Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Harika bir karar, kesinlikle devamÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Size bağlı. 18inde üniversite kazanamayan KPSS çalışmayan çok kişi var. Azim meselesi hırs meselesi. Çalışkan biriyseniz 40 yaş hiç geç değil, bizim de sınıfımızda biri 30larında biri 40larında iki hanım vardı. Hiç yadırgamamıştık, çocuklarıyla gelirlerdi bazen derse. Atandılar kı ne oldu bilmiyorum ama çok iyi yürütüyorlardı dersleriÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Hayatta erken olan şeyler vardır ama geç diye bir şey yok. Sadece yeteri kadar istiyor musunuz? Bu istek sizi harekete geçirmeye yetiyor3muÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
40 yaş genç zaten.yaparsınız.Benim bir tanıdık 50 de hukuk okudu ve çalıştı daÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Bu bölümü açıköğretimde okuyanlar atanabiliyor mu?Kpss için yaş şartı yoksa tabi ki olur. Ama önden bir lisansınız var ise İstanbul Üniversitesinin çocuk gelişimi var. Uzaktan okunabiliyor 2. üniversite olarak. Bu yıl atamanın yarısı okul öncesiydi. Düşünürsünüz belki fikir olsun diye yazdım. İnsan azmettikten sonra yaşın hiçbir önemi yok. Başarılar dilerim
Ben de 2. Üniversitemi 33 yaşında kazanıp 37de bitirdim. Sınıfta 46 yaşında abimiz vardı. Mezun olunca kurum açmak isteyen (emekli olmak üzereydi). Şu an kurumu açtı 52 yaşında. Hiç bir şey için geç değil ama yarın bugünden geç olacak. Başlayın ucundan bir şekilde bitiyo. Benim konum var bakabilirsinizÜniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?