- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
Aferin kız sanabi de olay artık aldatmayı falan geçti zekama hakaret ediyor aptal yerine koymaya çalışıyor.izin vermicem
bu soru çok gelmiş toplu bi şekilde cevaplıyım yorumunuz için teşekkürler öncelikle,ben olayın tazeliğiyle bu acıdan kaçıp tak diye kendimi dışarı atmayı partılerde dolasmayı elbet bilirdim ama eğer öyle yapsaydım hiç ummadığım bi zamanda bu kırıklık karşıma çıkıcaktı. ben de tamamen ağlayıp bitirip yeniden başlama kısmını tercih ettim sabretmem lazım evet ama benim için yaşabnası gereken zamanında yaşanıp bitmeli ki sonrasında bi iz kalmasın ve yoluma doğru bi şekilde devam edeyim. herkesin yolu başkadır tabikiSen neden odaya kapandın ki? Çık gez dolaş ne güzel farklı bir ülkedesin neyi bekliyorsun?
merhaba bu sabah yine odama geldi kızlar açmış kapıyı benimle konuşmaya çalıştı gerginlik çıkarmamak için bağırıp çağırmadım sadece dinledim söylediklerini dedim konuş ve git son konuşman olcak ona göre dedim söyliyim aklımda kaldığınca,benim odaya kapanmam çok üzmüş onu (heralde onun için partiden partiye koşuyor sanki bilmiyorum) sonra dedi burdaki tek değer verdiğim insanı kaybetmeyi bile başardım benden bi şey olmaz dedi (değer falan verdiği yok ) yani buna benzer şeyler söyledi dayanamadım dinlemeye çünkü dediğim gibi önümde ölse içim soğumayacak durumdayım . en son dedim geleyim seninle eşyalarımı ver dedim ve gördüğüm şeyi söylüyorum odasındaki tek kişilik yaatagı odada kullanılmayan baska bi yatakla birleştirmiş..... yalnız yatmadıgından eminim artık. cok acıttı evet ama belli etmedim yanlıs anlıyosun sıgmıyorum ondan falan demeye basladı esyalarımı aldım dikkat et aids falan kapma dedim odama geldim. dediklerine inanmamıştım zaten hiç onun için artık şaşırmıyorum . bi şekilde atlatıcam ..
yahu eglensene artik sen. takma bu aksam sen de cik. dolas odani birak odan kacmaz. ay cok taktim senin konunu. heralde omuzlarindan sallamak isterdim seni kendin gel diye。。。 guzelim artik bambaska bi ulkedesin tadini cikar. ohhhh... depresyin icin vakit yok.bi de olay artık aldatmayı falan geçti zekama hakaret ediyor aptal yerine koymaya çalışıyor.izin vermicem
Acilen süslen püslen odadan çık ve kendine arkadaş edin. O edinirken sen kös kös bekleme. Iyy ne iğrenç insanmış işine gelmedi mi hemen ayrıldık diyerek rengini belli etmiş. Bence sen orada ondan daha mutlu bir şekilde vakit geçireceksin.
[QU
son cümlenize kocamaan bir amin ,umarım öyle olur. bilmiyorum normal mi şuan ama kendi kendime odada makyaj falan yapıyorum ve o kadar çirkinmişim gibi geliyor ki belki burda ciddi anlamda güzel kızlar var ondan belki de onun yaptığının özgüvenimi aşağı vurduğundan bilemiyorum ,ikinci ihtimal daha yüksek tabi ki.
