4000 tl ile ev geçinir mi?

Ben hayatta sizin yediğiniz şeyleri yemem sağlığıma dikkat ederim yazdığınız şeyler kolesterol
Biz insanız 50 liralık petek bal dediğiniz sıra midem bulandı ben almayım
Çok şükür hiç aç kalmadım insani yemek sizin için açlıksa bişey diyemeyeceğim
Ayrıca sen benim yemeklerde ne kullandığımı nerden biliyorsun yok sen fakirsin ben zenginim gibi tuhaf hareketler
Allaha şükür eşim ve ben de çok sağlıklıyız. Hamile olduğum içinde bütün kontrollerim sürekli yapılıyor şu anda. Yani boşa atmayın. Ben size "siz fakirsiniz." demedim, yazdıklarınızdan standartlarınızı yorumladım o kadar. Saçma sapan konuşmayın. Hakiki petek balın kilosundan da haberiniz vardır umarım.
Rahat gecinmek de degil, bunlar bir insanin asgari yasam kalitesi zaten.. diger turlusu dedigim gibi nefes alarak yasama tutunma oluyor..
Ben de öyle düşünüyorum. Asgari yaşam kalitesi bence de bunlar. Ama işte insanlara laf anlatmak zor.

Allaha şükür eşim ve ben de çok sağlıklıyız. Hamile olduğum içinde bütün kontrollerim sürekli yapılıyor şu anda. Yani boşa atmayın. Ben size "siz fakirsiniz." demedim, yazdıklarınızdan standartlarınızı yorumladım o kadar. Saçma sapan konuşmayın. Hakiki petek balın kilosundan da haberiniz vardır umarım.

Ben de öyle düşünüyorum. Asgari yaşam kalitesi bence de bunlar. Ama işte insanlara laf anlatmak zor.
İlerde böyle yiyenlerin sonu kalp hastalığı oluyor valla midem bulandı yediğiniz şeyler kolesterol sucuğu marketten alıyorsanız kanserojen
Benim nasıl yemek yaptığımı nerden biliyorsun benim Herşeyim organik yaylamızdan getirtirim

Sırf yeme olsa bunun deterjanı var peçetesi var kişisel bakım temizliği için şampuanı sabunu diş macunu var
Ben yazılanları okuyunca falezlere doğru yol almaya başladım.

Dis macunu buyuk aliyorum 30 lira olmus kimsenin sesi cikmiyor kimse dis fircalamiyor mu yahu?

İlerde böyle yiyenlerin sonu kalp hastalığı oluyor valla midem bulandı yediğiniz şeyler kolesterol sucuğu marketten alıyorsanız kanserojen
Kahvaltıda kızartma yemekten daha sağlıklıdır eminim.MArketten şarküteri ürünlerini almıyoruz biz. Bu da size son mesajım. Çünkü polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. İyi günler.

Sürekli midem bulandı diye niye yazıyorsunuz ?
Böyle yazınca aşağılamış mı oluyorsunuz yani ?
İnsanlar öyle besleniyor demek ki
Bana uygun bi beslenme şekli diyin geçin.
o bunun doğru olduğunu beni. Aç kaldığımı yetersiz beslendipimi ima ediyor benimde o tür şeyler midemi bulandırır

İnsanlar ayı döndürmeyi geçiniyoruz olarak adlandırıyor sanırım? Bence her şeyin hesabını yapıyor ve bir şeylerden feragat ederek dönüyorsak bırakın sinemayı, dışarı da yemeği (tek peynir çeşidi, tek zeytin çeşidi, ya salam ya sucuk tek hakkımız varsa hatta salam sucuk ayda yılda bir ise) Yani işin içine feragat ve vazgeçmek giriyorsa bunun adı geçinememek yaşamaya çalışmak oluyor.

abaouu insanlar fakirim zenginim yarışına girmiş şunu yerim bunu yemem pıreh pıreh pıreh arkadaşlar yani aşağılayınca iyi mi oluyor herkesin yaşam şekli standartları farklı herkes elinde olsa herşeyin en iyisini ister elimizdekiyle yetinmeyi bilirsek mutlu mesut oluruz minimal yaşam felsefesi ohh en güzeli Rabbim helalinden güzel kazançlar versin sağlıkla yedirip içirsin çokmuş azmış önemli mi para verir sağlığınızı alır paranız yoktur ama çok mutlusunuzdur kıymet bilelim hayat her halükarda yaşamaya değer....

