• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 milyar için 6ay ayrı kalmaya değermiiii

Ya bilmiyorum bana çok ters gelmedi belki bekarım diye bilmiyorum. Seni özlerim ama git derdim herhalde. Başa gelmeden de konuşmak zor tabi.. Belki tam aksi hareket ederdim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

De

Deli gibide biriktirmeye çalışmayın canım gelecek kaygısı yüzünden şuanınızı zehir etmeyin kendinize en iyisi orta kararlı olmak biriktireyim çocuklarımızın geleceği güzel olsun derken çocuklarımızın çocukluğunu doya doya yaşamasını engellemeyelim
Yok bunu cocuklrmdn kissrak yapmiuorum zaten geleceklerini dusunupte bugunuju kisitlamak zaten akil kari degil.

Evim yok canım birikmişimiz var ama istesek alabiliriz ama benimki fazla mal göz çıkarmaz geleceğe dair birikim yapmak isteyen bir insan
40 bin az para değil,eşiniz gitmek istiyorsa bırakın gitsin 6 ay dediğiniz göz açıp kapatıncaya kadar gelip geçer,hem eviniz yokmuş,birikmişinizin üstüne eklersiniz ev alırsınız belkide kredi bile kullanmazsınız ev alırken.

Amannn dert ettiğin şeye bak ben hiç calışmadım hiç dert etmiyorum valla ohhh mis gibi koca parası yiyorum mecburmusun yani çalışmaya otur evinde evinin işini yap :KK14:

Başkasına böyle derken şimdi durumuzu dert etmeniz abes, ikiniz de maddi katkı sağlasaydınız, paranın hesabını ve size getireceklerinin/götüreceklerinin muhasebesini daha rahat yapabilirsiniz. Şöyle diyim; ben gitmesini dert etmezdim, sen yokken de burayı idare ederim diye kendi adıma güvenceyi verebilirdim, onun da gidip gitmemek konusunda gözü arkada kalmazdı, seçenekleri de sonrasında beraber değerlendirirdik. Kafasına koymuş kendi isteğini yapacak dedirtmemek için önce kendinden emin olmak şart. :110:Çok yardım almaya alışmak beraberinde emir almayı alışmayı da getirir acı ama gerçek.

"safkelebek, post: 38938464, member: 515083"]Başkasına böyle derken şimdi durumuzu dert etmeniz abes, ikiniz de maddi katkı sağlasaydınız, paranın hesabını ve size getireceklerinin/götüreceklerinin muhasebesini daha rahat yapabilirsiniz. Şöyle diyim; ben gitmesini dert etmezdim, sen yokken de burayı idare ederim diye kendi adıma güvenceyi verebilirdim, onun da gidip gitmemek konusunda gözü arkada kalmazdı, seçenekleri de sonrasında beraber değerlendirirdik. Kafasına koymuş kendi isteğini yapacak dedirtmemek için önce kendinden emin olmak şart. :110:Çok yardım almaya alışmak beraberinde emir almayı alışmayı da getirir acı ama gerçek.[/QUOTE]
Bdnimki
Başkasına böyle derken şimdi durumuzu dert etmeniz abes, ikiniz de maddi katkı sağlasaydınız, paranın hesabını ve size getireceklerinin/götüreceklerinin muhasebesini daha rahat yapabilirsiniz. Şöyle diyim; ben gitmesini dert etmezdim, sen yokken de burayı idare ederim diye kendi adıma güvenceyi verebilirdim, onun da gidip gitmemek konusunda gözü arkada kalmazdı, seçenekleri de sonrasında beraber değerlendirirdik. Kafasına koymuş kendi isteğini yapacak dedirtmemek için önce kendinden emin olmak şart. :110:Çok yardım almaya alışmak beraberinde emir almayı alışmayı da getirir acı ama gerçek.
Çalıştırmaz benimki canım öyle bir niyetimde yok zaten hem niye başka bir konuya yaptığımyorumu burda kullanıyorsun ne alaka yanii çok aradınmı

Çalıştırmaz benimki canım öyle bir niyetimde yok zaten hem niye başka bir konuya yaptığımyorumu burda kullanıyorsun ne alaka yanii çok aradınmı

