- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.019
- 798
Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
İkna edebilir miyim denicem
E EsmaEr40 4 katlı tripleks nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ?Cidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.
3 senelik sevgilimle önce nikah yapmış atamayı bekliyorduk evimizi tutmadan önceki bir iki aylık süreçte eşimin ailesi evimiz dubleks ayrı katınız da var. Gelin burda kalın dedi.
Yok dedim ben asla başka evde kalamam bekleriz dedim. Mesajımı 30 yaşında verdim hala ondan kimsenin beklentisi yoktur.
ama gerçi ben koca delisi olmadığımdan aklımı da kullanabildim demek ki
Millet dört katlı görümcesi bol eve tamam
Oo tam evlenmelikmiş. Her genç kadının hayali bu şartlar.Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Konu sahibinin müstakbel amcası ay kocası çinlimiymiş
Konu sahibinin müstakbel amcası ay kocası çinlimiymiş
Çinli olsa duramazsın. Cinlidir en fazlaKonu sahibinin müstakbel amcası ay kocası çinlimiymiş
O zaman tripleks olmaz.Yok ya 4 kat işte aynı ev
Çocuk istemiyorum!!!!40tan sonra aman bulamazsam çocuk yapamazsam diye kör topal demeden koşuyorsunuz ama. Gayet de bu nedenle böylesiniz. Kimya falan geçin
Ve bunun içinde 53 yaşında flört etmeyelim evlenelim diyen, annesiyle bir yaşamazsa evlenmeyen dul çocuklu adamı buldunÇocuk istemiyorum!!!!
Gençlik hayallerim gezmek flört etmek kaldı içimde
Hayallerimi gerceklestirmeye calisirken ben.Ve bunun içinde 53 yaşında flört etmeyelim evlenelim diyen, annesiyle bir yaşamazsa evlenmeyen dul çocuklu adamı buldun
Genxlik hayallerin 53 yaşında adamla gezmek o aileyle oturup bide annesiyle edersin artik flörtüÇocuk istemiyorum!!!!
Benle yaşıt konu sahibi. 40 yaşındayım 53 yaşında birine bakmam amca derim ayol bu birde flört de neymiş anamla yaşarız diyen bir vizyonist. Böyle coool koca kaçırılır mı a dostlarHayallerimi gerceklestirmeye calisirken ben.
Ruh eşiymiş ama. Sen anlamazsin.Benle yaşıt konu sahibi. 40 yaşındayım 53 yaşında birine bakmam amca derim ayol bu birde flört de neymiş anamla yaşarız diyen bir vizyonist. Böyle coool koca kaçırılır mı a dostlar
Yaşına neden takıldınız? Herşey Cinsellik miBenle yaşıt konu sahibi. 40 yaşındayım 53 yaşında birine bakmam amca derim ayol bu birde flört de neymiş anamla yaşarız diyen bir vizyonist. Böyle coool koca kaçırılır mı a dostlar
Kedi oğlan doğuracak.Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Duygular işin işine girince değişiyormuş, bende aynen böyle yazardım taki bu derde düşmeden önceKedi oğlan doğuracak.
Millet burada sana bas bas değil bunlar aile değil kabile diye. Sürü ile boşanmalarının sebebini sana söylemiş işte. 53 yaşındaki bir adamın hâlâ ailem ile yaşayacağım diyor. Allah'ın evlerden ırak. Sen de 40 yaşına geldim ne olursa olsun bir an önce evlenmeliyim modundasın. Sana uymuyorsa uydurmayacaksın vazgeçeceksin. O nasıl diyorsa ben ailem ile yaşarım sen de diyeceksin ki ben aile ile yaşayamam seni köhnemiş herif
Çocuk istemiyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?