Bende öyle bir zaman oluyorki herseyden vazgeciyorum sonra Allahim senden ümit kesilmez deyip bol bol dua tevekkül buda bir sinav sabrim sonu selamettir.sinaniyoruz Rabbim geciktiriyorsa emin ol guzellestiriyordur sadece kafani rahat tut stres en büyük düşman bu konuda emin ol suan benimde normal yoldan şansım yok gibi gözüküyor ama ben hep pozitif düşünmeye çalışıp evrene ne yollarsan o sana geri donecektir ne için yaşıyoruz umutlarimiz için olurmu dua et.ben dua ederken Allahim benden önce kim istiyorsa ona nasip et sonra bana dusmanim bile istiyorsa onada ver diyorum.Allah kerim ARKADAŞIMİlaçlar iğneler fiziksel sıkıntıyı geçtim psikolojik olarak bu gecikmelerden umutlanmak. Allahım gör bizi
Regl 2 gün gecikti ama galiba femara ve çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor. Çünkü yaptığım 3 test de negatif. İnşallah senin de benim de ve isteyen bunu hak eden herkesin de sağlıklı bebekleri olsun. Sen ilaç kullanıyor musun yumurta geliştirmek içinBende öyle bir zaman oluyorki herseyden vazgeciyorum sonra Allahim senden ümit kesilmez deyip bol bol dua tevekkül buda bir sinav sabrim sonu selamettir.sinaniyoruz Rabbim geciktiriyorsa emin ol guzellestiriyordur sadece kafani rahat tut stres en büyük düşman bu konuda emin ol suan benimde normal yoldan şansım yok gibi gözüküyor ama ben hep pozitif düşünmeye çalışıp evrene ne yollarsan o sana geri donecektir ne için yaşıyoruz umutlarimiz için olurmu dua et.ben dua ederken Allahim benden önce kim istiyorsa ona nasip et sonra bana dusmanim bile istiyorsa onada ver diyorum.Allah kerim ARKADAŞIM
Regl 2 gün gecikti ama galiba femara ve çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor. Çünkü yaptığım 3 test de negatif. İnşallah senin de benim de ve isteyen bunu hak eden herkesin de sağlıklı bebekleri olsun. Sen ilaç kullanıyor Muş’un yumurta geliştirmek içinBende öyle bir zaman oluyorki herseyden vazgeciyorum sonra Allahim senden ümit kesilmez deyip bol bol dua tevekkül buda bir sinav sabrim sonu selamettir.sinaniyoruz Rabbim geciktiriyorsa emin ol guzellestiriyordur sadece kafani rahat tut stres en büyük düşman bu konuda emin ol suan benimde normal yoldan şansım yok gibi gözüküyor ama ben hep pozitif düşünmeye çalışıp evrene ne yollarsan o sana geri donecektir ne için yaşıyoruz umutlarimiz için olurmu dua et.ben dua ederken Allahim benden önce kim istiyorsa ona nasip et sonra bana dusmanim bile istiyorsa onada ver diyorum.Allah kerim ARKADAŞIM
regl oldum maalesef. Tüm testler negatif çıksa da şu kanı görmeden ikna olmuyor insan. Geçen ay hamile kalınca bu ay da olur sandım. Ama ilaç da çatlatma iğnesi de sonuç vermedi bu ay. Şimdi doktoruma yazdım ne yapacağız diye.InşAllah canım ben 2 3 aydir gidemedim doktora folic asit verdi 3 aylık onu kullaniyorum adetimi bekliyorum gecen ay gidemedim covit oldugum anda adet donemindeydim diger adettr tekrar gidecem bakalim hayirlisi insallah
Iyi düşün iyi şeyler olsun canimRegl 2 gün gecikti ama galiba femara ve çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor. Çünkü yaptığım 3 test de negatif. İnşallah senin de benim de ve isteyen bunu hak eden herkesin de sağlıklı bebekleri olsun. Sen ilaç kullanıyor Muş’un yumurta geliştirmek için
regl oldum maalesef. Tüm testler negatif çıksa da şu kanı görmeden ikna olmuyor insan. Geçen ay hamile kalınca bu ay da olur sandım. Ama ilaç da çatlatma iğnesi de sonuç vermedi bu ay. Şimdi doktoruma yazdım ne yapacağız diye.
