- 4 Eylül 2014
- 1.991
- 8.991
- 358
Özkardeşler züccaciye zincirini falan gerçek kardeş sanmış olabilirAma zincir şirket kfjfjf holding oluyo 5 kardeşi geçince dedi nfnfnnf
Bir de adam kendisini beğensin diye zayıflama telaşı?Yani aile sorunlu gibi sanki, adam da sizden hoşlansaydı çoktan harekete geçerdi ama bu yaştan sonra başınızı yakarsınız gibi bir his oluştu.
Adam belli tombul seviyorBir de adam kendisini beğensin diye zayıflama telaşı?
Ne yani anamlar uremedi diye mi fakiriz biz hahshshhsKonudan anladığım aile apartmanında 5 kardeşi geçenler holding statüsünde mcmvn
Ben tek çocuğum o yüzden çok aşırı fakirlik kaderim kcjcj zincirler benden uzakNe yani anamlar uremedi diye mi fakiriz biz hahshshhs
Bütün sırrı bozdun amaaaaNe yani anamlar uremedi diye mi fakiriz biz hahshshhs
Bende tek cucugum, ya biz direkt şeyiz o zaman "serf?"Ben tek çocuğum o yüzden çok aşırı fakirlik kaderim kcjcj zincirler benden uzak
Dayanamadim, birinin bu gidisata dur demesi gerekiyorduBütün sırrı bozdun amaaaa
Fakirlik enerjisini ataların çekmişler, bolluk bereket enerjisini dışlamışlar. Acilen seanslara gidip anangille yüzleşip barışman gerekiyor yoksa yedi sülalenin peşini bırakmaz bu lanetNe yani anamlar uremedi diye mi fakiriz biz hahshshhs
Dovsem olmaz mi daha kolay atlatirdik simdi git ugras kac seans para dok dogru dolandiriciyi yakala bul onla calis falan, dövelim diyorum bak daha pratik.Fakirlik enerjisini ataların çekmişler, bolluk bereket enerjisini dışlamışlar. Acilen seanslara gidip anangille yüzleşip barışman gerekiyor yoksa yedi sülalenin peşini bırakmaz bu lanet
Hızlı çözüm istiyorsan seans falan uğraşamam diyorsan salondaki aynayı kaldırmalısın.Dovsem olmaz mi daha kolay atlatirdik simdi git ugras kac seans para dok dogru dolandiriciyi yakala bul onla calis falan, dövelim diyorum bak daha pratik.
İlişki restorasyonu. Ben instagramda denk geldim ona yakın zamandaBizim kulubun yapay zeka uyesi vardi bir ara, onun Turkce'si cok iyiydi.
Konuya anladigim kadariyla yorum yapayim, yas farkiniz bence sorun edilecek boyutta degil ama 53 yasindaki bir adam hoslansaydi düğünde adim atamasa dahi sosyal medyadan eklerdi en azindan.
Bence bosa umitleniyorsunuz.
Beynimden vurdun red, hemen gidip salondaki aynadan kurtuluyorum, 8'inden birden mi kurtulmaliyim?Hızlı çözüm istiyorsan seans falan uğraşamam diyorsan salondaki aynayı kaldırmalısın.
Aaa link gelir mi?İlişki restorasyonu. Ben instagramda denk geldim ona yakın zamanda
Şimdi sayenizde bende gelicem anlaşılanİlişki restorasyonu. Ben instagramda denk geldim ona yakın zamanda
Şimdi sayenizde bende gelicem anlaşılançünkü bizi dinliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?