- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi belinay 222
-
İyi canım allaha şükür borcumuzda yok ama kafaya koymuş gitmeyi para deyince bizimkine bişey oluyor yaaBen asla gondermezdim, tabi maddi durumunuz iyimi?
Valla canim benim esimde yaklasik 3 hafta icin bi teklif aldi. Beraber gidicez yani. Ihtiyac yoksa.gereksiz gitmesi..İyi canım allaha şükür borcumuzda yok ama kafaya koymuş gitmeyi para deyince bizimkine bişey oluyor yaa
Evim yok canım birikmişimiz var ama istesek alabiliriz ama benimki fazla mal göz çıkarmaz geleceğe dair birikim yapmak isteyen bir insanBorç durumlarıma göre değişirdi canm. Yani eviniz var mı sonradan bir sürü borçla ev almayı mı düşünüyorsunuz. Yani bence maddi duruma bağlı 2de çocuğunuz var allah uzun ömür versin. Evde birlikte yokluğa üzülmektense ( maddi yetersizlikten bircok tartışma çıkabiliyor malum ) 6 ay kadar yollayabilirdim ben olsam
Ben eßime bunu anlatamıyorum malesef karşı çıktıgım zaman kavga ediyoruzŞimdi abartı gibi gelir ama değil. Eşim gitse aylık kırk bin dolar belki daha fazla kazanır hatta yıllık izninde bi ay gitse bile olur. Ama önce o istemiyo sonra da ben her şey para değil çünkü. Altı ayda 40 milyar da çok para değil
Canm o zaman çok gerek yok sanki gitmesine ama eşinde birikimi seviyor nasıl engel olacaksın bilmiyorumEvim yok canım birikmişimiz var ama istesek alabiliriz ama benimki fazla mal göz çıkarmaz geleceğe dair birikim yapmak isteyen bir insan
Canım benim eşim paraya önem veren birisi ,olsa kötümü olur diyen ne olacağımız belli olmaz bu fırsat kaçmaz diyen birisi aslında durumumuz iyi borcumuz harcımız yok ama adam kafasına sokmuşBirak gitsin canim sonra yillarca basina kakar her para sIkIntisi cekôylnizde. Zaten gidip de azacaksa burda da azar.
Canm başıma bişey gelirse ne yapıcam diye düşünme 2 çocuk annesi en önemlisi kendi başına bir bireysin. Kendin başa çıkabilirsin cıkmalısın. Hep birileri olmuyor yanımızda böyle şeylere alışmak zorundayz. Elbet destek çok önemli ama 6 ay idare edebilirsin bence bisey olursa. Esinde telefon internet falan psikolojik olarak senin yannda olur zaten yanlz hissetme kendini arkadaşları da yardımcı olabilirmiş öyle demişAz demiyorum canım altı sy ayrı kalmaya değermi diyorum yada ben çok duygusal yaklaşıyorum olaya eşim genelde mantığını önde tutar bense duygusallığımı başıma bişey gelirse ne yapıcam ne edicem gibi düşünürüm
Canım azacaksa derken neyi kastettin eğer kadın kız için gibi diyorsan öyle bir insan değil asla aldatmak falan aklımın ucundan bile geçirmiyorumBirak gitsin canim sonra yillarca basina kakar her para sIkIntisi cektiginizde. Zaten gidip de azacaksa burda da azar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?