Yoo, çok aramadım duruyor orada ama alakası şu; evhamlandığınız şeylerin tamamına yakınının çözümü var, "bir şeyleri artık kendin yapmayı öğrenmen de lazım" diye de geri dönüş almışsınız, evlilikte fedakarlığı iki kişi aynı anda yapıyorsa değeri var, öteki türlü yok, onun gitmesini felaket olarak değil de, kendiniz için iyi bir fırsat olarak görebilirsiniz, o zaman dert etmenize de gerek kalmaz, sadece çalışmak ve para kazanmakla kendinden emin olunmaz. Zorluklarda kendimiz başarılı oldukça karşımızdakinin bize verdiği değer de artar ama öncelikle kendimiz daha iyi hissederiz. Ama durumdan faydalanmayıp olaya sadece duygusal bakmayı sürdürdükçe parayı mı daha çok seviyor ailesini mi? diye derdinize dert katarsınız gittiği süre boyunca.

Evet tam dediğiniz gibi düşünüyorum tamamen duygusal bakıyorum zaman zaman parayı daha çok sevdiğini düşünüyorum düşünceleriniz çok doğru ve yerindr ama başka bir yere yaptığım yorumu buraya taşımanız hiç hoş değil

Evet tam dediğiniz gibi düşünüyorum tamamen duygusal bakıyorum zaman zaman parayı daha çok sevdiğini düşünüyorum düşünceleriniz çok doğru ve yerindr ama başka bir yere yaptığım yorumu buraya taşımanız hiç hoş değil

Sorun değil, özür diliyorum sizden, koca parası tabirini hiç hoş bulmuyorum ben de, o yüzden dikkatimi çekmişti. Benim çalışıp eşimin işi olmadığı dönemlerde karı parası yemiş olmadı çünkü. Bir dönemdi geldi geçti, iş saatim çok fazlaydı ama uzun vadede ikimiz için de faydalı olacağı için, ikimiz de fedakarlık yapmış olduk bu sayede atlatabildik, öteki türlü birimiz kendini kötü hissetmeyi abartsaydı stresimiz de artacağından bozulurdu aramız, yoksa ben parayı daha fazla seviyor falan değildim :) En çok onu seviyordum hala da öyle ama işim olmasa ikimiz de daha umutsuz/mutsuz olacaktık.

hangi ülkeye gidicek ve işi ne cok merakettım bende esimi yollıyım barı 40 50 miluyar az paramı 1 milyardan calısan cokkkk buna siz ac kalmamıssınız denir valla 6 ay ne kii

Para araç olmaktan çıkıp amaç olmuş.

Huzurla birarada olmamı sağlamıyorsa ne yapayım ben o parayı.

Borç var deseydiniz mantıklı olabilirdi.

arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var
Valla deger 40 milyar az mi , bir iscinin tazminati 40 milyar . Birak adami gitsin , sanki yabanci memlekettesin , hicbiseycik olmaz Allahin izniyle .

Arkadaşım mafem esin gidecek kararlı ozaman destek ol. Ne yaparim diye düşünme kac yaşında kadınsın herseyin üstesinden gelirsin. .

arkadaşlar eşim parası iyi bir işte çalışıyor hersene bazı arkadaşlarına teklif geliyor altı ay yurt dışına gitmeleri karşılığında kırk milyar para alacaklar belki biraz daha fazladır busene benim eşimede geldi bu teklif ben istemiyorum ama eşim istiyor ben burda ailemden uzakta bir şehirdeyim ve çok girişken bir insanda değilim ama eşim kafasına koymuş gitmeyi bu fırsat kaçmaz diyor 6 ay idare et diyor bende sen ve çocuklarım için gidiyorum az para değil diyor ama ben stres içindeyim ne yapacağım diye bişey olursa arkadaşlar yardımc8ı olur diyor ne bileyim arkadaşlar sizce 6 ay ayrı kalmaya değermi biri beş biride 12 yaşında çocuğum var

Durumunuz iyiymiş madem napıcak 40 bin tlyi, sensiz ve çocuklarını görmeden 6 ay nasıl dayanıcak

Gecen sene uc haftaligina gitti hala basina kakiyorum.
maddi sartlara gore degerlendirilebilir ama ihtiyac yoksa alti ay cok fazla.

borç harç durumunuza göre karar verilmesi gereken bir durum ayda 7000 e yakın para yapıyor gerçekten çok ihityacınız varsa iyi para. ama ben istemezdim eşimden bu kadar süre ayrı kalmak

Back
X