40 ından sonra hamilelik

İlaçlar iğneler fiziksel sıkıntıyı geçtim psikolojik olarak bu gecikmelerden umutlanmak. Allahım gör bizi
Bende öyle bir zaman oluyorki herseyden vazgeciyorum sonra Allahim senden ümit kesilmez deyip bol bol dua tevekkül buda bir sinav sabrim sonu selamettir.sinaniyoruz Rabbim geciktiriyorsa emin ol guzellestiriyordur sadece kafani rahat tut stres en büyük düşman bu konuda emin ol suan benimde normal yoldan şansım yok gibi gözüküyor ama ben hep pozitif düşünmeye çalışıp evrene ne yollarsan o sana geri donecektir ne için yaşıyoruz umutlarimiz için olurmu dua et.ben dua ederken Allahim benden önce kim istiyorsa ona nasip et sonra bana dusmanim bile istiyorsa onada ver diyorum.Allah kerim ARKADAŞIM

Regl 2 gün gecikti ama galiba femara ve çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor. Çünkü yaptığım 3 test de negatif. İnşallah senin de benim de ve isteyen bunu hak eden herkesin de sağlıklı bebekleri olsun. Sen ilaç kullanıyor musun yumurta geliştirmek için

InşAllah canım ben 2 3 aydir gidemedim doktora folic asit verdi 3 aylık onu kullaniyorum adetimi bekliyorum gecen ay gidemedim covit oldugum anda adet donemindeydim diger adettr tekrar gidecem bakalim hayirlisi insallah

Regl 2 gün gecikti ama galiba femara ve çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor. Çünkü yaptığım 3 test de negatif. İnşallah senin de benim de ve isteyen bunu hak eden herkesin de sağlıklı bebekleri olsun. Sen ilaç kullanıyor Muş’un yumurta geliştirmek için
InşAllah canım ben 2 3 aydir gidemedim doktora folic asit verdi 3 aylık onu kullaniyorum adetimi bekliyorum gecen ay gidemedim covit oldugum anda adet donemindeydim diger adettr tekrar gidecem bakalim hayirlisi insallah
regl oldum maalesef. Tüm testler negatif çıksa da şu kanı görmeden ikna olmuyor insan. Geçen ay hamile kalınca bu ay da olur sandım. Ama ilaç da çatlatma iğnesi de sonuç vermedi bu ay. Şimdi doktoruma yazdım ne yapacağız diye.

Iyi düşün iyi şeyler olsun canim

Eşiniz kaç yasında ?
Daha önce hiç çocuğunuz var mı

Eşim 37 yaşında evet bir oğlum var
O zaman bence olur sizin
Çünkü genelde ilk çocuğunu 40 dam önce doğuranlar 40 san sonrada hamile kalıyor çevremde çok var
İlk çoçuğa hamile kalmak zor oluyor ams sanırım 40 san sonra

O zaman bence olur sizin
Çünkü genelde ilk çocuğunu 40 dam önce doğuranlar 40 san sonrada hamile kalıyor çevremde çok var
İlk çoçuğa hamile kalmak zor oluyor ams sanırım 40 san sonra
Moral verdiniz teşekkür ederim doktorum da öyle diyor ama 6 aydır her ay regl olmam moralimi bozuyor siz kaç yaşındasınız

Kızlar moralinizi yüksek tutun Allahın dediği olur arkadaş bu olumsuz konuşan doktorlarıda anlamıyorum hem moral diyorlar hem bozuyorlar benimde çocuğum yok ama ümitliyim fsh için aslanpençesi için rahim güçlendirmek içinde böğürtlen çayı

Amh ya takılmayın 0.1 le anne oluyorlar kuzenimde doğal yolla 41 yaşında anne oldu sağlıklı beslenin ümidinizi kaybetmeyin olacak deyin olur

İnanmiyirum nebicim insanlar var git emekli ol otur evinde 55 60 yaş belliki mesleğinde sevmiyo karamsar negatif insan. İnşallah en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü bebişin olur amin

Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz peki

İnanmiyirum nebicim insanlar var git emekli ol otur evinde 55 60 yaş belliki mesleğinde sevmiyo karamsar negatif insan. İnşallah en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü bebişin olur amin
Maalesef o doktora kadar çok pozitiftim sonrasında etkilendim galiba umutsuzluğa kapılıyorum zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…