40 yaş üstü olanlar okusun.ltf

olabilir kimin neyi niye yaptığı belli olmuyorki,durüst olsa çözülebilir bir konu iken mutsuz etmeyi tercih ediyor demekki

Canım herkes aynı olmazki. Eşin şeker hastasıymış onun etkisi büyük.
Valla 30 yıllık evliyim eşimde benden bayağı büyük hatta eşinizden de büyük bayağıda istekli.
Fakat bende şeker hastasıyım eşim kadar istekli değilim

Bazı erkeklerde eşlerini doğum yaptıktan sonra vücudu bozulduğu için beğenmeyip arzulamiyor. Aklıma bu geldi

Benim de çok genç bi arkadaş kendinden 10 yaş büyük kadınlarla beraber oluyordu demek ki yaşlı erkeklerde bir sorun var. Bu arada 50 yaş üstü erkeklerde bilimsel olarak cinsel performansta genelde çok düşüş oluyormuş

Adam sizi hiç arzulamamis ki bu yastan sonra arzulasin keşke 46 yi beklemeseydin ablacım üzüldüm

Öyle tabi, kabul edemedikleri için de kendilerini ispatlamak amaçlı, zavallı genç kızları parayla ellerinde tutuyorlar.
O genç kızlar da sonrasında şoför, usta o an kimi bulursa artık.
O yaştaki bir kadının en fazla kuruluk şikayeti olur onu da çözer takviye ile, erkeklerin dünyasında yaşadığımız için bunlari konuşamıyoruz işte.

7 yaşla elendim ben de. ama arada sırada ayda yılda bir olsa yetmez mi sıkılmadınız mı valla 25 yıldır cinsellikten :)
aldatma falan yoksa biraz dost gibi arkadaş gibi keyfinize baksanız
adamın belki artık cinsel yetersizlikleri vardır sizden utandığından hiç istemiyorum diyordur

Sağlık sorunları varmi ? Prostat , seker falan. Yoksa aktardan macun araştırıp yaptırın onun haberi olmadan

Bu de
Bu dediğin olası. Ben ayda yılda bire de razıyım. Ama hiç olmazsa derdim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…