• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 milyar için 6ay ayrı kalmaya değermiiii

ben ayrı kalmaktan ziyade eşimin can güvenliğini düşünürüm ayrı kalınır asker eşleri alışkındır zaten hayatlarını yalnız geçirmeye

Ben eşimi 1 sene gönderirdim :d
o sırada işten filan ayrılır yıllık 80 bine keyfime bakardım :D

6 ay dediğiniz ne ki...Geçer gider.Eşinize güveniyorsanız sorun yapmayınız, sonuçta geleceğiniz için gidiyor.

6 ay için 40 bin lira. 6 ay öyle çok çok uzun bir süre değil ki. 40 bin lira için elbette değer.

Eşini vazgeçireceksen, işe ben talibim canım, kim kime 6 ay için 40 bin TL para verir, bu fırsat kaçmaz :)

ben bilemedim, çocuklarım varsa farklı düşünürdüm sanırım, altı ayda 40 bin lira kar etmek az değil, onu çocuklarınızın adına bir hesap açıp işletseniz çocuklarınız büyüyene kadar mühim bir para olur, belki özel üniversiteye veya yurt dışına giderler, veya şehir dışına giderler ev alırsınız o zaman. teknolojinin bu kadar geliştiği zamanda 6 ay ayrı kalmak çok büyük sıkıntı olmasa gerek, ayda bir hafta sonu gelir gider eşiniz, siz bir iki defa gidersiniz başka ülke görmüş olursunuz, çocukalrı gezdirirsiniz. ben gönderirdim sanırım. ki biz nişanlımla da doktora tezlerimiz için bir defa altı ay bir defa bir yıl başka ülkelerde kaldık zaten, bence o kadar büyük mesele değil, eşinizin kariyeri açısından da önemli bir adım ise, sırf yalnız kalacağım, girişken değilim, ayrı kalmayalım diyerek engellemek bana bencilce gelir açıkçası.
Altı ay hiç bir şekilde gelip gitme olayı olmayacak canım hiç görüşemiycez

valla 40 bin i beğenmeyen hatunlara maşallah diyorum. Allah daha çok versin.
can güvenliği yoksa, o para net elinize geçen para ise yani maaşından, aylık harcamasından ayrı ise 40 bin öyle de çok para ki.
6 ay göz açıp kapayana geçer. çocuklarınızla azıcık yorulursunuz ama asker eşleri ne yapsın. afganistan, bosna gidip duruyorlar. hem de 2-3 yıllık.
babam 45 yıl memurluk yaptı, emekli ikramiyesi 30 bin bile değildi. akarken doldurmak lazım keseyi.

Ben evlilikte ayrı kalınmaya karşıyım mecburi bir durum olmadıkça.
Şahsen ben eşimi göndermem, ki benim bir şey dememe kalmadan eşim kabul etmez zaten.

2 sene kadar önce görümcemin eşi eşime bir iş buldu eşimin kendi memleketinde.
Bizim oturduğumuz yere 27 saatlik mesafede yani.
Ben haliyle öğrenci olduğumdan eşimle gidemezdim.
Hatta görümcem eşime DerinMavi yurtta kalır sen gelirsin demişti :S
Eşim alacağı meblağı sormadan reddetti.

Aradaki fark senin eşinin asker olması.
Yani ayrı kalmaktan ziyade bir can güvenliği durumu da söz konusu.
Ben olsam eşimi gitmemeye ikna etmeye çalışırdım.

asker diyorsunuz,iş yeri gönderecek diyorsunuz.anlamadım,bu mesleği?

ama bu ülkede asgari ücretle geçinmeye çalışan aileleri gördükçe,40 000 tl.için az para diyenlere:KK57:böyle bakakalıyorum...

Ben evlilikte ayrı kalınmaya karşıyım mecburi bir durum olmadıkça.
Şahsen ben eşimi göndermem, ki benim bir şey dememe kalmadan eşim kabul etmez zaten.

2 sene kadar önce görümcemin eşi eşime bir iş buldu eşimin kendi memleketinde.
Bizim oturduğumuz yere 27 saatlik mesafede yani.
Ben haliyle öğrenci olduğumdan eşimle gidemezdim.
Hatta görümcem eşime DerinMavi yurtta kalır sen gelirsin demişti :S
Eşim alacağı meblağı sormadan reddetti.

Aradaki fark senin eşinin asker olması.
Yani ayrı kalmaktan ziyade bir can güvenliği durumu da söz konusu.
Ben olsam eşimi gitmemeye ikna etmeye çalışırdım.
Benim ki tüm tepkilerime rağmen kafasına koyduğunu yapar canom iknada olmuyor zaten gidecek kafasına koymuş

[QUOTE="hunter7, post: 38949688, member: 15502kalmatr diyorsunuz,iş yeri gönderecek diyorsunuz.anlamadım,bu mesleği?

ama bu ülkede asgari ücretle geçinmeye çalışan aileleri gördükçe,40 000 tl.için az para diyenlere:KK57:böyle bakakalıyorum...[/QUOTE]
Az demiyorum canım ne kadar olursa olsun ayrı kalmaya değermi diyorum

[QUOTE="hunter7, post: 38949688, member: 15502kalmatr diyorsunuz,iş yeri gönderecek diyorsunuz.anlamadım,bu mesleği?

ama bu ülkede asgari ücretle geçinmeye çalışan aileleri gördükçe,40 000 tl.için az para diyenlere:KK57:böyle bakakalıyorum...
Az demiyorum canım ne kadar olursa olsun ayrı kalmaya değermi diyorum[/QUOTE]

yok size istinaden yazmadım zaten,bazı arkadaşlar az para demişler ya, bu yüzden" az para mı" dedim.
size gelirsek;bu sizin tasarrufunuzda olan bir şey.yani o paraya ihtiyacınız var mı, yok mu buna bakmak lazım.bana kalırsa 40 000 tl,6 ay ayrı kalmaya değecek bir para.ama herkesin durumu farklı.

Benim eşim 2 ay evde duruyor 6 ay dışarı gidiyor:KK45: doğumu bile yanıma gelemedi...Halinize şükredin ve gönderin. Hem heyecanınız artar:KK45: Ben bebeğimle bile yanlız yaşadım, annemlere de gitmedim:KK52:Korkma canım alışırsın

Evim arabam varsa borcum yoksa göndermem.
40 bin iyi tamam ama o 6 ayda neler kaçıracağız?
çocukların babasız büyümesi, yalnızlık vs. bunlar hiçbir paraya değmez.
1 sene askerlik yüzünden ayrı kaldık biz. neyin nasıl olduğunu çok iyi öğrendim.
borcumuz var ödemek için gidiyor dese anlarım ama bunu anlamam.

Back
X