- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Kim yapmış bunu?Konu sahibi olarak söylemek isterim ki,
konu amacından sapmış,
zenginler, fakirleri ezmeye veya kocalarının maaşları ile hava atma yarışına girmişler.
Önlerine çıkacak ilk yoklukta da eşlerini ilk terkedenler bunlar olur .
Evet o zaman esiniz cok yiyor :)
Laf lafı açıyor burada kimse birbirine hava atmak için değil, bi ailenin bu zamanda 'İNSANİ' şartlarda geçimin ne kadar zor olduğunu anlatmak için yazıyor.Sabah şunu yiyorum , yarım kilo şu kadar gidiyor 1 kilo şu kadar gidiyor şunu mu yiyorsun öyle mi olur vs vs gibi şeyler okumak için açmadım. Istanbul'u bilmedigimden fikir almak için açtım, millet burada yarışa girsin diye değil.
Ayıp şeyler bunlar.
Hele yemek konusunun lafı bile olması bizim kültürümüze aykırıdır
Ne mutlu. Darısı başımıza1.5 senelik İstanbul maceramız sona erdi çok şükür. Kalan 16 Milyona hayatlarında başarılar dilerim :)
Aylık 6 bin gelir,kira ödemeden,kurumun karşıladığı yakıt masrafıyla,denize sıfır işyeri olduğu halde eşim çıldırıp çıldırıp eve geliyordu.
O nasıl şehir yaw? Başlarım imkanlarına...
Brokoli dondurucumda var diye hic bakmadim. Alel acele ise yetismek icin ciktim zaten.
Onu da mi yiyemeyecegiz artik :/
Dondurucumda 3 kg kadar var gram gram kullanicam o zaman :/
1.5 senelik İstanbul maceramız sona erdi çok şükür. Kalan 16 Milyona hayatlarında başarılar dilerim :)
Aylık 6 bin gelir,kira ödemeden,kurumun karşıladığı yakıt masrafıyla,denize sıfır işyeri olduğu halde eşim çıldırıp çıldırıp eve geliyordu.
O nasıl şehir yaw? Başlarım imkanlarına...
Istanbul atasehirde yaşıyorum bu ay su faturası 39 tl geldi. Elektrikse 49 tl. Atasehirin nezih olarak bilinen bir mahallesi.Biri yazmış 50 TL fatura gelmez yazın, yahu istanbul da suyu açıp kapatsan 50 TL den aşağı gelmez ki, hic mi internet telefon kullanmiyorsunuz nasil 50 TL fatura gelmez zimbawe de papua yeni gine ormanlarında mi yaşıyorsunuz?
Olur inş ama İzmir'de çok göç almış tadı kaçmış diyorlar.Ben de İzmir’ de küçük bir ev istiyorum müstakil. Çok şey mi istiyorum?
_______________Konu sahibi olarak söylemek isterim ki,
konu amacından sapmış,
zenginler, fakirleri ezmeye veya kocalarının maaşları ile hava atma yarışına girmişler.
Önlerine çıkacak ilk yoklukta da eşlerini ilk terkedenler bunlar olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?