Yoo birkac yıl önceye kadar fayet iyiydiAdam sizi hiç arzulamamis ki bu yastan sonra arzulasin keşke 46 yi beklemeseydin ablacım üzüldüm
Sigara kullanmıyoruzBirde sigara olumsuz yönde etkiliyor.
Benim vücudum fena değil. Göğüslerim küçüktür sadeceBazı erkeklerde eşlerini doğum yaptıktan sonra vücudu bozulduğu için beğenmeyip arzulamiyor. Aklıma bu geldi
Obezite sınırında. Epey kilo aldı. Hareket sıfır.Kilo problemi ve sporsuz yasam da etkili olabilir. 55 yas bence de isi bitmis bir yas degil. Tabi adam kendine bakıyorsa. Gobek vs onden gidiyorsa sikinti. Gianluca 55 yasinda mesela :)
Kısa süreli ayrılık derken?Cinsel isteği bitmiş
size karşıda seni Artık öyle görmüyorum yalanını söylemiş
Tercih size kalmış
Bir defa dünyaya geliyoruz
Kısa düreli ayrılıklar iyidir
Not 42 yaşındayım
43 yasindayim. Bence sorununuz yastan cok 25 yildir evli olmaniz. Biz gec evlendik. Hala normal bir cinsel hayatimiz var. Zaten genciz, olmamasi rahatsiz ederdi beni. Esinizin acaba yasindan dolayi isteksizligi olabilir mi, bilemedim.Evet kızlar 40 yaş üstü daha iyi anlar diye böyle başlık attım. Yaşim 46 eşim 55 yaşında. Boyumuzca çocuğumuz var. İkimizde emekliyiz. Eşimle yakinlasmamiz neredeyse bitti. O hiç sorun etmiyor. Aldatma yok maddi sıkıntı yok kavga yok. Ama ben evli olduğumuz 25 yıldan en azından cinsellik bağımız olsun diye uğraştım. Fazla üstüne gitmiş olmalıyım ki bana artık seni öyle görmüyorum göremiyorum dedi. İstediğin ayrilmsksa ayrıl dedi
Ben bu durumda ne yapmalıyım. Eşimi çok seviyorum, arzulamasada o da beni seviyormuş. Her istediğimi yapar. Çok nazik ve her konuda destektir. Ama bu son konuşmam beni mahvetti. Bu yaşta ayrılıkta ne yaparım bilmiyorum. Hiç isteğim ve maddi manevi gücüm de yok ayrılmaya. Sizin fikirleriniz bedir? Varmı baba benzer yaş grubu aranızda? Böylemi hayatlar? Normalmi?
Erkek arkadaşım bitkisel bir ilaç kullanıyormuş, 27 yaşında. Önceden birkaç kere denemişti, ben de eczaneden ona almıştım hatta. En son bildiğim eylül ekim gibi kullandı, ertesi günü burnu kanadı korktu bir daha kullanmadı şeklindeydi. Bana söylemeden daha küçük mg daha sık kullanılan versiyonunu almış. Düzenli kullandığını baya bir zaman sonra öğrendim. Şimdi kilo verdik, birlikte spor falan da yapıyoruz. Yatakta da kondisyonumuz arttıErkek arkadaşım doktor. Dediğine göre çoğu erkek bırakın 50 yaşı daha genç yaşlarda ilaç kullanıyor ve bundan eşlerinin haberi olmuyormuş.
15 gün gidin yanlız bir tatil yapın bir seyahate çıkın tabiki yanlızKısa süreli ayrılık derken?
Türkiye’de böyle 55 çoh zorKilo problemi ve sporsuz yasam da etkili olabilir. 55 yas bence de isi bitmis bir yas degil. Tabi adam kendine bakıyorsa. Gobek vs onden gidiyorsa sikinti. Gianluca 55 yasinda mesela :)
Ozaman cinsellikle alakalı problemi olabilir. Bunuda kendine yediremeyip size karşı bu şekilde davranıyordur. Aklıma başka bişey gelmedi iyi ihtimal olarak.Benim vücudum fena değil. Göğüslerim küçüktür sadece
Diyabeti olan birine böyle şeyler yedirmek riskli.Tahin pekmeze karıştırıp yedirin
Ben sizin için demedim genel olarak öyle.Sigara kullanmıyoruz
Evet kızlar 40 yaş üstü daha iyi anlar diye böyle başlık attım. Yaşim 46 eşim 55 yaşında. Boyumuzca çocuğumuz var. İkimizde emekliyiz. Eşimle yakinlasmamiz neredeyse bitti. O hiç sorun etmiyor. Aldatma yok maddi sıkıntı yok kavga yok. Ama ben evli olduğumuz 25 yıldan en azından cinsellik bağımız olsun diye uğraştım. Fazla üstüne gitmiş olmalıyım ki bana artık seni öyle görmüyorum göremiyorum dedi. İstediğin ayrilmsksa ayrıl dedi
Ben bu durumda ne yapmalıyım. Eşimi çok seviyorum, arzulamasada o da beni seviyormuş. Her istediğimi yapar. Çok nazik ve her konuda destektir. Ama bu son konuşmam beni mahvetti. Bu yaşta ayrılıkta ne yaparım bilmiyorum. Hiç isteğim ve maddi manevi gücüm de yok ayrılmaya. Sizin fikirleriniz bedir? Varmı baba benzer yaş grubu aranızda? Böylemi hayatlar? Normalmi?
Kilo ve şeker sorunu var diyorsunuz, bu ikisi birbiriyle bağlantılı sağlık sorunları ve hem diyabet hem kilo başka sağlık sorunlarını da beraberinde getirir, bence eşinizi sağlığı için kilo vermeye ve yaşına genel sağlık durumuna uygun spor yapmaya teşvik edin.Obezite sınırında. Epey kilo aldı. Hareket sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?