40 milyar için 6ay ayrı kalmaya değermiiii

Biraz rahatlığa alıştım galiba öz güven eksikliğim var herhalde herşeyi eşim hallettiği için

Be
Benimkide asker canım

ben yurtdisinda yasiyorum..ailemden cok ama cok uzagim.2 sene once esim isi geregi baska bi ulkeye 6 ayligina goreve gitti,karsi cikmadim.cunku bu onun kariyeri icin onemliydi ve tabiki maddi getirisi de vardi..1 sene once ev alirken o para isimize o kadar cok yaradi ki..

Turk lirasindan sifirlar atilali tami tamina 10 yil oldu...once bunu hatirlatayim.

Esin gitmesi konusunda isi aman aman bir ihtiyaclik durumu olmadigi surece gitmesin. Bunu aliskanlik haline getirir.

Gezmeye degil ise gidiyor. Sizde yetiskin bir bireysiniz. Biliyorum cocuklar la zor. Ama olmayacak sey degil bence

Sizin ve esinizin harcamalari disinda elinizde kalacak parami 40 milyar mi. Sizin ve esinuzin harcamalari bu paraya dahil ise deymezzz .

Aylik 40 bin USD mi? Ciddi misin? O nasil bir is oyle cok ozel degilse? Valla ben bu sartlarda 10 ay bile herkesi birakip giderim. 10 ay calis iki daire al, omur boyu yattt

40 bin az para değil. Ev almak isterseniz peşinat olur. Çocuklardan birinin lise bitene kadar kolej masrafını karşılar ya da devlet okulundaysa üniversite yılları için geleceğe yatırım olur. 6 ay ayrı kalmaya değecek bir miktar bence. Tabi eğer normal geliriniz dışında ayrıca 40000 gelecekse.

Ben 40 milyar için 6 ay eşimsiz kalırım
Eşim normalde de eve vaktinde gelmediği için çocukların yükü bende madem işe yarasın kalırım heralde
Günümüzde yabana atılacak bir mebla olduğunu düşünmüyorum

Kusura bakmayın ama buna hadi ordaaan demek istedim.
Amerikada yıllık ortalama gelir 54.500 usd diye biliyorum. Sizin eşiniz devlet başkanı olarak mı gidecek ayda 40000 usd verecekler? Bir de bunu reddedeceksiniz öyle mi? Karun kadar zengin olmalısınız....

6 ay icin 40 bin cok iyi para hele bizim icin. Ayda neredeyse 7 bin liraya denk biz o parayi anca ruyamizda goruruz Maddi durumunuz iyiyse bilemeyecegim de ben kesinlikle gonderirdim kendi istemese bile
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım bol bol paracıklarınız olur ibşallah

Evet o kadar. Daha az veya fazla da olabilir bulduğun şirkete göre .Hem ben amerika demedim yurtdışı diyince niye hemen orayı anlıyorsunuz. Birisi gitti geçen sene bi ayda seksen bin kadar kazandı bi ayda yalan borcum yok. Biz de karun falan değiliz yurt dışında çalışmaya başlarsan burdaki işi kaybediyorsun ona karar vermek de kolay değil. Sadece yıllık izin de çalışayım desen o da hemen bulunmuyor bidr insan tatil yapmak istiyor haliyle kalıyor.

Kirkbin az.para bise deil.diyen arkadaslara dibim.dustu.Allah daha cok versin size :)
Ben esimi gonderirdim.sonucta turkiyede o.birikimi yapmak icin iki omur curutmek lazim.ama bi arkadasta kuzey irak falan demis is oyle olunca tabi rengi degisir ama sartlari degerlendirirdim ordaki.
Gelecekte kimsenin ne olacagi.belli degil.birikimin varsa guvendesin.ama yoksa....simdi cok iyi gelirler de olsa bir gunde insan ustu basiyla kalabiliyor...

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım bol bol patacıklarınız olur ibşallah
Normal geliri burdaben yiyeceğim canım şuan için normal gelir giderse biraz düşecek 2,800 falan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…