- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi rapunzel77
-
Benim bakış açımı çocukların düşünceleri ve bana anlattıkları belirliyor bu konuda hanımefendi. Bu sebeple önemli bir bakış açısı. Onların hissettiklerinin önemi yok mu yani. Canım istedi doğurdumla olmuyor bazı şeyler. Geniş açı istiyorsanız bunu da düşünün o zaman.Ben de herkesi tek tip düşünce yargısıyla yargılamamanız için daha geniş açıdan bakmanızı dilerim. İyi akşamlar
Kiloyu bilmem ama teyzem 44yaşında doğum yaptı çokta normal ve sağlıklı bir hamilelik, doğum geçirdi. Eğer sağlık probleminiz yoksa biraz kilo verip neden olmasınMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Eger istiyorsan 1 gün daha bekleme derim :) ama maddi durumun iyiyse cok uğraşma kendiliginden olmazsa git direk tüp bebek yaptir hatta pgt de yaptir derim, böylece ileri yaştan kaynaklanabilecek genetik hastaliklarla ilgili de tedbir olur icin rahat olurMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Ben 47 yaşındayken doktorum çocuk yapmam için yalvardı neredeyse. Kadından kadına değişen bir durum bence. Sizde doktora danışın. Herşey yolundaysa neden olmasın. 41 çok geç değil normalde. 45 yaşında anne olan arkadaşım var. Sizin biyolojik yapınızla ilgili bir şey. Benim daha ileri bir yaşta bebeğimin Olmaması için bir sebep yoktu. gerçi ben çocuk istemedim, eşimle problemlerim olduğu için.
Benim bakış açımı çocukların düşünceleri ve bana anlattıkları belirliyor bu konuda hanımefendi. Bu sebeple önemli bir bakış açısı. Onların hissettiklerinin önemi yok mu yani. Canım istedi doğurdumla olmuyor bazı şeyler. Geniş açı istiyorsanız bunu da düşünün o zaman.
41 yasinda bilerek isteyerek dogurmak bencillikse en buyuk bencilligi yaptim.Hic pisman degilim.
Yarını dusunerek hareket etseydim hic cocuk dogurmazdim ,ustelik o yasa kadar cocugu olmayanlarda yapmasin o zaman ..
Renkli dunyami daha da renklendirdi, neseli evime daha da nese katti , Onu
deneyin, oluyorsa geç değil demektirMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Yarinin ne getirecegini bilmedigimiz icin bazi seyleri istiyorsak ertelememek lazim ,bazi insanlara gore gec olabilir ama bazilari da kendini o zaman hazir hisseder .Bunun bencillikle pek alakasi yok bana gore, saglik acisindan bir problem olmadigi surece neden olmasin ki. Benim annem de beni 38 yasinda dogurmus .Belkide o yuzden bu yaslar bana gec gelmiyor.Sizin durumunuzdakiler için yapacak bir yorumum olamaz zaten. Sağlıkla büyütün. Ancak konu sahibi yarın için konuşmuş. Fikir sormuş. Bir çocuğu da varmış. kadının sadece kendini düşünmesini değil çocuğun yarınki durumunu düşünmesini istediğim için yorumladım. Siz kendiniz söylüyorsunuz zaten eve neşe kattı yarını düşünmedim diye. Acaba doğurma sebebi sadece bu mu olmalı onu irdelemek lazım.
Yaşın gayet uygun sıkıntı yapma. Son araştırmalara göre sağlıklı doğurganlık yaşı artık 28den başlıyorve 45e kadar üzüyor. Bu rakam tabii ki kişiye göre değişir ama ortalama bu.Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?