herkese iyigeceler, hikayen gözlerimi doldurdu gece gece.16 17 yaşları kiloları yüzünden hep hakaret aşağılanma ve sabaha kadar ağlama ile geçen biri olarak....bir an o günlere döndüm,şuan 76 kiloyum ama spordan dolayı 64 65 gibi vücudum, ve bi de kapalı 32 yaşında olunca bi de ikiz çocukları oluncaaa gayet ince kaçıyorum,tabi bana göre bi 10 kilo fazlam var yine de ,,,,sana destek vermek istedim...rahmetli babam büyüklerim çok hakaret ederdi bana.hele birgün ilkokulda beden dersinde hoca öğrencileri 2 ye ayırdı koşu yarışı için iki gurupta istemedi ve ben kenarda oturdum,....neyse yıllar yılları kovaladı o kilolarla üniverste 2 ye geldim, bi arkadaşla tanıştım evi bana çok yakın,kız 58 60 kilodaydı ben de 85 felan..ev üniversteye rahat 4 km vardı,hayatta yürümezdim.kız baktım asla otobüse binmem, asla cips yemem,bugün yedim akşam çorba içmem lazım diye diyeeeee beni de etkiledi ve ben 65 kilo oldum....1 yıl geçmeden...ta ki evlenene kadar.....başını şişirdimmm,neyse bence devam,,,bir genç kıza edilmeyecek lafları duydum ben,aşık oldum tombişim diye karşılık buldum... asla haketmiyor bi genç kız bunları.şu anda kızlarıma sağlıksız olan şeyleri çok nadir yediriyorum,5 yaşında ilk defa hamburger yedi, o da arkadaşı anlatınca bilmiyor diye gelip sordu da götürdüm,,,onlar yaşadıklarımı yaşamıycak inşallah....