41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

oncelikle bir doktra git muayene ol. sorularini ona ilet. yaparsin edersin diyerek yorum alinacak bi konu degil bu. yas genc degil. elbette hamile kalinabilir ama gercekci dusunmek lazim her yonuyle.hakkinizda en hayirlisini diliyorum.

bence asıl mesela bu yaşlarda hamile kalabilmekte eger istiyorsanız hiç vakit kaybetmemelisiniz çünkü zamanınız azalıyor birde maalesef herkes aynı degil çok meşakatli bir yol yıllarca uğraşan insanlarda var

Benim görümcem 41 yasinda ilk defa anne oldu. Bence doktorunuzla görüsün. Saglik acisindan sorun görmüyorsa neden olmasin. Önemli olan saglik.

Ben de herkesi tek tip düşünce yargısıyla yargılamamanız için daha geniş açıdan bakmanızı dilerim. İyi akşamlar
Benim bakış açımı çocukların düşünceleri ve bana anlattıkları belirliyor bu konuda hanımefendi. Bu sebeple önemli bir bakış açısı. Onların hissettiklerinin önemi yok mu yani. Canım istedi doğurdumla olmuyor bazı şeyler. Geniş açı istiyorsanız bunu da düşünün o zaman.

Kiloyu bilmem ama teyzem 44yaşında doğum yaptı çokta normal ve sağlıklı bir hamilelik, doğum geçirdi. Eğer sağlık probleminiz yoksa biraz kilo verip neden olmasın

Eger istiyorsan 1 gün daha bekleme derim :) ama maddi durumun iyiyse cok uğraşma kendiliginden olmazsa git direk tüp bebek yaptir hatta pgt de yaptir derim, böylece ileri yaştan kaynaklanabilecek genetik hastaliklarla ilgili de tedbir olur icin rahat olur

Neden yalvardı acaba?

Sizi doğurtma şerefine nail olabilmek için mi?

37yim iki kiz annesiyim.uc yas ve 8 aylik lar.cok cok zor da olsa cok mutluyum.iki kucuk cocuk cok zorluyor.sizin kiziniz buyuk mus.yardim da eder size.yasiniz da sinir sayilir.vakit kaybetmeyin.kimin ne kadar yasiyacagini Allah bilir.ilerisi icin endise brnce yersiz.20 de dogurup 25 de olen var ecel yani.40 da dogurup 90 ini goren var.kiziniz im bir kardesi olsun bence cok onemli.kardes gibisi yok yazik tek kalmasin can ciciger dir kardes.hayirlisi hakkinizda

Etrafımda kırkından sonra anne olan çok kişi var. Sağlık el verdiği sürece neden olmasın? İyi bir doktora görünün ki sorun teşkil edecek bir durum varsa bile müdahele edilsin. Allah gönlünüze göre versin.

41 yasinda bilerek isteyerek dogurmak bencillikse en buyuk bencilligi yaptim.Hic pisman degilim.
Yarını dusunerek hareket etseydim hic cocuk dogurmazdim ,ustelik o yasa kadar cocugu olmayanlarda yapmasin o zaman ..
Renkli dunyami daha da renklendirdi, neseli evime daha da nese katti , Onu

Artık herkes 35 te evleniyor zaten.Benim bir annemin arkadası 41 yaşında ilk çocuğunu doğurdu.Geç değil.Ben kendim tek çocuğum ve çok isterdim kardeşim olsun.Kızını yalnız bırakma.Ben 2.çocuğumu 3.5 ay önce doğurdum.Sırf kızım kardeşsiz kalmasın diye.Yoksa hiç kolay değil tabii.Kilo işine takılma.Vermeye çalışırken 1 sene daha geçmesin.Bence ilk önce dr.a git ve hemen hamile kalmaya çalış.2 çocuk temposuyla çok rahat verirsin kilolarını sonra merak etme.

Annemin halası 9. çocuğunu 45 inde doğurmuş.Yüzü de bir tek o kızından gülmüş...Babaannem de 44 yaşında babamı doğurmuş...

Sizin durumunuzdakiler için yapacak bir yorumum olamaz zaten. Sağlıkla büyütün. Ancak konu sahibi yarın için konuşmuş. Fikir sormuş. Bir çocuğu da varmış. kadının sadece kendini düşünmesini değil çocuğun yarınki durumunu düşünmesini istediğim için yorumladım. Siz kendiniz söylüyorsunuz zaten eve neşe kattı yarını düşünmedim diye. Acaba doğurma sebebi sadece bu mu olmalı onu irdelemek lazım.

deneyin, oluyorsa geç değil demektir

Yarinin ne getirecegini bilmedigimiz icin bazi seyleri istiyorsak ertelememek lazim ,bazi insanlara gore gec olabilir ama bazilari da kendini o zaman hazir hisseder .Bunun bencillikle pek alakasi yok bana gore, saglik acisindan bir problem olmadigi surece neden olmasin ki. Benim annem de beni 38 yasinda dogurmus .Belkide o yuzden bu yaslar bana gec gelmiyor.
Allah isteyen herkesi hayirlisiyla evlat sahibi yapsin .

Yaşın gayet uygun sıkıntı yapma. Son araştırmalara göre sağlıklı doğurganlık yaşı artık 28den başlıyorve 45e kadar üzüyor. Bu rakam tabii ki kişiye göre değişir ama ortalama bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…