Kızartması az hakiki zeytinyağı ula yaparsan müthiş oluyor dene çok sağlıklı
Zytinyağıyla kızartma yapıp sağlığına dikkat ediyorsun demek ki. Hamburgerin yanında diyet kola içmek gibi bir şey herhalde bu da

1 kalıp değil 1kg evet siz çok yiyorsunuz
Yani kahvaltıda çeşit çok olur sadece zeytin peynir yenmediği için menemen bazen tost bazen kızarma vs

Cidden yediğiniz peynirin boyutunu merak ettim, dalga geçmiyorum sırf meraktan. Zira biz birer dilim yiyoruz ve 250 gr peynir 2 gün gidiyor. Menemen vs biz de yiyoruz.

Benim kuzenim geldi aklıma, kız evlenmeden önce günde 2 yumurta, işte efendim şunu bunu yermiş anlatırlardı hep. Evlendikten sonra eşi 2500 tl maaş alıyordu kız da atanamadı öğretmen, neyse kardeşim kalmak zorunda kaldı birkaç gün kuzenimde, çok ölçülü yiyorlardı resmen aç kaldım ama daha fazlasını isteyemedim dedi ki kardeşim çok yemek yiyen biri değil, atıyorum 1 kek yapıp bir hafta yiyorlar dedi geçinmek için ve kuzenim biz çok iyi geçiniyoruz diyor ama teyzemler habire para kıyafet vs gönderiyor.

Arkadaşlar burda kimse sizi eleştirmiyor keşke herkes yemesinden içmesinden kısmasa ama bari iddia etmeyin ya nolur :(

İnsanlar ayı döndürmeyi geçiniyoruz olarak adlandırıyor sanırım? Bence her şeyin hesabını yapıyor ve bir şeylerden feragat ederek dönüyorsak bırakın sinemayı, dışarı da yemeği (tek peynir çeşidi, tek zeytin çeşidi, ya salam ya sucuk tek hakkımız varsa hatta salam sucuk ayda yılda bir ise) Yani işin içine feragat ve vazgeçmek giriyorsa bunun adı geçinememek yaşamaya çalışmak oluyor.

Ama hala herşeyimizi yiyoruz diyorlar ya çıldırıyorum...Geçen biri yazmış badem alırım 5 er tane yesek yeter yahu bademi ara öğün olarak bile 10-15 tane yanına sütle falan öneriyor diyetisyenler diyette bile. 5 badem resmen tadımlık nefsi köreltmek yani valla insanımız kendini kandırmayı öğrenmiş şimdi saldıranlar da olacak ama yeter yani göz var izan var bari iddia etmesinler.

Cidden yediğiniz peynirin boyutunu merak ettim, dalga geçmiyorum sırf meraktan. Zira biz birer dilim yiyoruz ve 250 gr peynir 2 gün gidiyor. Menemen vs biz de yiyoruz.

Benim kuzenim geldi aklıma, kız evlenmeden önce günde 2 yumurta, işte efendim şunu bunu yermiş anlatırlardı hep. Evlendikten sonra eşi 2500 tl maaş alıyordu kız da atanamadı öğretmen, neyse kardeşim kalmak zorunda kaldı birkaç gün kuzenimde, çok ölçülü yiyorlardı resmen aç kaldım ama daha fazlasını isteyemedim dedi ki kardeşim çok yemek yiyen biri değil, atıyorum 1 kek yapıp bir hafta yiyorlar dedi geçinmek için ve kuzenim biz çok iyi geçiniyoruz diyor ama teyzemler habire para kıyafet vs gönderiyor.

Arkadaşlar burda kimse sizi eleştirmiyor keşke herkes yemesinden içmesinden kısmasa ama bari iddia etmeyin ya nolur :KK43:
Ben Hiçbirşey den kısmam en son 2 kg karstan taze kaşar sipariş ettim
Yani benim canım çok aşırı istemez evimde herşey var gözüm doyunca aşırı yememsoframdaki herşey kaliteli organik şeylerdir ankaradaysanız beklerim kahvaltıya=)

Back
X