- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi rapunzel77
-
insanların farkındalığını ölçmek için geçerli ölçütler bulmanızı dilerim. iyi akşamlar.
40 yaşındayım 11 yasinda ve 5 buçuk aylık iki oğlum var. Şimdilik hersey çok güzel. Hayatımıza renk geldi. Birinci oğlumun bebekligine gore daha sakin ve daha olumluyum. Ama gelecekle ile kaygilarim yok dersem yalan olur.Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Yoo niye geç olsun ki neye göre geç kime göre geç? Burda kadınlar size aa ne ayip o yaşta doğum mu olurmuş doguramazsin diyince siz tamam emredersiniz mi diyeceksiniz? Cok sacma... bir tanidigim 43 yaşında ilk cocugunu dogurdu, doktoru ikinciyi de dogurabilirsin dedi. Dogurabiliyorsaniz dogurun kime ne? Ama kiloyu mutlaka verin, size zararı olur, sıkıntı yaşarsınız. Bir de mutlaka doktor kontrolünde olun, bu yaş riskli gebelik yaşı kabul edildigi için kontrollü takip yapıyorlar bunun dışında sıkıntı yok. Benim her istediğimde olabilse kimseye akil danismazdimMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Annem benimle bir hamile kaldi annem 45 ben 24 yasindaydim benim oglum annemin kizi oldu, şimdi 2 yasindalar pek anlasamiyorlar teyze yegen ama cok guzel biseyMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Bence çok güzel bir olay. Ben 2 senedir evlat hasreti yaşıyorum. Şu anda ise hamileyim inşallah saglikla ilerler kucagimiza alırız bende 39 yaşındayım. Keşke 2.çocuğumuz da olsa diyoruz cogu zaman. Onu Allah gönderiyor Size rahminize Allah yerleştirdi hic korkmayin.. Herşey Güzel olsun inşallah sizin için..Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
45 yaşima yeni girdim.9 aylik bir kizim var. 14 yaşinda da bir ablasi var.Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Aynı ablamla annemin durumunu yaşamışsın aynı senede doğurdular dayı yeğen benimde diğer yigenimle 2 yaş aramız var ben onun teyzesiyim ama.hiç öyle hissetmiyorumAnnem benimle bir hamile kaldi annem 45 ben 24 yasindaydim benim oglum annemin kizi oldu, şimdi 2 yasindalar pek anlasamiyorlar teyze yegen ama cok guzel bisey
Annem beni 41 yasinda dogurmus :))Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?