40 yaşındayım.Ailemden nefret ediyorum.

Hiçbir şey için geç kalmadınız
Yaşınız genç hâlâ birikim yapabilir , sırtınızdan 2 paraziti atabilirsiniz

Olan olmuş artık , hattınızı değiştirin veya engelleyin
Yatak döşek olsalar dahi bir bardak su vermeyin böyle karaktersiz insanlara

Hadi 20 li yaslarda cahillik vardi, herseyi yaptiniz. Ya ondan sonrasi? Kusura bakmada, insan bunca yil bir sürü bircu sana bes kurus deger vermeyen insanlara nasil cekersin ya, bu kadarmi aptalsin?
Nasil ögretmen oldun bu kafayla onada sastim. Ben şok

Haklısın kardeş.Travmalı bir ebeveynin çocuğu olmak ne demek anlatılmaz yaşanır.daha yeni yeni ayıkıyorum

Sizin anneniz benin annem.. o da erkek kardeşimi kendine bağımlı yetiştirdi resmen oğluma aşık aynı yatakta uyumalar birbirinden hiç kopamamalar 32 yaşımda hipertansiyon teşhisi koyunca koptu bende ipler

Sizin anneniz benin annem.. o da erkek kardeşimi kendine bağımlı yetiştirdi resmen oğluma aşık aynı yatakta uyumalar birbirinden hiç kopamamalar 32 yaşımda hipertansiyon teşhisi koyunca koptu bende ipler
Aynısı desem inanır mısın benim annem de beni dışlar oğluyla yatardım aynı yatakta.ben de üvey babamla bir odada kalırdım başka oda yoktu.üvey babam yaşlıydı iyi biriydi

Aynısı desem inanır mısın benim annem de beni dışlar oğluyla yatardım aynı yatakta.ben de üvey babamla bir odada kalırdım başka oda yoktu.üvey babam yaşlıydı iyi biriydi
Yuh o nasıl üvey baba oğluna mı eş almış? Ya böyle iki ruh hastası nasıl denk gelmiş ya benimde aklım almıyor kardeşimle annem yatarken babam kabullenip ayrı yatıyor bu nasıl manyaklıktır? Yatılan oğlan 17 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…