dokuz saatten önce acıkmaman ilginç gerçekten uzun süre aç kalıyosan eğer metabolizman yavaşlar, ama menülerini gördüğüm kadarıyla da uzun sure aç kalmıyosun..
canım lütfen bırakma.. kaderi değiştirmek bizim elimizde, bazen ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz şyler de vardır hayatta, sonucu değiştirmek için elimizden bişey gelmez ama bu öyle değil, bu bizim elimizde, bizim tercihimiz.. hadi artık var mısın sırtımızda taşıdığımız şu damacanaları :) sonsuza dek atmaya..
Bu arada kalori hesaplayarak her istediğinden ama az yiyebilrisin, herşeyden kararında yiyerek kilo verebilirsin..
Ya da benim gibi karatay diyeti ile hayatından unlu ve şekerli gıdaları (meyveler de dahil) hazır, raf ömrü uzun gıdaları çıkartarak, ama istediğin kadar protein yiyerek(et,yumurta,süt,yoğurt vs.) kalori saymadan da kilo verbilirsin, tercih senin.. benim şahsen tatlı ve meyve düşkünlüğüm yok, ekemeği çok severim ama sağlığım için ekmekten vazgeçiyorum.. 2 gündür çok iyi gidiyor, ne açlık ne halsizlik hiç bir şey hissetmiyorum.. henüz ne kadar verdim bilemiyorum, haftaya ptesi tartılacam, anlıycağın karatay tavsiye olunur..
tabi tercih senin, beslenme alışkanlığını, artılarını, eksilerini kendince değerlendir ve senin için uygun bir program seç.. bu arada spor da olmazsa olmaz.. şimdilik yürüyüş yaparsın biraz daha hafiflediğinde farklı sporlara geçersin ben daha önce jillian michaels 30 ds yapmıştım, çok memnun kaldım biraz hafifleyince tekrar başlıycam belki birlikte yaparız belli mi olur..
hadi canım, iradeli ve istikrarlı olduğun sürece başarılı olmaman için hiç bir sebep yok... Şu sözü çok tutarım:" Suyun taşı delmesi gücünden değil sürekliliğindendir." sahibini bilmiyorum ama çok doğru.. su bile zamanla taşı aşındırabiliyor ise biz niye yapamayalım ki?