Umutlar bu aya kaldı:) inşallah dediğiniz gibi olur. Teşekkürler moral içinCanım olur mu öyle şey umutsuzluğa düşme sakın Allah büyük inan tevekkül et mucuzeni verir inşallah en yakın zamanda
Rica ederimUmutlar bu aya kaldı:) inşallah dediğiniz gibi olur. Teşekkürler moral için
Katiliyorum sana canim yeter ki rabbim zamanini yazsin hersey olurAmh ya takılmayın 0.1 le anne oluyorlar kuzenimde doğal yolla 41 yaşında anne oldu sağlıklı beslenin ümidinizi kaybetmeyin olacak deyin olur
Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz pekö
amin bu sayfada herkes 40 ve üzeri o sebeple hepimiz birbirimizi iyi anlarız. birimiz hamile olsa hepimiz umutlanırız. inşallah güzel haberler gelsinHiç moralini bozma bende 1 yıldır deniyorum iki kez hamile kaldım 1. 8 haftalık kalbi durdu 2. Kimyasal 40 yaşındayım 1 yıllık evliyim ilk evliliğim kromozoma bakıldı bişey yok şükür ama kan pıhtı sorunum varmış hiç kimseye kulak asma Allahım ol derse olur inşallah bizimde olacak
Rabbim her daim yanında olsun. Sağlıcakla bu kez tutunsun ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin.bu ay 3. kez femara kullandım ve 2 yumurtam oluşmuş biri 16 diğer 17 mm. hafta sonu çatlama ihtimali yüksekmiş olmazsa pazartesi iğne olacağım. dua edin bana kızlar.
Amin inşallahRabbim her daim yanında olsun. Sağlıcakla bu kez tutunsun ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Hadi inşallah hayırlısıyla olur inşallahbu ay 3. kez femara kullandım ve 2 yumurtam oluşmuş biri 16 diğer 17 mm. hafta sonu çatlama ihtimali yüksekmiş olmazsa pazartesi iğne olacağım. dua edin bana kızlar.
Allah sağ salim kavuştursun, amh değeriniz kaçtı?Ben..neler neler yaşadım..37 yaşında tüp bebekle anne oldum, kucağıma alamadan kaybettim kızımı..40 yaşındayım, doğal yolla hamileyim..
Amin. İnş. Hadi hayırlısı ile gelsin sağlıcaklayumurta çatlamış gün aşırı ilişki önerdi doktor. hepimizin duaları gerçek olsun inşallah
Çok teşekkürler..3 yıl önce 1.06 idi..rezervim az..Allah sağ salim kavuştursun, amh değeriniz kaçtı?
amin isteyen herkes hamile olsun :)Allah sağ salim kavuştursun, amh değeriniz kaçtı?
ya ne güzel moral veren haberler bunlar.Ben..neler neler yaşadım..37 yaşında tüp bebekle anne oldum, kucağıma alamadan kaybettim kızımı..40 yaşındayım, doğal yolla hamileyim..
Siz başladınız mu sürece?41 yaşındayım. Üstelik miyomum var. Yine de çok umutluyum. Rahim filminde çok büyük sorun çıkmazsa Sonraki adetimde inşallah sürece başlayacağım. Neden olmasın
Maşallah. Allah agrısını acısını göstermesinBen..neler neler yaşadım..37 yaşında tüp bebekle anne oldum, kucağıma alamadan kaybettim kızımı..40 yaşındayım, doğal yolla hamileyim..
Merhaba Bişey sorcam bugün sol kasığım biraz zirlandigimda batma oluyor sanki bişey var kist hissedilirmiMaşallah. Allah agrısını acısını göstermesin
Bilmiyorum ki, bu konuda bilgim yokMerhaba Bişey sorcam bugün sol kasığım biraz zirlandigimda batma oluyor sanki bişey var kist hissedilirmi
Merhaba, 42 yaşındayım üç başarısız denemem var. Aralık ayında tekrar tedaviye başladım ve şu anda 5+2 günlük hamileyim .Merhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?