- 14 Mart 2013
- 7.908
- 3.966
- 448
- Konu Sahibi belinay 222
ben ayrı kalmaktan ziyade eşimin can güvenliğini düşünürüm ayrı kalınır asker eşleri alışkındır zaten hayatlarını yalnız geçirmeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sıkıntı çekersin sonra alışırsın. Ben eşinin gitmesinin mantıklı olduğunu düşünüyorumCanım benimki eviyle çok ilgili bir insan hele küçüğüm ona çok düßkün offf
Altı ay hiç bir şekilde gelip gitme olayı olmayacak canım hiç görüşemiycezben bilemedim, çocuklarım varsa farklı düşünürdüm sanırım, altı ayda 40 bin lira kar etmek az değil, onu çocuklarınızın adına bir hesap açıp işletseniz çocuklarınız büyüyene kadar mühim bir para olur, belki özel üniversiteye veya yurt dışına giderler, veya şehir dışına giderler ev alırsınız o zaman. teknolojinin bu kadar geliştiği zamanda 6 ay ayrı kalmak çok büyük sıkıntı olmasa gerek, ayda bir hafta sonu gelir gider eşiniz, siz bir iki defa gidersiniz başka ülke görmüş olursunuz, çocukalrı gezdirirsiniz. ben gönderirdim sanırım. ki biz nişanlımla da doktora tezlerimiz için bir defa altı ay bir defa bir yıl başka ülkelerde kaldık zaten, bence o kadar büyük mesele değil, eşinizin kariyeri açısından da önemli bir adım ise, sırf yalnız kalacağım, girişken değilim, ayrı kalmayalım diyerek engellemek bana bencilce gelir açıkçası.
Benim ki tüm tepkilerime rağmen kafasına koyduğunu yapar canom iknada olmuyor zaten gidecek kafasına koymuşBen evlilikte ayrı kalınmaya karşıyım mecburi bir durum olmadıkça.
Şahsen ben eşimi göndermem, ki benim bir şey dememe kalmadan eşim kabul etmez zaten.
2 sene kadar önce görümcemin eşi eşime bir iş buldu eşimin kendi memleketinde.
Bizim oturduğumuz yere 27 saatlik mesafede yani.
Ben haliyle öğrenci olduğumdan eşimle gidemezdim.
Hatta görümcem eşime DerinMavi yurtta kalır sen gelirsin demişti :S
Eşim alacağı meblağı sormadan reddetti.
Aradaki fark senin eşinin asker olması.
Yani ayrı kalmaktan ziyade bir can güvenliği durumu da söz konusu.
Ben olsam eşimi gitmemeye ikna etmeye çalışırdım.
Az demiyorum canım ne kadar olursa olsun ayrı kalmaya değermi diyorum[/QUOTE][QUOTE="hunter7, post: 38949688, member: 15502kalmatr diyorsunuz,iş yeri gönderecek diyorsunuz.anlamadım,bu mesleği?
ama bu ülkede asgari ücretle geçinmeye çalışan aileleri gördükçe,40 000 tl.için az para diyenlereböyle bakakalıyorum...
Benim ki tüm tepkilerime rağmen kafasına koyduğunu yapar canom iknada olmuyor zaten gidecek kafasına koymuş
valla ne yalan söliyim bendeBen eşimi 1 sene gönderirdim :d
o sırada işten filan ayrılır yıllık 80 bine keyfime bakardım![]()