Konunun bütün sayfalarını okudum erinmeden pislik herif sırf yorum yazabilmek adına online oldum hayatının belkide en güzel fırsatı suan Tabi acını yasa ama kısa tutmaya çalış lütfen kendine arkadaslar Edin oldugundan daha fazla özen göster kendine de en çok merak ettiğim ne biliyor musun o seni başkasıyla görse tepkisi ne olacak acababu soru çok gelmiş toplu bi şekilde cevaplıyım yorumunuz için teşekkürler öncelikle,ben olayın tazeliğiyle bu acıdan kaçıp tak diye kendimi dışarı atmayı partılerde dolasmayı elbet bilirdim ama eğer öyle yapsaydım hiç ummadığım bi zamanda bu kırıklık karşıma çıkıcaktı. ben de tamamen ağlayıp bitirip yeniden başlama kısmını tercih ettim sabretmem lazım evet ama benim için yaşabnası gereken zamanında yaşanıp bitmeli ki sonrasında bi iz kalmasın ve yoluma doğru bi şekilde devam edeyim. herkesin yolu başkadır tabiki
eğer ben onu geri kazanıcam çok seviyorum vs deseydim yorumunuzu anlayabilirdim ama öyle bi durum yok ki ,vazgeçilmez falan demedim değil zaten eğer vazgeçmemiş olsam asıl bu kadar üzülmezdim bunu anlamanızı bekliyorum.benim üzüldüğüm şey tekrar söylüyorum 8 yılda tanıyamamış olmak ve aldatılmak aptal yerine koyulmak ki kim olsa üzülür ,en basitinden her hangi tanımadıgımız biri bile aptal yerine koysa canımızı sıkıyo bu durum ki benim ilk ilişkim beraber büyüdük nerdeyse ,üzülmemin nesi yanlış anlamıyorumOturup onun mutlu olmasını izleyip kahkahalarini dinlicegine sende bul birini o senin kahkahalarini dinlesin. Yani birini buluyorsunuz adam hayatınıza ediyo ve vazgeçilmez oluyo bi anda. Bi turlu anlayamadım su mantığı. Ve anlayamicamda galiba :/
çok teşekkürler vaktinizi ayırdınığınız için,ben sanmıyorum ki bi şey hissetsin ya da tepki versin çünkü bitirmiş kendince ,zaten vermesnin falan da bi önemi kalmadı iş işten geçti derler ya aynı o durumdayım napsa affetmemKonunun bütün sayfalarını okudum erinmeden pislik herif sırf yorum yazabilmek adına online oldum hayatının belkide en güzel fırsatı suan Tabi acını yasa ama kısa tutmaya çalış lütfen kendine arkadaslar Edin oldugundan daha fazla özen göster kendine de en çok merak ettiğim ne biliyor musun o seni başkasıyla görse tepkisi ne olacak acaba
merhaba bu sabah yine odama geldi kızlar açmış kapıyı benimle konuşmaya çalıştı gerginlik çıkarmamak için bağırıp çağırmadım sadece dinledim söylediklerini dedim konuş ve git son konuşman olcak ona göre dedim söyliyim aklımda kaldığınca,benim odaya kapanmam çok üzmüş onu (heralde onun için partiden partiye koşuyor sanki bilmiyorum) sonra dedi burdaki tek değer verdiğim insanı kaybetmeyi bile başardım benden bi şey olmaz dedi (değer falan verdiği yok ) yani buna benzer şeyler söyledi dayanamadım dinlemeye çünkü dediğim gibi önümde ölse içim soğumayacak durumdayım . en son dedim geleyim seninle eşyalarımı ver dedim ve gördüğüm şeyi söylüyorum odasındaki tek kişilik yaatagı odada kullanılmayan baska bi yatakla birleştirmiş..... yalnız yatmadıgından eminim artık. cok acıttı evet ama belli etmedim yanlıs anlıyosun sıgmıyorum ondan falan demeye basladı esyalarımı aldım dikkat et aids falan kapma dedim odama geldim. dediklerine inanmamıştım zaten hiç onun için artık şaşırmıyorum . bi şekilde atlatıcam ..