Eşiniz kaç yasında ?Aaa aynı yaştayız. 5 ay önce bebek istiyorum diyerek doktoruma gittim. Yapılan muayenede 2 polis 2 miyim çıktı. Polisleri aldı ama milyonlar zararsız diye bıraktı. Ardından amh baktı 1.38 çıktı. Rahim filminde tüpler açıksa normal yolla hamile kalırsın dedi. Filmde sağ tüp açık sol ise biraz yapışıktı onu açtılar. 1 ay operasyon sonrası iyileşme sürecinden sonra çalışmalara başladık. 2 ay boş geçti sonraki ay doktorum bir ilaç verdi femara idi sanırım. Hamilelik oluştu ancak 6 hastalıkken kimyasal gebelik tanısıyla son buldu. Doktorum kimyasal gebelik sonrasında ilk ay sağlıklı gebelik ihtimali %99 dur diyerek yine aynı ilacı verdi. Dün yumurta kontrolüne gittim. 16 mm olmuş. Pazartesi çatlamasını umuyor olmazsa iğne yapacakmış, şu an ben de umutluyum. Sendeki gelişmeleri yazabilir misin :)
Eşim 37 yaşında evet bir oğlum varEşiniz kaç yasında ?
Daha önce hiç çocuğunuz var mı
O zaman bence olur sizinEşim 37 yaşında evet bir oğlum var
Moral verdiniz teşekkür ederim doktorum da öyle diyor ama 6 aydır her ay regl olmam moralimi bozuyor siz kaç yaşındasınızO zaman bence olur sizin
Çünkü genelde ilk çocuğunu 40 dam önce doğuranlar 40 san sonrada hamile kalıyor çevremde çok var
İlk çoçuğa hamile kalmak zor oluyor ams sanırım 40 san sonra
BEn 31 yaşındayım ama bayadır bekliyorumMoral verdiniz teşekkür ederim doktorum da öyle diyor ama 6 aydır her ay regl olmam moralimi bozuyor siz kaç yaşındasınız
Çok Üzüldüm.Rabbim Yinenasip Etmiş Sag Salim Dogsun İnşalah Nasıl Oldu AcabaBen..neler neler yaşadım..37 yaşında tüp bebekle anne oldum, kucağıma alamadan kaybettim kızımı..40 yaşındayım, doğal yolla hamileyim..
Bebeğiniz için üzüldüm. Ama diğer gebelik için de sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben..neler neler yaşadım..37 yaşında tüp bebekle anne oldum, kucağıma alamadan kaybettim kızımı..40 yaşındayım, doğal yolla hamileyim..
kesinlikle öyle nasipBEn 31 yaşındayım ama bayadır bekliyorum
Sanırım evlat olayı nasip
İnanmiyirumonların hayatı mı bu? ben de geçen ay doktorumun yaptığı testelerde hamile olduğumu öğrendim ancak karın ağrım vardı. pandemiden dolayı kendi doktoruma kontrole gidememiştim. telefonda konuştuk ve kendisine çok ağrım var dedim. bana orda bir hastanede bhcg yaptır bana sonucu gönder dış gebelik ya da kimyasal mı bakalım dedi. burda özel bir hastaneye gittim ve 55-60 yaşlarında erkek bir doktor nöbetçiydi başka seçenek yoktu yani. kendisine önce muayene oldum ben gebelik göremedim dedi. ardından test için kağıt yazdı falan. muayene sırasında bana bu yaştan sonra ne gerek var, sen canını düşün ne yapacaksın hamileliği kocan illa çocuk istiyorsa senin sağlığını önemsemiyordur onu da bırak gitsin zaten bu yaştan sonra çocuk da olmaz falan dedi. ya nasıl moralim bozuldu eve geldim 1 saat ağladım. zaten test sonucu da kötüydü değerlerim düşmüş kimyasal gebelik yaşıyormuşum.
Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz pekiKızlar moralinizi yüksek tutun Allahın dediği olur arkadaş bu olumsuz konuşan doktorlarıda anlamıyorum hem moral diyorlar hem bozuyorlar benimde çocuğum yok ama ümitliyim fsh için aslanpençesi için rahim güçlendirmek içinde böğürtlen çayı
Maalesef o doktora kadar çok pozitiftim sonrasında etkilendim galiba umutsuzluğa kapılıyorum zaman zamanİnanmiyirumnebicim insanlar var git emekli ol otur evinde 55 60 yaş belliki mesleğinde sevmiyo karamsar negatif insan. İnşallah en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü bebişin olur amin
Canım olur mu öyle şey umutsuzluğa düşme sakın Allah büyük inan tevekkül et mucuzeni verir inşallah en yakın zamandaMaalesef o doktora kadar çok pozitiftim sonrasında etkilendim galiba umutsuzluğa kapılıyorum zaman zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?