- Konu Sahibi koizumirisa
- #1.521
Sağol. Diyet yapmayı özlemişimafiyet olsun tatlım süpersin vallaa![]()
afiyet olsun canım bu arada sana ne zaman yazacağız kiloları sen ne zaman yeni listeyi yapacaksın canım![]()
Yarın ve her cuma günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol. Diyet yapmayı özlemişimafiyet olsun tatlım süpersin vallaa![]()
afiyet olsun canım bu arada sana ne zaman yazacağız kiloları sen ne zaman yeni listeyi yapacaksın canım![]()
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım
düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm![]()
![]()
pist iniş için hazırrarada geliolar bana böle uçuşa geçiyorum![]()
Ben evi seviyorum okullar açılmasın![]()
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım
düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm![]()
![]()
seni bu kadar sıkan şey nedirbırak düşünme düşündükçe sıkılırsın pozitif düşün
![]()
geçmiş gelecek hepsi canım ya gerçekten psikolojimin bozulduğunu düşünmeye başladım valla ağlıyorum 5dk sonra kahkaha atıyorum ikizler burcuyum tamam dengesizim ama bu kadar olmaz ki![]()
bende sevmezdim okula gitmek istemezdim eskiden .. banada ah keşke ben gitsem derlerdi uyuz olurdum .. hayat ne garip şimdi keşke okul olsa diyorumbende uyuz teyzelerdenim artıkkk
![]()
bu günlerin kıymetini bil canım en güzel yıllar okul yılları ya hele lise ve üniversite ah ah... duymayayı bi dahao okula gidilecek
![]()
ahhhhh ahhhh keşke o okul yıllarına deli fişek olduğum zamanlara dönebilsemmmm çok arıcaksın canım bugünlerini keyfini almaya bak![]()
İşte deli fişek değilim, şişmanım. Okuldan nefret ediyorum, insanların önüne çıkmaktan, 3 ayı boşa harcamış olmaktan, serbest kıyafet derdinden, olmayan kıyafetlerden, şişmanlıktan nefret ediyorum.
İşte deli fişek değilim, şişmanım. Okuldan nefret ediyorum, insanların önüne çıkmaktan, 3 ayı boşa harcamış olmaktan, serbest kıyafet derdinden, olmayan kıyafetlerden, şişmanlıktan nefret ediyorum.