41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

Geç değil bence. Hatta çok güzel bir yaş. Yakın zamanda bir tanıdığım 39 yaşında doğum yaptı. Yine bir tabidik şu an 40 yasinda yakın zamanda doğum yapacak.

Bende sizinle aynı yastayim benimde oğlum var geçen sene ikiz kızlarımi doğurdum oğlum 15 yaşındaydı şuan ikizlerim 11aylik ve hiç pişman değilim iyiki de dogurmusum diyorum düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun bence hiç birşey için geç degil

Bize niye soruyorsun ki o yaşta ne istediğini insan bilir
Çok mantıksız bir soru sen bir sürü
Uykusuz kalacaksın
Bedenin bu hamilelik için uygun yumurta var mı diye bir kaç testte geçeceksin
Ki bunlarda pahalı
Epey zor aşamalar bana uygun olmayan size kolay gelebilir

40 yaşındayım 11 yasinda ve 5 buçuk aylık iki oğlum var. Şimdilik hersey çok güzel. Hayatımıza renk geldi. Birinci oğlumun bebekligine gore daha sakin ve daha olumluyum. Ama gelecekle ile kaygilarim yok dersem yalan olur.

Yoo niye geç olsun ki neye göre geç kime göre geç? Burda kadınlar size aa ne ayip o yaşta doğum mu olurmuş doguramazsin diyince siz tamam emredersiniz mi diyeceksiniz? Cok sacma... bir tanidigim 43 yaşında ilk cocugunu dogurdu, doktoru ikinciyi de dogurabilirsin dedi. Dogurabiliyorsaniz dogurun kime ne? Ama kiloyu mutlaka verin, size zararı olur, sıkıntı yaşarsınız. Bir de mutlaka doktor kontrolünde olun, bu yaş riskli gebelik yaşı kabul edildigi için kontrollü takip yapıyorlar bunun dışında sıkıntı yok. Benim her istediğimde olabilse kimseye akil danismazdim

Annem benimle bir hamile kaldi annem 45 ben 24 yasindaydim benim oglum annemin kizi oldu, şimdi 2 yasindalar pek anlasamiyorlar teyze yegen ama cok guzel bisey

Bence çok güzel bir olay. Ben 2 senedir evlat hasreti yaşıyorum. Şu anda ise hamileyim inşallah saglikla ilerler kucagimiza alırız bende 39 yaşındayım. Keşke 2.çocuğumuz da olsa diyoruz cogu zaman. Onu Allah gönderiyor Size rahminize Allah yerleştirdi hic korkmayin.. Herşey Güzel olsun inşallah sizin için..

45 yaşima yeni girdim.9 aylik bir kizim var. 14 yaşinda da bir ablasi var.
Yani ilk kizimdan sonra istedik ikinciyi olmadi.fazla israr etmedik.yillar sonra kendiliginden girdi hayatimiza.cok şukur verene.
İleri derece obezim.yuksek riskler cikti,gebelik sekeri,troid,kan pihtilasmasi,dogumda tansiyon falan.ama hicbirinin zarari olmadi cok sukur.hala obezim.11 kilo aldim gebelikte.digumdan bir hafta sonra kendiliginden gitti kilolar.sonrasinda dort kilo daha aldim.saglikolsun,seviyorum yemeyi.sagligim yerinde.tahlil sonuclarim cok iyi.daha ne olsun.en guzeli de artik iki kizim var.
Şukurler Yaradana.

Geç bir yaş değil. Büyük konusmayayım ama ben dogurmazdım. Unumu elemiş eleğimi asmısım belli bir yastan sonra ufak cocuk derdiyle ugrasmak istemezdim. 2. Cocuk fikri bile beni üşendiriyor. Sanırım ruhum 60lı yaşlarında

Annem benimle bir hamile kaldi annem 45 ben 24 yasindaydim benim oglum annemin kizi oldu, şimdi 2 yasindalar pek anlasamiyorlar teyze yegen ama cok guzel bisey
Aynı ablamla annemin durumunu yaşamışsın aynı senede doğurdular dayı yeğen benimde diğer yigenimle 2 yaş aramız var ben onun teyzesiyim ama.hiç öyle hissetmiyorum

Yani kendinize güveniyorsaniz sağlığınız da elveriyorsa çocuğunuzu tabikide kardeşsiz bırakmayın. Annemde 42 yaşında kardeşimi doğurmuş benide 37 yaşında Hep torunu sanarlardi bende sinir olurdum bu duruma

Hepinize canı yürekten teşekkür ederim.Vakit ayırıp cevap yazdığınız için.Amacım benm yaslarimda olup bu tecrübeyi yasayanlardan tavsiye almaktı.Sanırım kararımı verdim.fazla kilomu verip Allah nasip ederse bu yola baskoyucam.hepinizi öpüyorum..

Annem beni 41 yasinda dogurmus :))

Bence geç. Hayat senin sen bakacaksin o cocuga o yuzden kendin tart kimsenin akliyla cocuk dunyaya getirilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…