40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Bizim kulubun yapay zeka uyesi vardi bir ara, onun Turkce'si cok iyiydi.

Konuya anladigim kadariyla yorum yapayim, yas farkiniz bence sorun edilecek boyutta degil ama 53 yasindaki bir adam hoslansaydi düğünde adim atamasa dahi sosyal medyadan eklerdi en azindan.

Bence bosa umitleniyorsunuz.

Siz daha once kalp kırıklığı yaşadınız sanırım aşka tövbeliyim ve nisan attım yazmissiniz, yanlış okumadıysam. Uzun sure yalnızlıktan sonra ,birinden hoşlanmaya başlayınca böyle hissetmeniz normal. Duygusal boşluktan kaynaklanıyor. Ben de yakın zaman önce sadece bir kaç kez görüştüğüm birine hızlıca kapıldım.aklimda sorular vardı. Acaba söyle minoldu , bpyle mi oldu. Benim yüzümden mi vs. Ama gerçekten de boşluktan oluyor çok insanı ve normal.diger arkadaşların da yazdığı gibi,zaten pek normal bir aile gibi gelmedi. Kendinize 40 yaşından sonra herseybicin çok geçmiş gibi hissettirmeyin. Duyguların yaşı yok ki. Eğer gerçekten hoşlandıysa size ulaşmanın yolunu bulacaktır. İlk zamanlar benim için de üzüntülü geçti, bir kaç güne unuttum..

Ne yani anamlar uremedi diye mi fakiriz biz hahshshhs
Fakirlik enerjisini ataların çekmişler, bolluk bereket enerjisini dışlamışlar. Acilen seanslara gidip anangille yüzleşip barışman gerekiyor yoksa yedi sülalenin peşini bırakmaz bu lanet

Fakirlik enerjisini ataların çekmişler, bolluk bereket enerjisini dışlamışlar. Acilen seanslara gidip anangille yüzleşip barışman gerekiyor yoksa yedi sülalenin peşini bırakmaz bu lanet
Dovsem olmaz mi daha kolay atlatirdik simdi git ugras kac seans para dok dogru dolandiriciyi yakala bul onla calis falan, dövelim diyorum bak daha pratik.

Dovsem olmaz mi daha kolay atlatirdik simdi git ugras kac seans para dok dogru dolandiriciyi yakala bul onla calis falan, dövelim diyorum bak daha pratik.
Hızlı çözüm istiyorsan seans falan uğraşamam diyorsan salondaki aynayı kaldırmalısın.

İlişki restorasyonu. Ben instagramda denk geldim ona yakın zamanda

Ablam sende biraz saflık mı var acaba? Ne bileyim 20 yaşındaki genç kız acemiliği var ilişki anlamında. Aile sorunlu belli ki, hiç mi fark etmedin? Okumuş etmiş de bir kadınmışsın.
53 yaşında hala annesi ile yaşayan, anne ağzından tüm kardeşlerce çıkmayan aileden size hayır gelir mi? Bu yaştan sonra dert çekmek istiyorsan adım at tabi de düzgün, huzurlu, mutlu bir ilişki bekleme. Adama da bir görmeyle ne kadar çok anlam yüklemişsin maşallah.

Madem yapay zeka uzmanısın yapay zekaya sorsaydın ya o bile olmaz derdi. Yaş farkınız çok, çocuğunuz yok ve bir ergen psikolojisi çocuğunu çok seven anneler için bile çok zorlayıcı. Yaşlarımız yakın ama ben olsam bu saatten sonra başıma iş açmazdım. Daha farklı birilerine yönelirdim. Şehrinizde yürüyüş grupları, geziler aktiviteler yok mu? Kafanıza uygun sosyal biriyle tanışın. Bu profil hakikaten olacak gibi değil.

Konu sahibi, yakın akrabam benzer aile profilinde biri ile evlendi. Severek evlendiler. Dövüyormuş çiçek gibi kızı. Şimdi boşanıyorlar.
Biraz gözü açık olmak lazım böyle maaile topluca yaşayan insanlara.
Ne imkanlar, ne iki tarafın tahsili, gerçekten insan gibi insan olmayınca muhataplarınız, hayat zehir olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama burada yazılanları dikkate almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…