- Konu Sahibi koizumirisa

bence onu 1500 kalori yapabilirsin, çünkü bizim hedeflerimiz büyük
birşeyi bir lokma da yesen bir tabak da yesen aynı lezzeti alırsın. o lokmanı, canım istedi aklımda kalmasın diye al ve bırak. mideni onunla değil salatayla suyla yoğurtla doyur.
çok ekmek ve türevi alıyorsun. ekmek pilav patates hep aynı sayılır. o gün sadece onlardan birini ye, ölçülü ama
danino da bisküvisiz ye, hatta activia al, meyvelileri var hem tatlı isteğini bastırı hem ara öğünün olur.
5te yapma akşam yemeğini sen onu 7lere 8lere çek. o kazandibi hiç yakışmamışş, hele de o saatte. onun yerine 2 lokma kazandibi bi kase yoğurt olmalıydı
sabah da aç karnına bol su iç. bir de yeşil çay içmeye başla bence. fazladan yağ yaktırır sana : çaykurun metal kutudası war, poşet çaylar etki etmiyo ama dediğimi kullan, çok etkili. bir de ennn önemlisi spor!
diyelim ki o 44 kiloyu verdin, sen hiç heryeri sarkmış birini gördün mü ? sarkmış göbek yaz da bi bak fotolara
sadece spor ve suyla korunabilirsin, we hiçççbiyerin de sarkmaz. çık markete diye yarım saat yürü yeter bile.
O zamanla 1500e düşecek. Şu an 1900 kalori yapayım diyorum. Sonra zayıflamam durakladıkça kalori düşecek, zaten canım da yemek istemeyecek. EEn büyük sorunum "bunu yiyeyim yarın başlarım" bundan sonra öyle olmayacak. Öyle bir diyet düşünmüyorum. Sağlıklı zayıflamak istiyorum sadece. Kitabını okudum, bana uygun değil.