çok doğru dediğiniz dün polonyalı bir kız işte bana dedi sen ne kadar güzelsin bi anda kaldım öyle o kadar şaşırdım ki sanki hayatımda kimse güzelsin dememiş gibi ilk defa duymusum gibi ve dediğiniz gibi çok iiyi hissettim o andaÖzgüvenini yıkmış. Dert etme benimkini de yıkan bir öküz vardı. Şükür toparladım kendimi beğeniyorum. Sen de çık arkadaş edin muhakkak seni beğenen biri olur. Başkalar seni beğendikçe kaybettiğin özgüven yerine gelecektir. O şimdi tadını çıkarsın ama beklemediği bi yerden vuracaktır sensizlik.
Üzülmeni tabiki anlıyorum birak 8 seneyi bir iki ay birlikte olanlar bile verdiğim emeklere yazık diye uzuluyo. Sen 8 senede kim bilir neler yasadin anılar hatıralar emekler falan kendini kandirilmis hissetmen çok normal. Ama istediğin kadar üzül geri gelicekmi giden yılların. Ben şu erkekler yüzünden kadınların üzülmesini istemiyorum. Onlar seni uzmesin sen onları üz. Hangisi senden, senin bi damla göz yaşından değerli ki ?eğer ben onu geri kazanıcam çok seviyorum vs deseydim yorumunuzu anlayabilirdim ama öyle bi durum yok ki ,vazgeçilmez falan demedim değil zaten eğer vazgeçmemiş olsam asıl bu kadar üzülmezdim bunu anlamanızı bekliyorum.benim üzüldüğüm şey tekrar söylüyorum 8 yılda tanıyamamış olmak ve aldatılmak aptal yerine koyulmak ki kim olsa üzülür ,en basitinden her hangi tanımadıgımız biri bile aptal yerine koysa canımızı sıkıyo bu durum ki benim ilk ilişkim beraber büyüdük nerdeyse ,üzülmemin nesi yanlış anlamıyorum
çok doğru dediğiniz dün polonyalı bir kız işte bana dedi sen ne kadar güzelsin bi anda kaldım öyle o kadar şaşırdım ki sanki hayatımda kimse güzelsin dememiş gibi ilk defa duymusum gibi ve dediğiniz gibi çok iiyi hissettim o anda
Konunun bütün sayfalarını okudum erinmeden pislik herif sırf yorum yazabilmek adına online oldum hayatının belkide en güzel fırsatı suan Tabi acını yasa ama kısa tutmaya çalış lütfen kendine arkadaslar Edin oldugundan daha fazla özen göster kendine de en çok merak ettiğim ne biliyor musun o seni başkasıyla görse tepkisi ne olacak acababu soru çok gelmiş toplu bi şekilde cevaplıyım yorumunuz için teşekkürler öncelikle,ben olayın tazeliğiyle bu acıdan kaçıp tak diye kendimi dışarı atmayı partılerde dolasmayı elbet bilirdim ama eğer öyle yapsaydım hiç ummadığım bi zamanda bu kırıklık karşıma çıkıcaktı. ben de tamamen ağlayıp bitirip yeniden başlama kısmını tercih ettim sabretmem lazım evet ama benim için yaşabnası gereken zamanında yaşanıp bitmeli ki sonrasında bi iz kalmasın ve yoluma doğru bi şekilde devam edeyim. herkesin yolu başkadır tabiki
çok sağolun o kadar haklısınız ki tabi ki değil hiç birisiÜzülmeni tabiki anlıyorum birak 8 seneyi bir iki ay birlikte olanlar bile verdiğim emeklere yazık diye uzuluyo. Sen 8 senede kim bilir neler yasadin anılar hatıralar emekler falan kendini kandirilmis hissetmen çok normal. Ama istediğin kadar üzül geri gelicekmi giden yılların. Ben şu erkekler yüzünden kadınların üzülmesini istemiyorum. Onlar seni uzmesin sen onları üz. Hangisi senden, senin bi damla göz yaşından değerli ki ?
Kusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasiniçok teşekkürler vaktinizi ayırdınığınız için,ben sanmıyorum ki bi şey hissetsin ya da tepki versin çünkü bitirmiş kendince ,zaten vermesnin falan da bi önemi kalmadı iş işten geçti derler ya aynı o durumdayım napsa affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?