- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
Bana gore yas çok geç değil. Benim 45 yaşında lise bitiren öğrencilerim vardi. İçlerinden üniversiteye gidenler oldu hatta. Hic birsey şey için gec ve imkansız değildir.Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Ben yazsam bu kadar olur aynı benÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Vallah benim arkadasimin annesi 48 yasinda oxford‘da hukuk okudu tabi ki ingiltere yasiyolarÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Okumanın yaşı kesinlikle yok ..ama kpss ile atanmak şartı ile okunması fikri çok sağlıklı olmayabilir.Vallah benim arkadasimin annesi 48 yasinda oxford‘da hukuk okudu tabi ki ingiltere yasiyolaristesen sende okuyabilirsin aslinda okumanin yasi yok
Kpss ile girmek istiyorsa eğer oturup kpss’ye girsin kamu’da iş rahat temizlik bile olsaOkumanın yaşı kesinlikle yok ..ama kpss ile atanmak şartı ile okunması fikri çok sağlıklı olmayabilir.
Ne yapacaksın bu saatten sonra boşver.Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Birkaç yıl önce 50 yaşında, kızlarıyla aynı, fakülteye giden bir hanımla tanışmıştım. Bunu istiyor ve şimdi geç oldu diye yapmazsanız 45 e geldiğinizde aslında ne kadar da gençmişim neden yapmamışım diyrceksiniz. Bence harika bir fikir ve size başarılar diliyorumÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Nedenmis?herkes destekledi.hatta dün başladım matematiğe.youtube dan videoları ızledim,bilgilerimi tazeledim.aslinda temelim iyidir.dun yapacağıma gerçekten inandimNe yapacaksın bu saatten sonra boşver.
Eee tamam madem aksi görüş kabul etmiyorsunuz neden konu açtınız ? Bir farklılık olsun dedimNedenmis?herkes destekledi.hatta dün başladım matematiğe.youtube dan videoları ızledim,bilgilerimi tazeledim.aslinda temelim iyidir.dun yapacağıma gerçekten inandim
Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Başlamak bitirmenin yarisidir.34 yaşındayım. Aynı şeyleri düşünüp artık yapamam diye adım atmadım hiç. Kendi içimde bitirdim her şeyi.
Konunuzu görünce kendi adıma utandım
Açık öğretim değil. Uzaktan İstanbul üniversitesi. Atanıyor diye biliyorum. Arayıp konuşmakta fayda var tabi. Yanlış yönlendirmeyeyim.Bu bölümü açıköğretimde okuyanlar atanabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?