40 ından sonra hamilelik

Hiç moralini bozma bende 1 yıldır deniyorum iki kez hamile kaldım 1. 8 haftalık kalbi durdu 2. Kimyasal 40 yaşındayım 1 yıllık evliyim ilk evliliğim kromozoma bakıldı bişey yok şükür ama kan pıhtı sorunum varmış hiç kimseye kulak asma Allahım ol derse olur inşallah bizimde olacak
Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz pekö

amin bu sayfada herkes 40 ve üzeri o sebeple hepimiz birbirimizi iyi anlarız. birimiz hamile olsa hepimiz umutlanırız. inşallah güzel haberler gelsin

bu ay 3. kez femara kullandım ve 2 yumurtam oluşmuş biri 16 diğer 17 mm. hafta sonu çatlama ihtimali yüksekmiş olmazsa pazartesi iğne olacağım. dua edin bana kızlar.

bu ay 3. kez femara kullandım ve 2 yumurtam oluşmuş biri 16 diğer 17 mm. hafta sonu çatlama ihtimali yüksekmiş olmazsa pazartesi iğne olacağım. dua edin bana kızlar.
Rabbim her daim yanında olsun. Sağlıcakla bu kez tutunsun ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
Merhaba, 42 yaşındayım üç başarısız denemem var. Aralık ayında tekrar tedaviye başladım ve şu anda 5+2 günlük hamileyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…