Eskiden iyiydik. Son 2 yıl böyleşu anda durum bu da
eskiden de mi öyleydi?
Şeker hastası. Ama bir yolunu bulmaya çalışmıyor.Belki de fizyolojik bir sorunun vardır.
Kilo problemi ve sporsuz yasam da etkili olabilir. 55 yas bence de isi bitmis bir yas degil. Tabi adam kendine bakıyorsa. Gobek vs onden gidiyorsa sikinti. Gianluca 55 yasinda mesela :)Belki de fizyolojik bir sorunun vardır.
yaşınız gençmiş daha,10 yaş küçüğüm sizden ama nacizane şöyle birşey önerebilirim,kıyafet tarzınızı değiştirin,saç renginizi ve şeklini değiştirin,parfümünüzü,baştan sona yenilenin eğer kiloluysanız zayıflayın,yani sonuçta ayrılmak istemiyorsanız farklı biri gibi yeniden dikkatini çekin,sonuçta kimse yirmisinde gibi kalmıyor değişiyor insan,bu sefer olumlu bir değişim belkide hoşuna gidecektir,yaniden tavlayın bunları yapıp,yinede olmadıysa ayrılık kaçınılmaz gibiEvet kızlar 40 yaş üstü daha iyi anlar diye böyle başlık attım. Yaşim 46 eşim 55 yaşında. Boyumuzca çocuğumuz var. İkimizde emekliyiz. Eşimle yakinlasmamiz neredeyse bitti. O hiç sorun etmiyor. Aldatma yok maddi sıkıntı yok kavga yok. Ama ben evli olduğumuz 25 yıldan en azından cinsellik bağımız olsun diye uğraştım. Fazla üstüne gitmiş olmalıyım ki bana artık seni öyle görmüyorum göremiyorum dedi. İstediğin ayrilmsksa ayrıl dedi
Ben bu durumda ne yapmalıyım. Eşimi çok seviyorum, arzulamasada o da beni seviyormuş. Her istediğimi yapar. Çok nazik ve her konuda destektir. Ama bu son konuşmam beni mahvetti. Bu yaşta ayrılıkta ne yaparım bilmiyorum. Hiç isteğim ve maddi manevi gücüm de yok ayrılmaya. Sizin fikirleriniz bedir? Varmı baba benzer yaş grubu aranızda? Böylemi hayatlar? Normalmi?
yaşınız gençmiş daha,10 yaş küçüğüm sizden ama nacizane şöyle birşey önerebilirim,kıyafet tarzınızı değiştirin,saç renginizi ve şeklini değiştirin,parfümünüzü,baştan sona yenilenin eğer kiloluysanız zayıflayın,yani sonuçta ayrılmak istemiyorsanız farklı biri gibi yeniden dikkatini çekin,sonuçta kimse yirmisinde gibi kalmıyor değişiyor insan,bu sefer olumlu bir değişim belkide hoşuna gidecektir,yaniden tavlayın bunları yapıp,yinede olmadıysa ayrılık kaçınılmaz gibi
Ben de şaşırdım valla. Ben 37 eşim 39 yaşında. O 28 yaşından beri beraber oluyoruz. Eskiden bir günde iki kere yapabilirdik. Şimdi iki üç günde bir yapıyoruz. 10 sene sonra haftada bir ikiye düşer bence. Bizim ileri yaşlara kadar kadınlar sorun yaşamıyoruz. Ama erkeklerin durumu bence yaştan daha çok etkileniyor bana göre.Bazı hanımlar erkeklerin 50 yaşından sonra daha bir istekli olduğunu yazmış ama bu biyoloji olarak pek mümkün değil çünkü yaşla birlikte vücut biyolojik olarak yavaşlıyor.
ama isteksizliği eşine karşı o gözle bakmıyomuş artık,o gözle bakması için bir değişiklik iyi olabilirBu yazdıklarınız istekli adamda işe yarar. İsteksiz birine hiç bir şey ifade etmez.
İlerleyen şeker hastalığı benim bildiğim ereksiyon sorununa yol açıyor. Sebebi bu olabilir. Ama yine de seni öyle görmüyorum cümlesi tehlikeli.Şeker hastası. Ama bir yolunu bulmaya çalışmıyor.
O bir şeylerin eksilmesinden kaynaklı, bakın genç karım var hala her şey yolunda mesajı vermeye çalışıyorlar.
Ben bilmem bacımHele ki 55ten sonra çok fena oluyorlar. Akılları belden aşağıya iniyor. Ya baksana ünlülere hepsinin eşleri genç
Adam dürüst değil lobidosu bitmiş. Bunu kadına açık açık söyleyemiyor. Ben sana o gözle bakmıyorum diyip işin içinden çok kolay çıkıyor. Şeker hastalığı olan erkeklerin yaşı ilerleyince durumu çoğunluğu bu oluyor.ama isteksizliği eşine karşı o gözle bakmıyomuş artık,o gözle bakması için bir değişiklik iyi olabilir
Sertleşme sorunu oluyor diyabet hastalarında.Şeker hastası. Ama bir yolunu bulmaya çalışmıyor.
Ben de şaşırdım valla. Ben 37 eşim 39 yaşında. O 28 yaşından beri beraber oluyoruz. Eskiden bir günde iki kere yapabilirdik. Şimdi iki üç günde bir yapıyoruz. 10 sene sonra haftada bir ikiye düşer bence. Bizim ileri yaşlara kadar kadınlar sorun yaşamıyoruz. Ama erkeklerin durumu bence yaştan daha çok etkileniyor bana göre.
Erkekler için iktidarsızlık kabul etmesi zor bir durum. Açıkça söyleyemediği için gurur yapıyor. Öyle diyor bana göre.ama isteksizliği eşine karşı o gözle bakmıyomuş artık,o gözle bakması için bir değişiklik iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?