4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

bence sen de yeni arkadaşlar edin, sakın o dangalak yüzünden böyle güzel bir fırsatı odaya kapanıp geçirme
git gez toz yeni insanlar tanı, dilini geliştir
o dangalak da Türkiyeye döndüğünüzde muhtemelen yanaşmak isteyecektir, yanına bile yaklaştırma

Sen neden odaya kapandın ki? Çık gez dolaş ne güzel farklı bir ülkedesin neyi bekliyorsun?
bu soru çok gelmiş toplu bi şekilde cevaplıyım yorumunuz için teşekkürler öncelikle,ben olayın tazeliğiyle bu acıdan kaçıp tak diye kendimi dışarı atmayı partılerde dolasmayı elbet bilirdim ama eğer öyle yapsaydım hiç ummadığım bi zamanda bu kırıklık karşıma çıkıcaktı. ben de tamamen ağlayıp bitirip yeniden başlama kısmını tercih ettim sabretmem lazım evet ama benim için yaşabnası gereken zamanında yaşanıp bitmeli ki sonrasında bi iz kalmasın ve yoluma doğru bi şekilde devam edeyim. herkesin yolu başkadır tabiki

Böyle durumlarda demagoji yapmayı çok iyi biliyor erkekler.. Yaptığı affedilmez şeyler karaktersizliği
ortadayken gelip iki tatlı sözle kandırmaya çalışması dediğiniz gibi tamamen zekanıza hakaret.
Gelmiş utanmadan bunları söylemiş bir de.. Orada biraz hevesini aldıktan eğlendikten sonra yine
size dönmeye kalkar bu sakın güvenmeyin hiçbir zaman.
Gzein tozun derslerinize verin kendinizi bir dakika düşünmenize kafanızı yormanıza bile değmez bu..

bi de olay artık aldatmayı falan geçti zekama hakaret ediyor aptal yerine koymaya çalışıyor.izin vermicem
yahu eglensene artik sen. takma bu aksam sen de cik. dolas odani birak odan kacmaz. ay cok taktim senin konunu. heralde omuzlarindan sallamak isterdim seni kendin gel diye。。。 guzelim artik bambaska bi ulkedesin tadini cikar. ohhhh... depresyin icin vakit yok.

Acilen süslen püslen odadan çık ve kendine arkadaş edin. O edinirken sen kös kös bekleme. Iyy ne iğrenç insanmış işine gelmedi mi hemen ayrıldık diyerek rengini belli etmiş. Bence sen orada ondan daha mutlu bir şekilde vakit geçireceksin.

[QU

son cümlenize kocamaan bir amin ,umarım öyle olur. bilmiyorum normal mi şuan ama kendi kendime odada makyaj falan yapıyorum ve o kadar çirkinmişim gibi geliyor ki belki burda ciddi anlamda güzel kızlar var ondan belki de onun yaptığının özgüvenimi aşağı vurduğundan bilemiyorum ,ikinci ihtimal daha yüksek tabi ki.

Oturup onun mutlu olmasını izleyip kahkahalarini dinlicegine sende bul birini o senin kahkahalarini dinlesin. Yani birini buluyorsunuz adam hayatınıza ediyo ve vazgeçilmez oluyo bi anda. Bi turlu anlayamadım su mantığı. Ve anlayamicamda galiba :/

Özgüvenini yıkmış. Dert etme benimkini de yıkan bir öküz vardı. Şükür toparladım kendimi beğeniyorum. Sen de çık arkadaş edin muhakkak seni beğenen biri olur. Başkalar seni beğendikçe kaybettiğin özgüven yerine gelecektir. O şimdi tadını çıkarsın ama beklemediği bi yerden vuracaktır sensizlik.

Konunun bütün sayfalarını okudum erinmeden pislik herif sırf yorum yazabilmek adına online oldum hayatının belkide en güzel fırsatı suan Tabi acını yasa ama kısa tutmaya çalış lütfen kendine arkadaslar Edin oldugundan daha fazla özen göster kendine de en çok merak ettiğim ne biliyor musun o seni başkasıyla görse tepkisi ne olacak acaba

eğer ben onu geri kazanıcam çok seviyorum vs deseydim yorumunuzu anlayabilirdim ama öyle bi durum yok ki ,vazgeçilmez falan demedim değil zaten eğer vazgeçmemiş olsam asıl bu kadar üzülmezdim bunu anlamanızı bekliyorum.benim üzüldüğüm şey tekrar söylüyorum 8 yılda tanıyamamış olmak ve aldatılmak aptal yerine koyulmak ki kim olsa üzülür ,en basitinden her hangi tanımadıgımız biri bile aptal yerine koysa canımızı sıkıyo bu durum ki benim ilk ilişkim beraber büyüdük nerdeyse ,üzülmemin nesi yanlış anlamıyorum

çok teşekkürler vaktinizi ayırdınığınız için,ben sanmıyorum ki bi şey hissetsin ya da tepki versin çünkü bitirmiş kendince ,zaten vermesnin falan da bi önemi kalmadı iş işten geçti derler ya aynı o durumdayım napsa affetmem

İyi demişsin şu lafı.
O daha çooook pişman olacak.
Sen biran önce toparlanıp arkadaş çevresi falan yapmaya çalış.
Erasmus bu,partiler vs olur onlara git.Gez,toz,eğlen.

çok doğru dediğiniz dün polonyalı bir kız işte bana dedi sen ne kadar güzelsin bi anda kaldım öyle o kadar şaşırdım ki sanki hayatımda kimse güzelsin dememiş gibi ilk defa duymusum gibi ve dediğiniz gibi çok iiyi hissettim o anda

Üzülmeni tabiki anlıyorum birak 8 seneyi bir iki ay birlikte olanlar bile verdiğim emeklere yazık diye uzuluyo. Sen 8 senede kim bilir neler yasadin anılar hatıralar emekler falan kendini kandirilmis hissetmen çok normal. Ama istediğin kadar üzül geri gelicekmi giden yılların. Ben şu erkekler yüzünden kadınların üzülmesini istemiyorum. Onlar seni uzmesin sen onları üz. Hangisi senden, senin bi damla göz yaşından değerli ki ?

Konunun bütün sayfalarını okudum erinmeden pislik herif sırf yorum yazabilmek adına online oldum hayatının belkide en güzel fırsatı suan Tabi acını yasa ama kısa tutmaya çalış lütfen kendine arkadaslar Edin oldugundan daha fazla özen göster kendine de en çok merak ettiğim ne biliyor musun o seni başkasıyla görse tepkisi ne olacak acaba

çok sağolun o kadar haklısınız ki tabi ki değil hiç birisi

Kusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…