- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi belinay 222
-
Sizde baya hırslıymışsınız aşırı para hırsida iyi değil canımAynen oyle 3 dairemiz var 4 uncu icin deligibi para biriktiyorum esimdrn habersiz cunku esim yeter diy3nlerden bense fazla malin goz cikartmayacagini dusunuyorum:)
Hic canınızı sıkmayın o zaman. Önceki yorumumda da bahsettim. Afganistan a giden yakınım 2012 de gitti.A
Afkanistan canım
Arabamızı kapının ônünde bırakıcak hastalık falan olursa sadece sürecek birine ihtiyacım olacak arada annemde gelir giderim diyor okullar tatil oluncada annenlerin yanına gidersin diyor birazda kendin bişeyleri başarabilmeyi öğren diyor
Haklısın canım fakat ehliyet alamam çünki bu bir ay içinde gidecek yaşımda okadar büyük değil çok küçük yaşta evlendim öz güven sorunum var malesef çok panik bir insanımKac yasindaki kadinsiniz, iki cocuk annesi, nasil oluyorda yalniz yasayamiyorsunuz?
Esin gitmeden önce ilk yapacagan sey, ehliyetini almak. Araba sürebilmen cok önemli. Sizi kötülemek degil amacim fakat tüm hayatin baskasina endeksli olmasi cok kötü birsey. Bagimsiz olamiyorsunuz.
Esinizin gitmesi bu konuda iyi olabilir. Baze seyleri kendiniz yaparak özgüveniniz tekrar yerine gelebilir. Ayrica bir psikologa gitseniz iyi olur. Esin gitse, gitmese, bu özgüven probleminizi cözmeniz gerek.
İnşallah canımHic canınızı sıkmayın o zaman. Önceki yorumumda da bahsettim. Afganistan a giden yakınım 2012 de gitti.
Mesleğin kendisi tehlikeli maalesef, ama yurt dışı görevlerinin çoğu yurt içi doğu görevlerinden çok daha güvenli.
Kendinize de güvenin biraz. Altından kalkacaksınız siz o 6 ayın hic merak etmeyin.
Ailesinden ilk kez ayrılan gençlerin korkusuna benziyo biraz haliniz. Tek başınıza ayaklarınızın üstünde durmayı ögreneceksiniz. İlk ayın sonunda düzeniniz oturmus olur bile.
Canim biz dugun yaparken cok zorluk cektk ilk 1 yiliniz cok zor gecti ayni zorluklari evlatlarimjnda cekmemesi icin butun hirsim 2 dairemiz kirada kira gekirlerini esim bana birakti iste gez toz isedigini al diye suan esimin geliri iyi ama yarin hayat ne gosterir bilemiycegimizden ben oyle deli gibi harcamaktansa deli gibi biriktirmeye calisiyorum:)Sizde baya hırslıymışsınız aşırı para hırsida iyi değil canım
Deli gibide biriktirmeye çalışmayın canım gelecek kaygısı yüzünden şuanınızı zehir etmeyin kendinize en iyisi orta kararlı olmak biriktireyim çocuklarımızın geleceği güzel olsun derken çocuklarımızın çocukluğunu doya doya yaşamasını engellemeyelimCani
Canim biz dugun yaparken cok zorluk cektk ilk 1 yiliniz cok zor gecti ayni zorluklari evlatlarimjnda cekmemesi icin butun hirsim 2 dairemiz kirada kira gekirlerini esim bana birakti iste gez toz isedigini al diye suan esimin geliri iyi ama yarin hayat ne gosterir bilemiycegimizden ben oyle deli gibi harcamaktansa deli gibi biriktirmeye calisiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?