim bi kere yapan devam edior surekli yapior hele uckuruna duskn adamlardan bir bok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…